2011. szeptember 7., szerda

Megpróbáltunk áthatolni az amerikai népszava cenzúráján



Mivel egyetlen hozzászólást sem engedtek át, például a Wounded Knee-i mészárlással kapcsolatos felvetésre sem reagáltak csak törléssel, így utolsó kísérletet tettünk áttörni a cenzúra falait. Elsőre persze nem túl erős próbálkozás, de mivel ők azok, akik lesöpörnek mindent, és az asztalra szarnak, nos aki olvassa a blogot, két kritikus hozzászólást is fennhagytam, mivel ez volt az összes, nem szándékozok moderálni semmit sem. Persze ez az elv nem kötelező érvényű senkire sem, főként egy teljesen szétliberalizált hazában, ahol a bűn, az igazság és a morál is teljes mértékben relativizálható fogalmak. Mivel betelt a pohár, az anyádat moderáld te tahó. Íme a cenzúra ellen indított támadás szövege:

F
ájdalmas ez, ahogyan ez a nemzetinek nevezett jobboldal

Reagál EzEkre a ProblémákrA . Látványos a nEten olvaShaTó
Írások NAgy része.
üdvözlettel a szabadságért, az emberi jogokért.
samo kevornakian

SIKERÜLT


A nevet egy kicsit átváltoztattam, áldja meg az Isten, Dr. Kevorkian ! Ez egy Vonnegut regény címe, innen ered tehát ez az örmény jellegű remineszencia.
A trójai faló tehát sikeresen áthatolt a primitív, magyar gyűlölő, amerikai népsza(r)a cenzúra rostáján :-) íme a komment, UNFRAN hozzászólása, csak
a NAGYBETŰKET OLVASSÁK !
FREE PALESTÍNA
Cikkajánló:
Wounded Knee egy népírtás befejező stádiuma (Gazdag István írása)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése