2011. szeptember 24., szombat

Adalékok dr. Kocsis Máté evangéliumához

Közeledik a nagy nap. dr. Kocsis Máté már mindent elrendezett, hogy triumfálhasson. Szív és Ész című antiszociális enciklikájában arról értekezik, hogy az állam havi 100 ezer forintot költ egyetlen hajléktalanra. Ez azért is érdekes információ, mert állami szinten egy átlag közalkalmazott minimálbérnél alig kap valamivel többet, és azért is érdekes, mert az állam folyamatosan építi le az általa támogatott intézményrendszert
Ebben az esetben, mivel egy hazudozó szarházival állunk szemben, aki nem átallott álnok módon a legelesettebbek ellen támadni, mert ebben az esetben számára a kampány a legfontosabb, és láthatóan a cél szentesíti az eszközt. Nem az számít, hogy a választó vagy szavazó polgár esetleg valóságosan is objektív információhoz juthasson - minimálisan. Ebben az esetben az objektív információ az, hogy aki hajléktalan, az féllábbal a sírban van, élőhalottként létezik, egy mumifikálódott ábrázat, egy bűzös szemétbe burkolt megkövült szobor a dicsőséges kapitalizmusról, a nagy demokráciáról, ami megnyomorítja az életünket és elpusztítja a nemzetünket is. Sem a barikád, sem a kuruc.info nem vette a bátorságot, hogy ehhez a népírtáshoz asszisztáljon, mert a barikád és a kuruc ritkán okoz csalódást, de a fidesznyalonc Hunhír most harmadszorra is a száján keresztül szarja össze magát, mint ahogyan tette azt Gyurcsány Ferenc őszödkor vagy a teljes FIDESZ-KDNP most, amikor a hajléktalanjainkra támadott. Tehát egy magát radikálisnak láttató portál a HUNHÍR ismét pofátlanul támad, most nem a tibeti ellenállók vannak a terítéken, hanem immár másodszorra, a lehető legsutyóbb és legprimitívebb módon a hajléktalanokat fikázzák és még védelmébe is veszik ezt a primitív senkiházi, pofátlanul hazug és szándékosan máléskodó Kocsis Mátét is. Felhívom a Jobbik Magyarországért Mozgalmat, hogy határolódjanak el és ítéljék el az antiszociális Fideszt és a Fideszt támogató HUNHÍR-t és támogassák azt a szociális népszavazást, amit majd minden magyar állampolgár védelmében elindítok a közterületen való szabad építkezés jogáról (faház, sátorozás, jurta, lakókontiner), mindazoknak, akiknek nincs bejelentett lakcímük - szembe kell menni ezekkel (fidesz-mszp-szdsz-mdf), mert nem értenek ezek semmi másból. A hajléktalanság a 21 év "demokráciának" a terméke. Nem legfőképp a hajléktalannak szégyen és bűn hajléktalannak lenni.
HAJLÉKTALANNAK LENNI A RENDSZER SZÉGYENE.
MAGYAROK ! TI AKIK MAJD ERRE A NÉPSZAVAZÁSRA HOLNAP, IGEN TI AKIK három igennel szavaztok, akkor emberileg is és minden tekintetben megbuktatok a már megbukott és illegitim polgármesteretekkel együtt. Takarodjatok hát el az ingatlanjaitokból és adjátok át önként az arra méltóbbaknak, a hajléktalanoknak !!
Mert van aki méltóbb nálatok a lakhatásra !!!
Ezek a dezevangélium igéi.



Kali-yuga (a sötét kor):
A piszkító, útonálló, szemetelő hajléktalan maga is szemét (HUNHÍR)
”Szélsőséges LMP-sek akcióztak”. Most a "hajlékonyokat” használják fel eszközül (HUNHÍR)
Otthon balhézzatok befogadott tibeti gecik! (HUNHÍR)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése