2011. március 7., hétfő

Hírháttér.atw.hu - tiltott oldal

Molnár F. Árpád atw.hu-n található hirhatter.atw.hu weboldalát is eltüntette a legfőbb hatalom. A youtube-on szerencsére még állja a helyét, akárhogyan és akárhányszor is próbálkoztak és igyekeztek Molnár F. Árpádot le- és elhallgattatni,ő mindahányszor erőteljes krisztusi ellentámadásba lendült. Kérdés, hogy ez a politikai magatartásforma kimerül majd a szélmalomharcban és eltűnik vagy valójában képessé válik "megsebezni" a fenevadat, ahogyan az a jelenések könyvében is leíratott, mert abban az időben egy képet imádnak, ami nem él. (Ez a televízió) !

Mindezen eseményekkel szemben, csak a mélységes szkepszisben vagyok biztos. Nem csak Buddha figyelmez minket az egészséges és szkeptikus álláspontra, de a hamis próféták tömkelegét látva - hiszen lépten-nyomon beléjük botlunk a közértben is és állítják, hogy itt az igazság, meg amott. Aki látta az igazságot, az nem beszélhet róla. Mert az igazság hordozója tudja, hogy olyan mélységes és olyan elviselhetetlenül titáni kín, hogy összeroppan alatta még a legkiválóbb emberi tudat is.
Ezért földünk igazsága, Atlasz kezébe adatott, ő tartja a világot és nincs egy se, ha csak nem bolondult meg, hogy a létezés, a szenvedés elviselhetetlen terhét magára vegye az örökkön örökkévalóság végezetéig. Ezért igazsággal megváltani képtelenség.
Ha a megváltó notesze nálunk van, tudhatjuk és kihúzhatjuk ezt a pontot. Hiszen mindenkinek a saját igaza a legfőbb igazság. És hogy legyen béke , megidézem a békét!
"Amikor odamentem hozzá, üdvözölt. Akkor lehanyatlottam előtte, és közel voltam ahhoz, hogy megsemmisüljek sugárzó fényében."
SUHRAWARDI
/PENTAGRAMM-LECTORIUM ROSICRUCIANUM/
PENTAGRAMM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése