2012. január 5., csütörtök

A Jobbik közeli Barikád és a hét szégyenei - Czeizel, Fidesz, Jobbik

Forrás:
A nap képe: Kukázók elleni barkácsolás(Barikád)
"Kukázó-biztos kuka. Magyarosan megoldva."
Mint tudjuk egy kép, akár ezer szóval is felér. Ezért még, ha volna fantáziája az olvasónak, hogy mit is jelent a kép, azért odaírják, hogy mit is gondoljon.
Mert ez a kuka a magyar nép találékonyságát sugallja és a Barikád nevű szennylap szociális megoldásait és érzékenységét, amelyek a koncentrációs táborokig terjednek csupán. Ezért a Barikád, a kuka tulajdonosának bámulatos megoldásáért piros szőnyeget gurít elé. Miközben a jobbik hajléktalankérdésben kettős kommunikációt folytatott, a foga sárgáját azért ismét kimutatta. Minden elszánt, nemzethez és hazájához hű magyar figyelmét felhívom, hogy látva ezt a fotót azonnal szakítsanak a jobbik politikájával, mivel ellenkezik az emberiességgel és az emberi nemességgel is. Ajánlom figyelmükbe a jövőnk.info oldalát, ahol hungarizmusuk és antiszemitizmusuk ellenére is legalább képesek valós szociális érzékenységet is felmutatni a nemzeti érzéssel együtt. Költői a kérdés, ha ezek, mint hungaristák erre képesek, akkor a fidesztől (lásd Kocsis Máté) és a jobbiktól akik nem képesek erre sem: mit is várhatunk?
Ugyanez elmondható az Mszpről és klónjairól is. Az LMP-t pedig amerikából támogatják.
a hét idézete:
Czeizel Endre úgy érezte: " Itt kéne amerikát csinálni !" (elhangzott ma: ATV)
Szánalmas ez a mentalitás. Nem kérünk amerikát kösz, itt Magyarországot szeretnénk, nem amerikát.
Az ECHO TV tudósított ma arról, hogy az MSZP alatt ellopott(L)OPNI után, most a FIDESZ a Vakok Intézetének épületét akarja pénzzé tenni. A 21 éve tartó tobzódás, pártokrácia, és az ország folyamatos rablóprivatizációja, erkölcsi lenullázása akadálytalanul zajlik tovább.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése