2012. január 31., kedd

Az Amerikai Népszava csak olyan kommenteket tűr, amely helyesli a rendőrség brutális fellépését az oaklandi tüntetők, az Occupy Mozgalom ellen

Oaklandi zavargások (fotó : motherjones.com)

Kertész Ákos botrányos magyarság elleni cikke után az Amerikai Népszava ott folytatja ahol abbahagyta. A magukat éldemokratának tartó toleranciabajnokok a rendőrség minél keményebb fellépését várják az oaklandi lázadással szemben. A lázadást természetesen megbélyegzik, anarchistának vagy gazdag és elkényeztetett hülye gyerekek hóbortjának tartják. A gumilövedékes oszlatásokról nem sok képet találunk a magyar sajtóban. Egyes hozzászólók már lovasrohamot akarnak. Megdöbbentő, hogy Para-Kovács Imre és a magát kvázi baloldalinak mutató Tamás Gáspár Miklós írásaival és nevüket is reklámnak használó társaság nyíltan a rendőri oszlatások és állami bűncselekmények mellett foglal állást. Minden ezzel ellentétes véleményt kimoderáltak, és ha hagynak is ellenvéleményt hírmondónak, azt is csak a látszat és az arányokkal való megtévesztés és "kimínuszolások" kedvéért, a hozzászólók zömében pedig helyeselnek minden oszlatást és gumilövedéket az Occupy ellen. Állíthatja valaki, hogy az Amerikai Népszava nem véleményt fogalmazott meg, az Amerikai Népszava véleménye a moderáció mikéntjében található, ebből pedig csak az állapítható meg, hogy a rendőri fellépést és a további állami bűncselekményeket támogatják. Scott Olsen koponyasérülését történetesen egy tömegbe lőtt könnygáz gránátnak köszönheti. A felvételen jól látszik az is, hogy a mentésére igyekvők közé még egy gránátot lőnek.



Colombus néven egy +2-es hozzászóló az Amerikai Népszava oldalán:
"Amerikában nem volt és nem is leszingyen ebéd”.[1]
Én is tiltakozom. Túl puhának tartom a rendöri fellépést."
Eldrad:
"Én tényleg nem értem, ezt a narkós, ganaj söpredéket miért nem lehet lovasrohammal elsöpörni, könnygázba fojtani, gumiköpenyes lövedékkel szétkergetni, ilyenek…"

OCCUPY RESISTANCE FRONT


"...a gazdag elhízik, míg mi elvérzünk az utcákon"

Linkajánló:
Tömeges letartóztatások Oaklandben(Amerikai Népszava 2012.01.30.)
Occupy - a lázadás képei (Oakland) (képek a tüntetéssorozatról és az összecsapásokról)
Az Occupy lezárta az oaklandi kikötőt(Amerikai Népszava)
David Icke üzenete a rendőrökhöz: NINCS HATALMATOK !(vilaghelyzete.blogspot)[2]
Desertpeace - Police Brutality

─────────────
[1] Az ingyenebéd kifejezés Simor András jegybankelnöktől származik és a devizahitel károsultakra vonatkozik: "meg kell tanulniuk, hogy nincs olyan, hogy ingyen ebéd". A Wikileaks leplezte le Simort az Amerikai Nagykövetséggel folytatott táviratozásának mindent elmondó végkifejlete és eredménye ez a mondata.
[2] David Icke konteoja szerint a világot átváltozásra is képes gyíkemberek irányítják. Ez megmagyarázná, hogy miért is ilyen nagyok a vagyoni- és osztálykülönbségek, azt hogy ők mindig is hatalmon voltak, csak felvett humanoid formájuk miatt ez soha nem volt és lesz annyira nyilvánvaló. A konkluzió mindenképpen az, hogy kvázi rabszolgák vagyunk a saját bolygónkon ki tudja hány ezer éve.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése