2011. augusztus 15., hétfő

Jönnek már jönnek : a gyepmesterek !

Szemléltetésképpen Tarlósnak és a többi nagyokos patkánynak, egy képen látható újpalotai kiserdei veszedelmes harci kutya, még hogy nincsenek harci kutyáik a hajléktalanoknak, igen is vannak, hajléktalanok képezték ki, a sátán kutyája, társadalom ellenes cselekményekre. És önök észre sem vették, hogy milyen veszedelmek burjánzanak félünk kérem, sintért, rendőrt, patkányt, családsegítőt, gumilövedéket, viperát, rendet, rendet !!! sos....sos....




CASUS BELLI A HAJLÉKTALANOKNAK

Nem a felszabadító 2. ukrán front közeleg a hajléktalan gyepűhöz, hanem a kormány bizony, ahogyan a blog megpróbálta vázolni a lehetséges cselekvési lehetőségeket,
hogy mit fog lépni a kormány, nos nem tévedtem, sintéreket bérelt fel - bizonyára ezért a nemes cselekvésért, majd emléktáblát kapnak - itt élt a kiváló, világhírű gyepmester, ebben a házban lakott, aki a hajléktalanok kutyáit megnyuvasztotta - Orbán sintérei és rendőrei tehát elindultak, lehet razziázni, lehet hajléktalanokat is kilakoltatni, bármennyire is első blikkre tautológiának tűnik. Tanuljunk a fidesztől egy kis módszertant. Az erdei hajléktalan kolóniák felszámolásának és a hajléktalan és koldus ellenes törvényekről. Amelynek főbb pontjai a következők (nevezzük csak a halálos fideszes "növer vágásnak" Lagardere után szabadon.)Ime a kriminalizáció és az elpusztításuk főbb pontjai:
- előzmény OPNI bezárása (szociális feladatokat is ellátott)
- kukázási rendelet (VIII. kerület) Dr. Kocsis Máté
- aluljárókból való kitiltás
- közterületekről való kitiltás
- cikkek megjelenése az erdei kolóniákról
- meseszerű történet a halottelásásokról és a csodálatos szabadulásról (HÍR TV)
Sem a macedón, sem a szerb követségekkel az állam nem vette fel a kapcsolatot ! Érdekes, pedig az elkövetőről azt írták, hogy szerb, aztán átváltott macedónra, de egyik sem.
Előállnak gyorsan egy kitalált történettel (média blöff), mert az erdei kolóniák megmentésére a facebookon már fórumok nyíltak. Félnek a facebooktól, a valós jogvédőktől, mint ördög a tömjénfüsttől.
- erdei menedékek felszámolása (most zajlik) Családsegítő és Rendőrség
- koldus "harci kutyák" (szerencsétlen utcai korcsokról van szó) altatás és fehérjelebontóba (most zajlik) Sintérség
- koldusok zárt térbe (nehogymá vadkempingezz az erdőbe ezért GPS-sel bemérik a területet, nagyon sűrgős nekik, mert csődbe ment cégek területén nem tudnak mit kezdeni - újpalotai cikk írta megdöbbentően jó fizikai állapotban találták az erdei hajléktalanokat)
a cél tehát, hogy rossz levegőjű helyiségekben, túlzsúfolva legyenek tárolva
ahol télen kevés a hely, és sokan megfagynak a többiekre
- zárt térben vírusok
- járvány
- és a hajléktalan senki koldusok koporsókba

Köszönjük meg a kormány intézkedési terveit.


" Retteg a szegénytől a gazdag
s a gazdagtól fél a szegény.
Fortélyos félelem igazgat minket
s nem csalóka remény... "
/József Attila - Hazám (részlet)/

Cikkajánló:
Tenigl-Takács László: A tű foka (plebejus röpirat a szégyenről)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése