2011. szeptember 26., hétfő

Hírek - 7926 ördög szavazott a VIII.kerületben 3 igennel a pszicho- és szociopata Kocsis Máté felbújtó szegény- és koldusellenes pogromjára

HÍREK A VIII. KERÜLETBŐL

Eligazítást tartottak a VIII. kerület Polgármesteri Hivatal épületében, és feltehetően hajléktalan és szegény üldöző (RICS) riadó és akciócsoportokat hoztak létre. Ma reggel az összes rohadt államterrorista tehát egybegyűlt. Volt itt rendőr, közterületis, politikus, besúgók és jelentők is - szép kis társaság, bűzlött is tőlük a környék, a kerület összes nagypofájú patkánya itt volt tehát- az intelligencián és az emberségen kívül csak a patkányirtó szer nem volt jelen az ülésen, hiányzott a racumin-b, pedig hemzsegtek a kártevők, na és a jó öreg kaszás sem volt ott, sokunknak ő hiányzott erről az ülésről a leginkább, pedig sokan voltak, ahogy Orbán fogalmazott, de mégsem voltak elegen. Reméljük legközelebb már ott lesz.


Háttérhatalmi ördögcsordákat a szegények ellen c.

Molnár F. Árpád videoüzenetét ajánlom, minden kedves erre járó internetvándor és igazságkereső figyelmébe a VIII.kerületi álságos Kocsis Málé féle népszavaztatás kapcsán.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése