2012. január 5., csütörtök

Párttallózó - Thürmer Gyula a napokban zajló eseményekről

A politikai törésvonalak mentén bandukolva mély depresszióban, a látható sötétség határán bevillant, hogy jé Vajnai Attila és Noé Krisztina nem csak a nemzeti jelképeinkre veszélyesek, hanem a demokráciáért képesek magukat kommunistának is álcázni és így a vörös csillag számukra kizárólagos értékkel csak akkor bír, ha azt antifasiszta küzdelmükben felhasználhatják. Amúgy az számukra teljesen értéktelen lom maradna és más szimbólumot használnának a politikai ámukfutó derbyhez. Magánvélemény, de Thürmer Gyula nagyon okosan tette, hogy eltávolította pártjából a politikai kalandorokat, még akkor is ha ez a tett nem javított a párt amúgy is méltatlanul alacsony népszerűségén. De legalább tudjuk, inkább legyen akár 1%-os népszerűség vesztés, de az ilyen alakoktól mielőbb szabadulni kell. Olvasva Thürmer úr pártvezető cikkét, nagyon sok ponton csak egyet lehet érteni vele. A blog szerkesztője hasonló világnézeti okokból maradt távol az Operbál környéki tüntetésektől és hisztériától. Az egy külön érdekesség, hogy a külföldi sajtó részére még gárdistákat is prezentáltak, hogy a külföldi lapok lehozhassák ezt a provokációt Magyarország ellen. A nácikártyát Gyurcsány már sokszor kijátszotta, de Tarlós is élt vele. Mikor a politika szele úgy fújdogál, akkor a nácira vagy nyilasnácira azonnal szükség van. Hát ezért gyorsan verbuváltak is egy gárdát, mintha a gárda nem volna kvázi betiltva. Szabó Albert, Bácsfi Diána és sorolhatnánk a nyilasnáci dublőröket, ha nincs valódi náci. Nagyon sok pénzt hoz az Mszp konyhájára ez a megrendezett antifasiszta harc is, egy két leköpést is megért. Jó sok pénzt küldenek az antifasiszta küzdelmekhez az átbaszott hülyék külföldről. Dagadnak a párt folyószámla erek és artériák...
Természetesen a napokban megjelent külpolitikai kritikák és támadások miatt úgy gondolom én is, hogy a legkevesebb tiltakozni és követelni azt, hogy az amerikai nagykövet azonnal húzzon el, mint a vadlibák :-) az országunkból. Nem azért, mert az Orbán-kormányt védeni kell - hanem azért, mert ahogyan Thürmer írta, ez gyarmati létünkre több mint bizonyosság és ez mindannyiunkat érint. Amerika fenyegeti a magyar kormányt, hogy ez kibuggyant, arra bizonyíték, hogy Gyurcsány és hordája jó kollaboránsként kiszolgálta új gazdáikat éveken át, ezért nem is kerülhettek ezek a háttérben zajló folyamatok a napvilágra, mert nem is volt ellenkezés a talpnyalók részéről, ezért nem volt konfliktus. Az, hogy ez a kabinet megpróbál egy kicsit a függetlenség és önállóság irányába lavírozni egy gyarmatot, még nem jelenti azt, hogy feltétlenül ez egy jó kormány. Az ECHO TV-n megdöbbenve láttam, hogy ez a kormány nem csak a hajléktalanok kriminalizációjában és lakhelyük lerombolásában járt élen, nem csak a leszázalékoltak visszaszázalékolásában, ami miatt öngyilkosság is történt már, de még a VAKOK INTÉZETÉT is el akarják privatizálni. A legkiszolgáltatottabb állampolgárok és rétegek ellen támadnak. Ez (is), mint minden eddigi 1990-óta a felsőtízezer kormánya. Más ország lakossága ezt sem tűrné, de mi birkák vagyunk, pedig ezeket is vasvillával és kaszával kéne kikergetni az országból.
És még valami, minden civil kezdeményezés hiteltelenné válik, ha a pártpolitika a koszos lábát beteszi oda. Civil tiltakozás kell, politikusra nincs szükség !!! Sem a pulpituson sem a tömegben. A magyar szatjágraha mozgalmat kell megalapítani, mert gyarmati létünkre megdönthetetlen bizonyíték, az amerikai levél. UFF én beszéltem !
Pártajánló:
A bankok a fontosak, nem a nép(Magyar Kommunista Munkáspárt - Thürmer Gyula)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése