2011. szeptember 25., vasárnap

Sajtó tallózó: 7926 választó szavazott a kukázás tiltása mellett

Linkajánló:
Érvénytelenul zárult a józsefvárosi népszavazás (Kuruc.info)

7926 szarházi él a VIII.kerületben

Ez azt jelenti, hogy van 7926 gonosz, gyűlölködő személy, aki ezáltal kiiratkozott az emberek közül és méltatlanná vált arra, hogy magyar állampolgár legyen és hogy fedél legyen a feje fölött. A tartarossz blog, amint erre hatalmi lehetőség adódik, ígéretet tesz ezen személyek kérdőíves felkutatására és azonnali kilakoltatására és kitoloncolására az országunkból ez a 7926 személy a nyolcadik kerület valódi szemete és legszarházibb mocska, az ő bűzös aurájuk szennyezi be a városrészt - ezért, amint erre jogi lehetőség adódik, őket a polgármesterrel együtt azonnal el kell távolítani a társadalomból, mivel valósan ők a társadalom szemete - nem csak gonosz gondolataikkal, hanem minden lépésükkel fertőznek és betegítenek - ezért elkülönítőbe valók és az egészséges társadalomtól mindenképpen elzárandók és magyar állampolgárságuktól is azonnal meg kell őket fosztani és átnevelő táborokba kell zárni őket.

kb 507 ember szavazhatott nemmel mindhárom kérdésre - Van közel 500 ember, aki átlát a szitán. Csoda, hogy a ragadozók 21 éve tartó mocsadék diktatúrája ellenére is 500 igaz ember van, aki meg tudott maradni embernek. Ha ez az 500 (Lamed Wufnikok) ember nem lenne, akkor a kerületet feltehetően atomtámadás vagy kénköves eső érte volna már.

Mindezen statisztika azt jelenti, hogy országunk területén kb 1,5 millió ember él, aki méltatlan a magyar állampolgárságra
Ezen személyek felkutatása és kitoloncolása vagy átnevelő táborokba telepítése az országból közérdek, ezért követelem, hogy minden szavazás nyilvános legyen és hogy tegyék nyilvánossá a listát, hogy kik szavaztak Józsefvárosban.


LAMED WUFNIKOK- Harminchat igaz ember van és volt is mindig a földön, akiknek az a feladatuk, hogy igazolják a világot Isten előtt. Ők a Lamed Wufnikok. Nem ismerik egymást, s nagyon szegények. Ha egy ember egyszer ráébred, hogy Lamed Wufnik, nyomban meghal, és - talán valahol másutt a földön - más veszi át a helyét. Nem is gyanítják a Lamed Wufnikok, hogy ők a világegyetem rejtett oszlopai. Csak nekik köszönhető, hogy Isten nem semmisíti meg az emberiséget. Tudtukon kívül ők a mi megváltóink.
Jorge Luis Borges: A Holdbéli nyúl (Budapest, 2000. Európa Könyvkiadó)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése