2011. március 2., szerda

Megkezdődött a Budaházy-ügy tárgyalása


Elsőként felhívással fordulok azokhoz, akik Csintalan Sándort megverték, hogy önként adják föl magukat. A rendőrség szerintem nem nyomozott a valódi tettesek után, nekik elegendő egy hamis tanú, aki terhelő vallomást tesz Budaházyra, ők feladatukkal ellentétben semmiféle egyéb szálon nem nyomoznak, ez nekik a független igazságszolgáltatás - kizárják a lehetőségét, hogy más személy az elkövető - főként nem abból a feltételezésből indulnak ki, hogy Budaházy György ártatlan, ezért szükségképpen fontos lenne, még akkor is, ha a súlyos testi sértésnek komoly büntetőjogi következményei lennének, hogy feladjátok magatokat, ezáltal Benkő hamis és megbízhatatlan tanúnak bizonyulna. Ez a blog kérése és a többi magyaré is és ha magatokba néztek, nincs más út!
Dzsida Jenő versével üzenek minden magyar irányába. Add tovább.
Focilabdákba rejtett pokolgépek és a békaemberek. Rongálás vétségéből: terror vádak, (nevetséges Kóka eleve tűznek ellenálló anyagból készíttette az ablak és ajtó üveget a villájában, ? tudta, hogy nem fog nagy népszerűségnek örvendeni)a per csakis azért, és elsősorban azért, hogy a politikusi réteg védettsége maximális legyen és azért, hogy a jogi önkény országában ne legyenek szabályozó erők, és szabályozó erő és fék egy-egy mozgalom, amelyik, mint írtam nem hajlandó a hamiskártyással egy asztalhoz leülni és az ő alkotmányos szabályaival játszani tovább a demokrácia nevű hazug játékot, hanem föllázad és Hunnia nem enged az 56-ból.
Íme a római jog, a keresztényietlen jog, a barbárok eszköze:
"De Rómában a fényűzés tombolt, s a birodalom kétes erkölcsöknek hódolt, puritán egyszerű életünket (ti. a nomadizmus) Róma megirigyelte, tekintélyünk, ősi hitünk a birodalmat feszélyezte...Egészséges testünket, lelkünket kábítószerekkel itatta...
humanizmus szent nevében hirdette isten igazát, csengős perselyekbe gyűjtötte...
Ezzel sarlatánok ingoványaiba kerültünk, meglazult az energiánk, a nap iránti szeretetünk." (Csontváry Kosztka Tivadar levelezéséből idéztem kiragadott részeket)
(lásd 108-as bejegyzés, a nap ahol és ahonnan elhunyt szeretteink, kedvenc állataink lelke lobog, és fényt és meleget ad, ősi önzetlen szeretetet, szeretetet földi útjainkhoz és erőt a harchoz, gondolj a napfényre, ő a vigasztaló.)
Budaházy sokak pervertált nyugalmát megzavarta. Azért pervertált ez a nyugalom, mert egy bóddhiszattva példaként nem teheti meg, hogy jól érezze magát, ha egy is szenved amiatt, hogy az igazságot fel nem ismeri és turbában él, tudati és anyagi nélkülözésben valaki, de az elkényeztetett hatalmi rétegek pervertált nyugalmához, minden zavaró tényezőt ki kell iktatni. Ez természetesen a keleti ember nyugalmával önkényesen szemben áll, a hatalom nyugalma ez, antiboddhiszattva, aki csak akkor nyugodt, ha mindenki szenved, aki ellene van. És akkor nyugodt, ha a lánya végre nyugodtan sétálhat az Astoriánál egy nemzeti ünnepen, mert ha nem, akkor lövetünk.
Önkényesen, mert megpörkölték Kóka barátunk Normafánál épülő luxusingatlanját. Bevallom nem sajnáltam volna, ha porig ég.

1 megjegyzés:

  1. Ez is érdekes bejegyzés, a szerelem elvette az eszemet kiölte az intelligenciát, pusztultak az agysejtjeim és biztos, hogy csak érintőlegesen foglalkoztam rendkívüli szerencsémre a politikával, ma már biztos, hogy ilyen bejegyzést nem vállalnék, mert nem csak pillanatnyi neuraszténiának tűnik, hanem tartósnak, mindenesetre nem törlöm, tény: a tudatállapotok szivárványához ez a lefokozott tudatállapot sehogy nem tartozik, bizonyára a mindennapi politikai hisztéria panem et circenses egyik áldozatának leárnyékolt tudatú bejegyzéseként emlékezek meg erről is.

    VálaszTörlés