2011. szeptember 25., vasárnap

Sajtó tallózó: avagy egy szemét népszavazás a számok nyelvén

Kocsis Máté antiszociális enciklikájának állítása (hazugsága) szerint tehát az állam 3300 forintot költ naponta egyetlen egy hajléktalanra. Ami egy hónapra számolva 100 000 forint /hajléktalan.
Fehér Boróka (Tízek Tanácsa) "közölte, miközben a VIII. kerület évente mindössze 700 ezer forintot fordít a hajléktalan emberekkel kapcsolatos összes tevékenységre, addig ennek tízszeresét költi például kilakoltatásokra, és a mostani népszavazás is milliókba kerül." Ez azt jelenti, szerény számításaim alapján, hogy a VIII.kerület évente 175 forintot költ hajléktalanokra, ez nagyjából egyenlő a nullával, miközben hozzáteszem a polgármester havi fizetése bizonyára 1 millió forint körül van. Ennek az egy polgármesternek az állami fenntartása több pénzünkbe kerül, mint az a 3000-4000 hajléktalan, aki a belső kerületekben lézeng. Hogyan alakulhat ki olyan vérlázító különbség, hogy egy hajléktalannak 10 000 évig kellene élnie, hogy ekkora összeget kapjon a VIII. kerülettől, mint amit havonta a Kocsis Máté nevű álláshalmozó gyökér felvesz a semmiért, vagy inkább csak a semmiért kapná, de ő buzgálkodik és igazságtalan és embertelen törvényeket szabadít ránk állampolgárokra, holott nem ezzel bíztuk meg őt. A HVG cikke nyomán, míg a hajléktalanokra nevetséges összeget, mindössze 700 000 forinot költ évente a VIII.kerületi Önkormányzat, addig a kilakoltatásokra évi 7 millió forintot fordítanak.

" Az aktivisták szerint a kerület a nappali melegedők fenntartását sem finanszírozza, holott ez törvényi kötelezettsége lenne." (HVG - Józsefváros népszavazás előtt)
A cikkből kiderül az is, hogy
500 önkormányzati bérlakás üresen áll !!!
Ennek fenntartási költsége havi 25 millió forint. És ami a legmegdöbbentőbb információ, hogy
erre a népszavazásra 30 millió forintot költött ez az elfajzott, genetikailag is alávaló ragadozólétbe letorzult önkormányzat,
annyi pénzt, amennyit hajléktalan ellátásra 43 év alatt sem költenek el.
Minden legális eszközzel meg fogjuk védeni a hajléktalanok életét, akár szándékos törvényszegéssel is, helytálló Molnár F. Árpád a Föld legfőbb echelon-tanújának és emberjogvédő megállapítása, hogy a vád ellenetek, genetikailag kapitalizmusba beletorzult alsóbbrendű ragadozók: bizony népirtás !

A Bombahír cikkéből kiderül az is, hogy a költségvetés évi 340 millió forintot fordít a hajléktalanokra az idén is. Ez hajléktalanonként is csak évi 10000 forint, ehhez jön hozzá a kerület nevetséges 175 forintja.

Egy érdekes link, Kocsis Máté régebben is beteges hazudozó hírében állt. Tagadta
MIÉP-es múltját. A Bródy Sándor utca 10 szám tehát a hazug lakhelye az irat alapján, a vádlott dr. Kocsis Máté saját elmondása szerint is a Bródy Sándor utcában lakik.
Hazudott MIÉP tagságáról

Linkajánló:
Józsefváros népszavazás előtt
Józsefvárosi népszavazás: félrevezetőek a kérdések
Hajléktalanügyi konzorciumot hoznak létre Budapesten (BOMBAHÍR)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése