2011. március 21., hétfő

Lázár János a liberálkapitalista übermensch

"Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Azt gondolom, aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér. Ezt tudom mondani, annak annyi az élete.
Megszólalt egy senkiházi, az államhatalom és a kapitalista terror és elnyomás hű ebe, de nem a nemzeté, a népé és nem az embereké. Egy állítólagos ember, arról az állítólagos nemzetibb másik oldalról, vagy fideszes oldalról. Egykutya. Janus-arc. POKOL.
Ha még senki nem eszmélt rá, hogy azzal az úgynevezett "demokratikus választással" önként és dalolva, mint egy átvert hülye, miféle tolvaj pszichopatákat és beképzelt kiskirályokat emel fel maga fölé a pajzsra, hogy uralkodjanak rajta több milliós havi fizetésekért 4 évente.
Csak te magad képviselheted igazán saját magadat, miért bíznád a törvénykezést, az életedet egy olyan képviselőre, akit nem is igazán ismersz. Nincs értelme felhatalmazni senkit sem.
A radikális jobboldali siteokon már megjelentek Lázár János pályafutásának főbb pontjai, de egyikben sem ismertük fel a kemény bányászmunka szakaszát. Azt ismerhetjük fel, hogy jó kapcsolatai révén már betölthetett olyan állást, amit érettségivel egy egyszerű földi halandó nem is tölthetett volna be. Innentől kezdve ez a szánalmas sikertörténet minket már nem is érdekel. A Gönczöl-jelentés, Gyurcsány Ferenc, aztán Heller Ágnes után a következő rendszerváltó sötét alak Lázár János, a közös bennük a rendszerváltás veszteseinek és áldozatainak a burkolatlan hibáztatása. Mert mindenkinek jól éreznie magát az kötelesség, mert demokrácia van, aki pedig nem sikeres annak ott a tajgetosz szociális védőháló helyett, a börtön és a fagyhalál lehetőségei. Köszönjük demokraták!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése