2011. szeptember 24., szombat

Szegény Hírek - Tilos lesz koldulni és szórólapozni a piroslámpáknál

December végére eltűnnek a piros lámpánál koldulók a fővárosból – jelentette ki Pintér Sándor belügyminiszter.

A miniszter kijelentette, a központból kifelé indulva haladnak a főváros határai felé, és reményei szerint decemberre eléri célját a pénteken elindított kezdeményezés, és eltűnnek a koldulók a piros lámpáktól.

Az Országos Rendőr-főkapitányság honlapján közzétett tájékoztató szerint a szórólapot osztogató, szélvédőt mosó és egyéb, hasonló tevékenységet folytatók magatartása szabálysértő. A rendőrség határozott fellépést ígér velük szemben, s nemcsak a jogsértést elkövetőket szólítják fel a tevékenység abbahagyására, hanem az őket megbízó, szerződtető, közvetítő vállalkozásokat is megkeresik, illetve tájékoztatják arról, hogy szabálysértő, amit tesznek.

Pintér Sándor hozzátette, a rendőrségnek új kihívásokkal is szembe kell néznie, mint például a főleg Afganisztánból, Pakisztánból érkező illegális migránsok elfogása.

forrás :MTI - barikad.hu


Nekem a következő a javaslatom:
Aki egy koldusnak a piros lámpánál 100 forintot ad, az 1 órára, bárhol felhasználható parkolási jegyet kap a koldustól. Nekem ilyen javaslataim lennének, de látom, hogy titeket szarból teremtettek, másféle anyagból vagytok, másféle faj és a haj is másképp tapad a fejeteken - hogy parafrazeológizáljam József Attilát. Félre értés ne essék, nem vagyok nálatok különb - de annyit azért ebben az országban még a vak is lát, hogy a máglyán volna a helyetek, nem az országházban.

Az erőszakos szélvédő mosást nem kellene egybemosni azokkal a viselkedni tudó koldusokkal, akik nem hajolnak be a szélvédőn - vagyis úgy kéregetnek, hogy nem tolják oda a képüket és nem zavarják szándékosan az autósokat, nem ugrálnak a motorháztetőkön pénzt követelve és általában jó utat is kívánnak, ha kapnak némi alamizsnát. Nem is értem, hiszen naponta Önök 3300 forintot költenek egy hajléktalanra, egy hónapban Kocsis Máté A Szív és Ész evangéliuma szerint is 100 000 forintot, akkor miért tapasztalom azt, hogy a fővárosban lassan minden piros lámpánál van legalább 1 koldus. Talán munkát kéne adni nekik. Hogy is van az, a FIDESZ leépíti az állami szektort, színházak zárnak be, könyvtárak, majd nem kapnak támogatást, az állami munkahelyeken nincs felvétel, semmilyen szinten. A versenyszféra is hasonlóképpen haldoklik. Felteszem a kérdést?
Nem kéne elhúznotok a büdös picsába innen fideszes majmok? Ott a példa az mdf és az szdsz, ők már illemtudóan eltűntek, az Mszp is elkezdett agóniába süllyedni (hallelujja), ideje nektek is,
a mór megtette a kötelességét, a mór mehet.
Átadtátok az országunkat a genetikusan is az évszázadok alatt szociálisan és genetikusan is eltorzult konqvkistádorok utódainak, a züllött, nemzettelen, emberidegen, genetikusan torz és alattvaló kapitalistáknak, gyarmattá tettétek az országot. Átadtátok a tolvajoknak,
ideje menni Orbán, el kellene takarodni a közéletből,
takarodj Orbán és vidd a sleppedet is, amíg még mehetsz !!!



TARTAROSSZ BLOG FELHÍVÁSA

KERESSÜK A SZÁZ LEGSZEGÉNYEBB MAGYART

Minden évben jelenik meg egy kapitalista könyv a leggazdagabb magyarokról, a 100 leggazdagabb magyarról. Mi a legsikertelenebbeket keressük, nekik szeretnénk emléket állítani és Lázár János díjra felterjeszteni a legsikertelenebb magyar állampolgárt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése