2011. szeptember 6., kedd

HELYI NÉPSZAVAZÁS JÓZSEFVÁROSBAN - SZEPTEMBER 25-ÉN

NÉPSZAVAZÁS A NINCSTELENEK ELLEN

3 NEM

Kitöltési útmutató /INTERNETES RÖPIRAT/

Támogatja-e ön, hogy hatályban maradjon Józsefváros Képviselő-testületének kukázást tiltó rendelete?

A helyes válasz: nem
Indoklás: azért nem támogatom a kukázást tiltó rendeletet, mert én előrelátó állampolgár vagyok. Az, hogy én jelenleg nem szorulok rá a kukákban található eladható tárgyakra, alumínium dobozokra és egyebekre, még nem jelenti azt, hogy a későbbiek során nem leszek esetleg én is a kapitalista("demokrácia") rendszer által generált és szándékosan fenntartott humán katasztrófának, az embergyilkos szociális Tajgetosznak az áldozata. Tudjuk azt, hogy Lázár János szerint mennyit is ér az, akinek nincs semmije, azt is tudjuk, hogy Tarlós hajléktalanokat lakoltat ki, olyan télen is fűthető, de közterületen lévő faházakból, kalyibákból, ahol már közel húsz éve is élnek, és éltek emberek. Tisztában vannak azzal is, hogy az ellátórendszer önmagában nem tud télen szállást biztosítani az utcára került embereknek, ezért arra hívom fel a figyelmedet tisztelt állampolgár, hogy a második kérdésre is mondj nemet, és ne büntesd azokat, és ne ítéld halálra, akik életben tudnának maradni a közterületen a faházaikban. A hatalom egyébként odáig pofátlankodott, hogy hasonló faházak szerencsésebb helyeken is találhatóak, magánterületeken, onnan viszont nem tudják őket elpaterolni, mégis szinte állandóan zaklatják a hatóságok ezeket az embereket is. Ez azt jelenti, hogy a hatalom nem csak embertelenségek sorát követte el az elmúlt 21 évben, de a saját maga által szabott jogszabályokat is semmibe vette.

Támogatja-e Ön, hogy Józsefváros Képviselő-testülete rendeletben tiltsa meg Józsefvárosban a közterületen történő életvitelszerű lakhatást?

A helyes válasz tehátNEM

Támogatja-e, hogy Józsefváros polgármestere még az idén tárgyalásokat folytasson a Fővárosi Önkormányzat vezetésével a hajléktalanellátás színvonalának emelése és a kerület – hajléktalanokkal kapcsolatos – tehermentesítése érdekében?
Ebben a kérdésben egy kissé bizonytalan vagyok, nem tudok hirtelen észérvvel mit javasolni, mindenesetre a 22-es csapdájának tűnik ez a kérdés, ha igennel válaszolunk a hatalomnak, a hajléktalan akkor is verést kap, ha nemmel akkor is összeveri a hajléktalant a hatalom, az igen válasznál viszont még feljogosítva érzik ezek a barmok magukat arra, hogy intézkedjenek, jobb ha nem intézkednek ezek az un. demokraták, mivel 21 év alatt semmit nem tudtak felmutatni, és ha igennel válaszolunk mindenkit gettósítsanak, még minket is, buzgálkodni kezdenek, és a buzgálkodás nem vezet jóhoz, kockázatos ez, hiszen véletlenül elalszunk a közterületen, kitoloncolnak minket a nyolckerből, tehát ne engedjük, hogy valahol az Isten háta mögött ébredjünk ki-bevagonirozzanak ezért a tehermentesítés furcsa fogalom és könnyen visszaüthet, ha igent mondunk ezeknek a barmoknak bármire is.
A kollektív bizalmatlanság elve alapján tehát ne intézkedjenek semmilyen ügyben és kussoljanak, mert elegünk van belőlük. Tehát a helyes válasz a harmadik kérdésre is: NEM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése