2011. augusztus 25., csütörtök

Aranykor vagy hierarchia - anarchizmus vagy a hatalom őrülete- emberség vagy demokrácia - egyenlőség vagy casinokapitalizmus

Ha ideális társadalom képek vitájába bocsátkoznék, még az is a jelen siralmas állapotaitól olyan távoli galaxisnak tűnhet, mint az egykori Kádár-korszak látszólagos és valós békéje és a jelenKOR rendszere közötti alapvető dichotómia és vérlázító különbség. A jelenkor ugyanis teljesen szembefordult a humánummal, mint írtam, mind a nyílt politikai elnyomás által, mind a televízión, hazug sajtón és egyéb elmeprogramozó eszközökön( haarp, echelon) alkalmazott manipulációkon, aztán kiterjedt a sötétség azon is, hogy a parkerdőkben élő utolsó otthonukban élő remete-hajléktalanokra is lesújtott az állam leprás keze. és még csak senki nem font élő láncot az újpalotai kiserdő köré. Egyedül én írom itt e sorokat, dickensi félhomályban, Magyarországon, a sötétség, a 21 éve tartó köpetsötét betegpatkányközépkor közepén.
Több fórumon felvetettem, hogy közterületen építkezhessen bárki, aki védené magát a fagytól, hótól, hidegtől, esőtől, széltől - igenis állampolgári és alapvető állampolgári joga legyen ez mindenkinek. Ez nem szociális érzékenység, hanem belátáson alapuló, alapvető emberi norma, otthonhoz való állampolgári jog, amit jelenleg rendőrbakancsokkal tapostat a patkányköztársaság tümmedt agyú demokratán rothadó sintérsége. Fel is vetettem az ötletet a munkáspártnak, de Thürmer úr talán túl elfoglalt - a Városmindenkié állítólagos hajléktalanvédő és otthonvédő csoport is leszerepelt. A Magyar Szociális Fórum csak odáig jutott, hogy arra kért regisztráljak az egyik oldalon és egy fórumon vessem fel a problémát. Mindebből az következik, hogy senki nem akar tenni semmit azokért a haldoklókért, akikkel szemben a kormány és hatalom eutanáziát alkalmaz. Az sem merült fel senkiben sem, hogy mindezek az intézkedés sorozatok a végső kifosztásunkra irányulnak, hogy mindez még csak a kezdet. Ha most nem állítunk akadályt a sötét középkornak, azon vesszük majd észre magunkat, hogy beszivárog az elménkbe, az otthonunkba, hogy irányítani fogja azt is, hogy mit gondoljunk róla, mert most is ezt teszi. Ezek a jogvédőszervezetek és pártok azért vannak, hogy legyenek, vagyis, hogy nehogy más szervezetek legyenek, mert az erre a fennenkölt, magasztosan demokratikus rendszerre még veszélyt jelentene. Azért kell egy ilyen szándékosan erőtlen kommunista párt is, hogy ne is legyen egy valós párt, akinek a tagjainak már rég a fele illegalitásban működne, másik fele börtönben döglődne, ha komolyan vette volna MARX és ENGELS Kommunista Kiáltványának, a IV.rend szent Védájának és uralmának szakrális kiáltványát ! Ha azt írom le, hogy tele vagyunk tehetetlen, megosztott, tenni nem merő alakokkal, akiknek egy része teljesen bizonytalan és kilátástalan jövőben kell élniük, akkor keveset mondtam. Igazságos és szolidáris társadalmat szeretnénk. Nem fogalmazódna meg mindez, ha ez most is így lenne. Most már mindenki tisztában van azzal, hogy tovább így nem folytatódhat. A bejegyzés alapja az volt, hogy miután felvetettem a fórumon is a népszavazás ötletét, volt aki úgy gondolta, hogy most a devizahitelesek problémája az elsődleges. Bizonyára tévedett, mert a legfontosabb, hogy megmutassuk ennek az embertelen hatalomnak is, hogy ki tudjuk rúgni alóla a 2/3-os fülkeforradalom szaros trónusát is egyetlen hanyag mozdulattal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése