2011. március 31., csütörtök

"Miért kellene a kukákból enni, ha van más lehetőség?"

vitaanyag forrása: www.jozsefvaros.hu (Józsefváros c. önkormányzati ingyenes propaganda újságja /XIX. évfolyam 6.szám /2011. március 29.)

A cikk azt állítja, hogy van egy kisebb hangosabb, ellenző és egy nagyobb, csendesebb támogató csoportja a kukázást tiltó rendeletnek, amit saját bevallásuk szerint már három hónapja léptettek életbe (Büszkék lehetnek rá és legyenek büszkék! Húzzák ki magukat!). Nem releváns a többségi akarat, még akkor sem, ha un. többség által van felhatalmazva a hatalom. Ha a többség rosszat akar, ha antiszociális, mert 20 év alatt erre lett szocializálva, akkor képességeihez mérten sajnos már csak az emberiség ellen elkövetett bűnökhöz asszisztál. Nagyon sok olyan törvénykezés van, amit a többség, ha tudna róla nem is engedne, ilyen szempontból nézve is tökéletesen felesleges számháború az amit álságosan önök csinálnak. A szegények, a kiszolgáltatottak ellen hozott törvényeket semmiféle antiszociális többség nem igazolhatja, mint ahogyan nem a hamistanúk számától függ az igazság egy tárgyaláson. Alaposan jegyezzék ezt meg, mielőtt számokkal kezdenek el dobálódzni. Mert itt felhívom a figyelmét mindenkinek, nem csak arról van szó, hogy rendeletet hoznak a magyar hajléktalanok ellen, hanem arról is szó van, hogy folyamatosan zaklatják a koldulókat a rendőrök (Moszkva tértől - Zuglóig, Makótól - Nemesmedvesig). Országos tendencia ez. A terrorista államhatalom nem csinál mást a leszakadó rétegekkel húsz éve,- élve egy hasonlattal,a mindenkori "demokrata"hatalom, olyan terrorista hatalom,- úgy csinál a szegényeivel mint a kisgyerek, aki a homokkal játszik, úgy teszi a szegényekkel és a koldusokkal, hogy egyik kezéből átszórja a homokot a másikba, amíg el nem fogy. Az önök rendelete nem jelent mást, mint azt, hogy önök nem veszik emberszámba a koldusokat és a hajléktalanokat. Nyilvánvaló, hogy a céljuk ezeknek az embereknek és rétegeknek a mielőbbi ellehetetlenítése, így volt ez már Robert Owen idejében is, önök adnak a látszatra, jótékonynak tűnhetnek, kell a pr, és ehhez kiváló és jól fizetett és hazug firkászaik is vannak, akik dicsőségesen szembemennek a valósággal.
Meg jól fizetett rendőreik is, akikkel érzékeltetik, hogy nem lehet az aluljáróban életvitelszerűen tartózkodni, önök folyamatosan magánlaksértés követtek el, mert minden rendőrbakancs, ami rálépett a Blaha Lujza téren a hajléktalan fekvőhelyére, a kartonokra és kopogtatás nélkül törtek rá, az magánlaksértés vétségének minősült, és engedély nélküli házkutatásnak. Ezekben az ügyekben meg fogjuk tenni a szükséges feljelentéseket.
Következmények nélkül pedig huzamosabb időn keresztül ezt nem lehet folytatni.
Az első csapást a szocialistákra bízták, szüntessék meg az OPNI-t. Ez is ismerős tendencia, India gyarmatosításakor, minden piszkos munkát a szocialistákkal és a liberálisokkal végeztettek el az arisztokraták, akik természetesen mind egy követ fújtak velük. Visszatérve az OPNI-hoz, nagyon sok embernek nem csak gyógyítási és rehabilitációs intézmény volt kiváló terapeutákkal, sportlehetőséggel (foci, tenisz, pin-pong, hosszútávfutás, önvédelmi sportok), hanem a szociális védőháló egyik sarkalatos pontja. Sokan szinte bent éltek az intézményben! De önök egy lépést sem tettek, hogy az intézményt helyreállítsák, vagy egy módosult és kibővített változatban hajléktalan és pszichiátriai foglalkoztatót hozzanak létre!
Vérlázító hazugság, hogy azért tiltják a kukázást, mert a hajléktalan szétszórja a szemetet. Egyetlen egy hajléktalant nem láttam a VIII.kerületben, aki így kukázott volna. Az is hazugság, hogy minden hajléktalan a kukákból táplálkozna. Sajnos odáig jutott a dícsőséges, amúgy valóságában Tajgetosz-demokrácia, hogy sok koldus és hajléktalan valóban kénytelen a kukából enni, de nyugdíjasokat látok egyre többet könyékig a műanyag kukákban turkálni, mert ez az ország szomorú Magyarország.
Az önök által beemelt képen látható hajléktalan sem táplálkozik a kukákból, hanem kartonpapírokat gyűjt. Mert a kukában és környékén a hajléktalan néha kincset talál, lámpatartót, öngyújtót, régi szexfilmet, könyveket, cserepes növényeket, olyan értékeket, olyan tulajdonokat, amit neki ez a társadalom már nem adhat, mert nem akar adni, olyan tulajdonokat ami egy régi húsz évvel ezelőtti boldogabb és aranykori világra emlékezteti őt (rablóprivatizáció, olajszőkítések és gengszterváltás előtti világra) és arra, hogy egykor birtokolta ezeket a kisebb nagyobb, az emberek többségének értéktelen tárgyakat. És bizony ezekből a tárgyakból el is ad, ne fosszák meg önök önkényesen, a jogi önkény és kapitalista terrorjuk által és az antiszociális többség által ezeket a szerencsétleneket és azonnal szüntessék meg a kukázási törvényt, nem kérem önöktől, hanem követelem. Aki ilyen törvényt hoz, az hazaáruló!!!
Ha nem teszik, soha nem látott tiltakozási hullámot fogok elindítani az országban, ami lavinaként fogja önöket kipenderíteni a hatalmukból! Miért nem hoztak önök, olyan törvényt, hogy magát a kukázást nem tiltják, hanem azokat feddik meg vagy figyelmeztetik, akik nem tartják be a kukázási etikettet. Ezt akár a kukák tetején elhelyezett figyelmeztető matricákkal is el lehetne érni, ennyi. A maguk rendeletét egyébként nem kell úgy beállítani, mintha a szegénység és a hajléktalanok ellen indítana harcot, mivel az pofátlanul támad meg olyan embereket akiknek már semmijük sincs, csak a tbc-s lélegzetük. Ha valaki látni akarja a valóságot, az látni fogja, felesleges tovább hazudozniuk. Egyre többen leszünk, akik kimondjuk az igazságot jobbról és balról is és középről is és tenni is fogunk, hogy sokat szenvedett nemzetünket tovább senki semmiféle igaztalan, embertelen törvényekkel ne bántalmazza!
Be fog telni a pohár uraim!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése