2011. szeptember 25., vasárnap

Sajtó tallózó: Kocsis Máté sikeresnek értékelte a népszavazást

"Sikernek tartja a helyi népszavazás eredményét Kocsis Máté (Fidesz-KDNP), a VIII. kerület polgármestere. A városrész vezetője szerint 10 ezer ember véleményét mindenképpen figyelembe kell venni." (forrás: Népszava)

Kocsis Máté fordítva kérdezi meg a lakosságot, előbb a koldusok és szegények ellen támadó, agresszív és a romlott kapitalizmusnak és genetikusan torz képviselőinek ez persze teljesen kompetens ragadozó-törvényt szavaztat meg, azután pedig népszavaztat.
Az emberi nemesség minimuma ott kezdődik, hogy betartom a sorrendet, először kérdezem a lakosságot a kérdésről és utána hozom meg a törvényt. Kétségtelen tény - hogy Gábor György szófordulatával éljek, ha a szavazás inverze történik, akkor is közönybe fullad. Tehát amíg van népszavazási küszöb, addig nem a népszavazó akarata fog érvényesülni, hanem ilyen szarházi és alávaló módokon fogják kijátszani a politikusok a törvényt, mert az statisztikailag igazolható, hogy a legtöbb népszavazás érvénytelen, ezért a kimenetelét döntően befolyásolja az, hogy egy törvény be van-e iktatva, vagy sem. Ha be van iktatva, akkor a törvény marad minden esetben, ha nincsen iktatva törvény, akkor, mivel érvénytelen a szavazás, nem is lehet beiktatni - nos te legutolsó szarházi, aki polgármesternek mondod magadat, ahhoz nem volt bátorságod, hogy a törvény beiktatása előtt tartsál ügydöntő népszavazást a kukázásról. Aki ilyen törvényt hoz, az méltatlanná válik arra, hogy embernek neveztessék. Mivel elég sűrűn járok a VIII.kerületben, ezt majd személyesen fogom veled megbeszélni, kukázás közben, ha tetszik, ha nem. Bár vannak olyan mondások is, hogy a szart nem piszkálni kell, és nem kell dialógust kezdeményezni a szarral, hanem egyszerűen le kell húzni a klozeton. Mahatma Gandhi elveihez tartva magam, már amennyit internalizáltam ebből és ismerek, de ragaszkodva a szatjágraha mozgalom elveihez is, az embertelen törvényeket én nem tartom magamra érvényesnek, szolidaritásból is kukázni fogok, és a piros lámpáknál is alamizsnát fogok szedni az autósoktól, a tohonya rendőreidnek meg esélyük sem lesz, hogy elkapjanak és minden hajléktalan figyelmét felhívom majd, hogy ne tartsák magukra érvényesnek a te szarházi mocskos módon meghozott gerinctelen törvényedet. Kettőnk között csak annyi a különbség, hogy te semmilyen értelemben nem vagy nemes, aki pedig nem nemes ez főként emberi kategória, az méltatlan arra, hogy bármiféle vezetői posztot betöltsön. Szavazhatunk mi 4 évente, ez a szavazás azonban csak azt garantálja, hogy pártkatonák, tehát ilyen és hasonló jellemtelen alakok kerüljenek a hatalom közelébe, mert te eklatáns példája vagy a jellemtelenségnek, be kell tiltani a pártokat és csak független jelölteket lenne szabad indítani minden választáson. A holnapi napon tiltakozásul Józsefváros lehető legtöbb kukáját ki fogom borítani a járdákra. Tehát figyeljétek a kamerákat, mert jövök és kukázok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése