2011. szeptember 26., hétfő

Sajtó tallózó: Pintér Attila jobbikos VIII.kerületi önkormányzati képviselő helyesli Kocsis Máté intézkedéseit

"A képviselő ugyanakkor megjegyezte, az igenek elsöprő többsége azt bizonyítja, a közvélemény igenis helyesli, hogy a kerületben rendvédelmi eszközökkel lépjenek fel a hajléktalanok egyes magatartási formái ellen és elmondta, jelzés értékű, hogy éppen a Józsefvárosiak türelme fogyott el először, hiszen a városrész egyes területein már elviselhetetlen viszonyok uralkodnak. "
(forrás: Barikád.hu)

A jobbik, ahogyan teljesen kiszámítható volt, a hajléktalankérdésben sajnálatosan az államhatalmi terror oldalára állt. Talán látni kellene a fától az erdőt, hogy az álságos népszavazás során, hogy a kukázási törvényrendelet beiktatása után volt a népszavazás és nem fordítva. Azt is látnia kellene a jobbiknak, hogy ilyen értelemben maga a népszavazás is álságos, amíg a népszavazási küszöböt nem törlik el. Az is álságos, hogy Kocsis Máté egybemosta a kukázás kérdését, a közterület életvitelszerű használatát tiltó rendelkezéssel (2.kérdés), ami a népszavazás előtt még nem volt hatályban, ezért a népszavazás a második kérdésben nem lehetett ügydöntő - ugyanis a kérdés elbukott, mivel még nem volt hatályban a rendelet, ilyenkor az az általános szabály, hogy nem iktatják be a törvényt. Tehát, ha Kocsis Máté bevezeti Józsefvárosban vét a népszavazás általános fair play szabályai ellen.
A második kérdés ügyében jogorvoslatért a blog az LMP és a VÁROS MINDENKIÉRT CSOPORT figyelmét fel fogja hívni minimum alkotmánybíróságig fog menni az ügy. A közterületen lakhatásért a blog a mai naptól elszánt harcot hirdet, főként a friss erdei levegőért, ami jár minden hajéktalannak is és a faház is vagy bármiféle tákolmány a közterületen, ami megvédi az emberektől, a hidegtől, esőtől, széltől, fagytól.

A második kérdésben, mivel nem volt hatályban a törvény
, azt a népszavazás alapján (érvénytelen) elutasítottnak kell értelmezni, az első kérdésben pedig a kukázás tiltását a jog és nem az igazság szerint, de érvényesnek kell tartani.

Ha Kocsis Máté a közterületen való életvitelszerű lakhatást holnaptól tiltja, akkor az a népszavazás elveivel ellenkezik, mivel nem volt hatályban a törvény és érvénytelen volt a népszavazás. De hát tudtuk előre, hogy ezt a szemétláda polgármestert nem is zavarja. Ezeknek
a genetikusan torz, kapitalizmusba genetikusan beletorzult alávaló ördögfajzatoknak a törvény csak az elnyomás eszköze. Ideje a tudatunkba vésni, hogy mi a törvény - nem véletlenül vallom magam öndefinicióként anarchistának és nemzetinek sem. A törvény az, amit kifosnak magukból rendszeresen - nem kell betartani, mint írtam azt Gandhi szatjágraha mozgalma
kapcsán. Magyarország valós függetlenségét akadályozó tényező lett a jobbik is, mivel ha valaki a legelesettebb rétegek mellett nem áll ki, az méltatlanná válik az ország vezetésére is. Mint mondottam, valós emberi nemességre van szükség, az hogy szar alakok váltják egymást a hatalomban és elnyomók 21 éve immár és hogy magyarnak nevezik magukat, nos rosszabb ez mint a mongol, a török, vagy a habsburg elnyomás együttvéve. Ne merészelje magát magyarnak nevezni sem Gyurcsány-halál úr, sem Orbán-halál úr, de Kocsis-halál és Pintér-halál se és Tarlós-halál se nevezze magát magyarnak, mert nem az, az elnyomó hatalom nemzetietlen, és aki a hajléktalanok mellett nem áll ki, az méltatlanná válik magyarrá lenni is. A magyarok valamikor az igazságosság nemzete voltak, a XX század involúciója azonban ennek a nemzetnek a szellemi lényegét is el akarja pusztítani. Meg fogjuk védeni Magyarországot a belső és külső elnyomóktól, mert tudjuk, hogy ki az ellenség és merre lakozik. Kocsis Mátét pedig - el fog jönni az az idő, hogy ki fogjuk lakoltatni a Bródy Sándor utcai lakásából is. Törvényes lesz az is, népszavazás fog dönteni rólad is te patkány.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése