2012. február 13., hétfő

Rövid hírek - Megfagyott egy hajléktalan Várpalotán

Hajléktalanok a télben:
Megfagyott egy hajléktalan Várpalotán(barikád.hu)
Remény nélkül - kartonban élni a Parlament mellett(diszpécserportál.hu)

"Még kér a nép":
Mint az tapasztaljuk hazánkban tovább tart töretlenül az a tendencia, hogy minden tulajdonképpen lehetséges rendszer-ellenes megmozdulásra rátelepszik rettegő piócaként a pártpolitika, hogy az kormány-ellenes tiltakozássá silányuljon (mert mi más is a cél, mint mederben tartani mindent és mindent alárendelni a kormány és álellenzéke című több mint húsz éve tartó színjátéknak). Így veszik el a jövőt a zselézett hajú kollaboránsok, a Mesterházy félék és a zsíroskenyeres LMP-sek háttérben a Fidesszel és szemben a közakarattal.
Megérkezett Budapestre az éhségmenet(hvg.hu)
Súlyos büntetés(Hírháttér - Gyarmati József cikke)

Tények és tévhitek - az újságíró maffiáról:
A royalista és tradicionalista Pannon Frontban olvastam valamikor ama kiváló idézetet, hogy egy újságírót bátran, bármikor pofán csaphatsz, mert az bizonyosan tudni fogja, hogy miért kapta. Hasonló véleményt fogalmaz meg rövid, az esettel kapcsolatos elemzésében a Hírháttér Multimédia főszerkesztője Molnár F. Árpád, a Föld bolygó legfőbb Echelon-tanúja érintve az "igazság"szolgáltatást is.
VV Zsuzsi megverte a Blikk újságírónőjét(Hírháttér)

Blogfigyelő és blogajánló:
Hajdu Attila nyílt levele az MTI-nek(Echelon Leleplező blog)
Egy botrányos és elhallgatott sötét ügyről van szó. Utórezgései, pszichiátriai kezelés és ellehetetlenítési kísérlet, előzmény a korrupció és parkolás összefonódása (munkát nem végző személyeknek hivatali pénz a munkavégzésért) a Budai Várban.
Videóajánló az ügyről - Bombahír:Az ügy

"A szocializmus csúfos bukásával megkezdődött a jóléti állam leépítése, s visszajött mindaz a régi szemét, amit a 19. században – úgy látszik – megtagadtak és elátkoztak."
Egy halandó blogja - iszonyológia

Hírek a foci világából:
Csodáról cikkeznek az olasz lapok, egy 12 éves crotonei kislány állítólag Alessandro Del Piero hatására tért magához a kómából.
Del Piero csodát tett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése