2011. szeptember 21., szerda

Amerikai Népszava - moderáció

Kedves Fifi,

Tartarossz az Amerikai Népszava ajánlásával mostantől a kuruc.info-n folytathatja. Bejegyzéseit töröltük. Admin

FIFI
Tartarossz, nevedhez megfelelő a hozzászólásod (már ha tisztában vagy vele, hogy mit jelent a neved) remélem hamar eltanácsolnak innen, mert legalább itt nem kell a hozzád hasonlókat kerülgetni. Van neked elég lehetőséged máshol.

Van bizony te kutyafejű tatár. Emigrálj anyádba. :-) Arról pofáztam nektek, hogy 21 év, mind demográfiailag, morálisan lezüllesztette a magyarságot - ezért nincs jogosultsága a demokráciának pontosítva a taigetosz-demokrácia ideológiai védelmének - mert elbukott és a magyar jövő fontosabb mindennél. Nem tettem antiszemita kijelentést, nem gyűlölködtem, precízen megfogalmazott összefüggő konzisztens koherens véleményemet fogalmaztam meg, olyan szinten FIFI, hogyha húsz évig tanulnál sem tudnád te így összefoglalni, és ti csak úgy töröltétek. Micsoda szarházi alakok vagytok ti. Arányát vesztett veszett kutyák. Kurva anyátokat mocskos barmok.


Íme - az emberi értelem, felhívtam az amerikai népszarás birkák figyelmét arra, hogy egy valamire való politikus, ha megérkezik a külföldi delegáció - nem erőszakkal távolítja el a Kossuth tér tüntetőit - ami miatt az egész szemkilövő, sortüzes eseménysorozat keletkezett, - hanem leül velük tárgyalni - ellenberger az történt, hogy leültek velük ugyan tárgyalni, hogy visszajöhetnek majd később demonstrálni - de átverték őket és aznap hajnalban, mielőtt a külföldi delegációk jöttek volna az ünnepre - erőszakkal kiszorították őket a térről. A nemesi jellemről értekeztem alább. Az adott szó kötelez. Erről beszélek gyökér Gyurcsány és amerikai jellemtelen népszavás nulla IQ-ju tanulatlan agyhalott seggfej senki-yenki és szar- háziak. Ez itt Magyarország, a dakotáknak, oglaláknak ugye pusztulniuk kellett, mert aranyat találtak a Fekete hegyekben, minden ilyen indián áttelepítés jogszerűen zajlott - aláírattak velük valami papírt - aztán irány a koncentrációs tábor - érdekes módon az arany miatt.
Azóta eltelt 140 év és ti semmiből nem tanultatok.

Gergényi megvédte a köztársaságot

Jellemző, nem tanultatok az esetből, hanem ilyeneket firkáltok. Kinek a köztársaságát? A magyarokét? Mit védett az a szúvasfejű kriptaszökevény, miféle köztársaságot? Nemzetietlen zsoldoshadseregével ránk, magyarokra támadt, hogy a velejéig korrupt, gyilkos politikusokat vér árán is megvédje , jó pénzért, ezer szerencséje volt akkor, hogy nem eszméltem előbb, mert ha meggyőzöm a lázadó népet, hogy a Gellért-hegy és a Citadella a legjobban védhető pont a városban, akkor ott véget ért volna a sziklák alatt karrierje a rohadék csótánynak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése