2011. augusztus 23., kedd

Sajtó tallózás - kibújt a sintér a zsákból

Érdekes események és összefüggések, még csak komoly konteó sem kell hozzá, hiszen adja magát a történet időrendileg is. Első pontban az időskálán az újpalotai kiserdő hajléktalanjai (akik 10-20 éve már itt éltek és a kutyát nem zavarták) levelet kaptak, hogy szeptember 15-ig hagyják el a területet.
Második pontban közfelháborodást keltenek egy látványos pszeudó-bűnüggyel legitimizálják a rendőri kilakoltatást a médián keresztül és a kolóniák felszámolását, kitalálnak egy történetet elásott emberekkel, a HÍRTV előadja a mocsadék hazugságot, a hajléktalanok elleni casus belli-t. Ezt nevezik propagandának, állítsd be úgy a törvényi önkényt, - amely törvény eredete egyébként a betegesen elgazdagodott, ezáltal törvényszerűen hiszterizálódó, felső 10 000 kasztosodása miatt egyébiránt genetikailag a gyilkos rendszerbe (kapitalizmus)olyannyira teljességgel belekorcsosult, beletorzult, hogy már törvényi végtermékei ember és kultúra idegen, végletes és elkerülhetetlen antihumánus, tehát jog és igazságtalanságba torzult szarházi jellemtelenségéből ered, mintha az nem szemétkedés lenne, hanem dicsőséges történet.
Harmadik pont: agyrém. végrehajtják a kilakoltatásokat.

forrás: RAZZIA: A KORMÁNY LECSAP A HAJLÉKTALANTELEPEKRE
Budapestet sokkolta az elmúlt hét bűncselekményei. A Csepelen elkövetett brutális sorozatgyilkosság után a kormány is felismerte, hogy a fedél nélküliek egy része kiiratkozott a társadalomból és bármit képes azzal szemben elkövetni.

A hajléktalanok ellenőrzésére utasította a belügyminiszter Pintér Sándort Orbán Viktor miniszterelnök. Jövő héten egyeztet az országos rendőrfőkapitánnyal Pintér Sándor belügyminiszter a hajléktalantelepek ellenőrzéséről - közölte Hír Televízió. A csatorna híradója szerint erre Orbán Viktor miniszterelnök adott utasítást.

A kérés oka feltehetőleg az, hogy a nyomozás jelenlegi állása szerint a Csepelen elásott emberek és az elkövetők is hajléktalanok lehettek. A gyilkosságsorozat ügyében hat embert tartóztatott le a rendőrség, a nyomozóhatóság szerint a macedón férfi a csepeli erdőben élő hajléktalan bűnbanda segítségével végzett áldozataival. A gyanú szerint négy embert ölt meg, eggyel pedig megpróbált végezni. A férfit hátrakötözött kézzel, a nyakáig ásták a földbe, de sikerült kiszabadulnia, a rendőrséget is ő értesítette.

nagyvaros.szabadnemzet.hu - Hír TV.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése