2012. február 27., hétfő

Hírtallózó - Az Anonymous feltörte az IKSZ weboldalát


MINISZTÉRIUM TREMENDUM


Hírforrás:
Az Anonymous feltörte az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség weboldalát

Megszokhattuk, hogy a "keresztények" (tisztelet a kivétel keresztényeknek) feljelenteni járnak rendszeresen a szent inkvizícióhoz, így volt ez már több száz évvel ezelőtt is a boszorkányüldözések idején és így van ez a napjainkban is. A keresztényi megbocsájtás és felülemelkedés nem létezik számukra, bizonyára nem olvassák rendszeresen János evangéliumának 8.fejezetét (amire a Hírháttér Multimédia különös hangsúlyt helyez). Most, hogy az Anonymous nemzetközi hackercsoport Hoffmann Rózsa államtitkár honlapja után feltörte az IKSZ weboldalát, ezt a cselekedetet a kereszténydemokraták már egyenesen nem demokratikusnak bélyegzik - mintha számítana.
Parafrázis de leírom: ha meghallom azt a szót, hogy demokrácia rögtön a revolveremért nyúlok.
És természetesen felhívják a hackercsoportot, hogy vállalja az arcát. Az arctalanságban pedig nagyon nagy erő rejlik, hiszen jelképezi mindazt, hogy maga a háttérhatalom is arctalanul irányítja a KDNP-t és az IKSZ-t, maguk ezek a pártszerveződések pusztán csak a kirakatot jelentik. Mi "hétköznapi" emberek sem látunk a függönyök mögé. Két eshetőség van, az egyik, hogy nem teszek feljelentést és felhívom az Anonymoust, hogy tárgyaljon velünk és vállalja az arcát. Itt az az eset forog fenn, hogy már fel van jelentve a csoport, de álságosan még úgymond ők a nagyon modern "keresztények", még ezenfelül követelik, hogy vállalva az arcukat Anonymousék szálljanak velük vitába.
"Ha az Anonymous csoport a jövőben nem ért egyet a magyar adózási rendszerrel, akkor a Magyar Államkincstár informatikai rendszerét fogják tönkretenni?" - nem tudom mit sápítoznak, a magyarok jelentős része alig várja már, hogy tönkretegyék, sőt mint írta valaki talán a jövönk.infón, ha ma felrobbanna egy bank, a TÁVHŐ vagy az ELMŰ vagy akár a BRFK főépülete vagy a parlament, nem hiszem, hogy sokan könnyet ejtenének, de viszont abban bizonyos vagyok, hogy nagyon sokan bontanának pezsgőt és hamar szilveszteri hurrá hangulat alakulna ki a városokban és vidéken. Értékes gondolat ez a jövőnk infotól, mert igaz.

Anonymous pedig ezt üzente:
"Tettük ezt mindazért, mert ez a szövetség kioktatta a magyar diákokat és a kormány védelmére kelt a Hallgatói Hálózat demokratikusan szervezett érdekérvényesítése kapcsán. Mi az alulról szervezett diáktüntetések oldalán állunk és nem tűrjük, hogy ez a szervezet a fiatalok nevében nyilatkozzon"
Ezt pedig véssétek az agyatokba pártkarrieristák...Én persze maximálisan megértem, hogy az Anonymous arctalansága, borzongással jár szerte a világon. Az IKSZ és a "Nemzeti" Erőforrás Minisztérium nehezen viseli ezt a sajátos mysterium tremendumot[1].

───────────────────
[1] A mysterium tremendum terminust Rudolf Otto vallásfilozófus és teológus alkalmazta valláselméletében a vallásos tapasztalat vagy pontosabban a vallást meghatározóan jellemző vallásos élmény és érzés leírásaként, Jelentése a rettenetes titok. Ez a rettenetes titok egyfelől félelmetes borzongással tölti el az embert és másfelől pedig ugyanakkor vonzással is hat az emberre. Hiszen ha nem lenne vonzás a borzongató transzcendens élményben, akkor a vallásos tapasztalat csak félelemből állna.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése