2011. szeptember 28., szerda

Hajléktalan hírek - tömegével hurcolják el a hajléktalanokat rendőri erők bevetésével


EMBERVADÁSZAT ZAJLIK A NYOLCADIK KERÜLETBEN

A legfőbb kérdés továbbra is az, hogy hová hurcolják el a hajléktalanokat, Tarlós-halál(1) és Pintér-halál feltételezésem szerint gázkamrákat vagy tömegsírokat létesített, hiszen a mocsadék rendszer természetéből és a hatalom természetrajzából fakadóan is ez lenne a világon a legtermészetesebb, a 21 éve tartó "sátánfos"(2) uralma, nem más, mint -hogy Friedrich Nietzsche gondolatával éljek - maga az irtóztató pogányság (3), a 21 éve regnáló primitív, a kapitalizmusba genetikailag és emberileg belekódoltan eltorzult tömeggyilkosok uralma a kapitalizmus, amely nem nélkülözi a szociális és a politikai tajgetoszt sem. Akinek van szeme a látásra, az lát, de cselekedjen is. A tanulság ebből az esetből az, hogy ezt az embertelen rendszert fel kell számolni és haszonélvezőit rövid időn belül és minél előbb el kell számoltatni, minél későbbre tolódik ez az alkalom a magyar nemzet, annál siralmasabb szellemi, fizikai, demográfiai és erkölcsi állapotba kerül. Ezzel a rendszerrel szemben nem harcolni minden (törvényes és nem törvényes, de emberileg megengedhető - lásd szatjágraha mozgalom a rossz törvények szándékos be nem tartásának elve) eszközzel, az egyetlen egy, ami felér a haza elárulásával.
"Hétfőtől fokozott ellenőrzés van a kerületben, mindenfelé csoportosan mászkáló rendőrök és közteresek keserítik meg az utcán élők életét." (forrás:8ker blog) (4)
"A Gutenberg téren 2 rendőrautóból és 3 közterület felügyeleti kocsiból kiszálló közel 12 ember vitt el egy hajléktalan párt, akik a padon aludtak..." (forrás: facebook)

────────────────
*(1) Tarlós-halál és a további hasonlóan generált kifejezések ötlete a maja-kicse indiánok szent könyvéből a Popol Vuhból ered.
Popol Vuh A maja-kicse indiánok szent könyve (Budapest,1984. Helikon)
*(2) A sátánfos szóösszetétel Molnár F. Árpád a Föld bolygó legfőbb Echelon-tanújának egyik
nem túl gyakorian alkalmazott terminus technicusa.
*(3) Friedrich Nietzsche (1844-1900) német filozófus, irtóztató pogányságnak nevezi Antikrisztus c. filozófiai művében azt a "kereszténységet meghatározó dogmát vagy elvet", hogy Jézus Krisztus véráldozata, tehát emberáldozata , az abban való hit által szabadulnak meg a hívek a bűnöktől. Nietzschének már magával a bűn vagy bűnösség fogalmával is problémái voltak. Szerinte Jézus életfilozófiát hirdetett a hatalommal szemben, vagy követhető és példamutató életstratégiát. Ezért találta ki azt az aforizmáját, hogy egyetlen keresztény létezett, de az is meghalt a kereszten. Ezt a Jézus jelenség félreértelmezőinek is üzenhette, nemcsak Stendhal hírhedett aforizmáját akarta túlszárnyalni.
*(4) nyócker blog első olvasásra is annak az erőteljes lobotómián átesett antiszociális rétegnek a szócsöve, akik ellen reménytelen szélmalomharcnak tűnik minden cselekedetünk. Egy tipikus nyócker blog írót, sokkal nehezebb meggyőznünk, hogy menjen el 3nemmel szavazni, hiszen az az ő privát hisztériája és távlataiban is addig terjed csupán, ha a háza elé szarnak és hogyoznak a szélrózsa minden irányából érkező hajléktalanok - akik főellenségek. Korunk hősének ilyen a hajléktalanokon felül még egyéb természetes ellenségei akadnak a korlátoltságon kívül, a szomszéd, ha túl hangosan kefélnek odaát, a galamb, mert beleszarik a fagyijába, a kutyaszar és a macskák és a fő ellensége a kis geci, a házi egér, ami mindent összerág. Mindezen ellenségekkel szemben gyilkos módokon lép föl és helyeslően távol marad a népszavazásoktól, minden rendőri intézkedést örömmel lát maga körül. Öli a kutyákat, a macskákat, az egereket és a galambokat is.
* moderáltam a leszámolás helyett elszámolás van

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése