2011. augusztus 19., péntek

Feljelentés - c. XV.kerületi jegyző - parlagfűves a Kiserdő

A kiserdő évek óta parlagfűvel erősen szennyezett terület. A 20 év alatt a területet teljesen páriává tette a mindenkori önkormányzat és a Pilisi Parkerdő Zrt. Érdekes módon a parlagfüvet, ami 20 éve nő, azt észre sem veszik, a hajléktalant azonban kiszúrják, sőt még a föld alól is előkaparják őket, mint Csepelen, ahol feltehetően a rémtörténet alapja egy temetkezés volt. Mivel nem fognak papot hívni, ha valaki haldoklik közülük és ők maguk temetik el. Ebből aztán országos elásásos bűnügyet kreálni ostoba fajankóknak, csak a hajléktalanok elleni Casus belli-re volt jó. És Tarlós, aki nagyon módos lehet, mivel a szegényektől csak az fél és az hibáztat szegényeket, aki genetikailag már beletorzult, belekasztosodott az amúgy igazságtalan és illegitim egyenlőtlenségeket generáló rendszerbe: a kapitalizmusba.
Szegény hibáztatás és rossz lelkiismeret.

Alulírott személyek http://tartarossz.blogspot.com feljelentéssel kívánnak élni Önök ellen.


F E L J E L E N T É S

A Pilisi Parkerdő Zrt. és a XV.kerületi önkormányzat ellen. A kiserdő (Páskom park) területe immár hetek óta
parlagfűvel erősen szennyezett. Mivel önök és túlképzett bürökratáik elsődlegesen a hajléktalanok antihumánus
és emberpusztító kilakoltatásával vannak elfoglalva, mi odafigyeltünk a részletekre is.
Az ügyészségen kezdeményezni fogom a tiltott fakitermelés vizsgálatának az elrendelését is a területen,
amit a Pilisi parkerdő Zrt és az Önkormányzat végez. Elég volt abból, hogy önök kiskirálykodjanak a területen, miközben az alapvető törvényekre sem figyelnek oda. Tájékoztatom, hogy céljaink között az is szerepel, tehát népszavazásra lesz bocsájtva az is, hogy értsd bárki aki nem rendelkezik fedéllel a feje fölött, közterületen, ha különösebb kárt a városképben ezzel a tevékenységével nem csinál akokr a jog lehetővé fogja majd tenni, véget fog érni a rendőrbakancsok ideje. Továbbá -30 fokig
hőtartó hálózsákkal, minden hajléktalant köteles lesz az önkormányzat ellátni, a kilakoltatása pillanatában.
Továbbá
Feltételezhető ugyanis a Pólus Center építésekor önök a Western Falut a lakosság pihenésére
szolgáló parkot tették tönkre 15-20 évre, a lakosság hozzájárulása nélkül. Az M0-ás bevezető szakaszának megépítése előtt
feltehetően önök vagy a beruházó szándékos gyújtogatással felégették a kiserdő egy részét, ahol a bevezető utat megépítették.
Továbbá tájékoztatom Ön-t és a kerületi FIDESZ vezetőségét is, hogy helyi népszavazást fogunk kezdeményezni a hajléktalanok erdőben való lakhatásáért és továbbá kezdeményezzük az önkormányzat működésének a felfüggesztését és új választás kiírását is. Utóbbit nem kezdeményezzük, ha Önök Szeptember 15-ig visszatelepítik maradéktalanul a hajléktalanokat természetes lakhelyükre.


A F E L J E L E N T É S T Á R G Y A

Feljelentéssel kívánok élni Önök ellen:
1) Mivel Önök hosszú időn keresztül nem tettek eleget a parlagfű írtásának,
2) ezáltal a lakosságot gondatlanul veszélyeztették.
3) A felelősség az Önkormányzatot és a Pilisi Parkerdő Zrt.-t egyaránt terheli. Kérem a feljelentést tudomásul vételét.

Budapest, Újpalota
Augusztus 19. 19:38perc

5 megjegyzés:

  1. Kedves tartarossz!

    Élénk érdeklődéssel figyelem bejegyzéseit és remélem, észrevételeimmel nem fogom megsérteni. Bevallom, engem már egy ideje egyáltalán nem érdekel a hajléktalanok helyzete. Azt viszont örömmel olvasom, hogy magát nagyon is. Írásait, mivel vizuális típus vagyok, leginkább II. világháborús karikatúrákhoz tudnám hasonlítani: pl. a keselyűként vagy hiénaként ábrázolt Mussolini és a Führer marakodnak Európa balsorsú nemzetein. Úgy érzem, valahogy Ön úgy képzeli, itt valamiféle hajléktalan holocaust zajlik. Lerajzolva, a karikatúra (az egyszerűség kedvéért) így nézne ki:

    A lap tetején a gazdag, elnyomó kapitalisták teniszeznek, közben pénzkötegeket szórnak a nekik frissítőt felszolgáló polgármesternek. Jobboldalról érkeznek a parkerdő karszalagos hadseregei, balról pedig a családsegítő munkatársai vezetik láncon a habzó szájú Máltás kutyáikat. Középen pedig rongyos ruhában, bortól mámoros tekintetű hajléktalan pár remeg, lelkük mélyén tisztán érezve, hogy apokalipszis lovai nem érik be holmi cukorkával...

    Természetesen, ha Önt is rá akarnám rajzolni, mint dicsőséges liberátor jelenne meg a képen, aki végítéletet hirdetve legyőzné az elnyomó kapitalistákat az égig emelné a társadalom szemetét. Vagy nem így tecceleg a tükör előtt? Bizonyos társadalmi kérdések sokkal összetettebbek és mélyebbek annál, hogy ilyen egyszerűen megmagyarázzuk vagy megoldjuk őket. Persze a magyarok többségének megfelel ez az egyszerű kapitalasita vs. elnyomott elmélet. Saját kudarcainkat mennyire egyszerű egy magasabb gonosz hatalomnak tulajdonítani, ugye? Bár egy valamiben azért igaza van, Magyarországon ma fasizmus van, a középszerűség fasizmusa, és mindaddig lesz is, amíg az emberek szó nélkül benyelik , sőt terjesztik az ehhez hasonló hülyeségeket. Kedves Tartarossz térjen vissza az életbe, sportoljon, járjon szórakozni, a hajléktalanok ügyét pedig bízza a szakemberekre!

    Üdvözlettel: Zsálab

    VálaszTörlés
  2. Buddha mikor látta, hogy mennyire összetett és nehezen felfogható a szenvedéstől megszabadító út, kétségbeesett. Végül úgy határozott, hogy mégis megosztja tanait, kizárólag azoknak és azok miatt tette ezt, akiknek a szemét kevés por fedi.
    Kiigazitásképpen nem hajléktalan holocaust zajlik, hanem egy jól működő (gyilkoló) tudatosan kialakított szociális tajgetosz árnyéka vetül fölénk. Minden állampolgárunk elemi érdeke, hogy ez a tendencia mihamarabb megszűnjön. Ezért is kerestem meg több pártot és érdekvédelmi jog és emberi jogvédőszervezetet, hogy támogassa ebben az ügyben a mielőbbi népszavazást. Az eddigi visszajelzések és információk alapján ennek a lehetősége egyre valóságosabb. Természetesen a győztes népszavazás után már minden állampolgár, aki hajléktalanná vált, hajléktalanná válása pillanatától építhet magának közterületen téliesített faházat. Bárhol. Természetesen a bárhol ameddig tartható
    városképileg szabályozva lesz, de minimálisan ! és a ház emelet nélküli és meghatározott négyzetméterről van szó. A társadalom maga termeli ki szemetét, csak ott válhat szemét valakiből, ahol erre a társadalmi környezet determinálja. Ezért a társadalmi környezet minősége elsődleges. A társadalom szemetének lenni tehát egy összetett és meglehetősen kauzális folyamat, számtalan felelőssel és rossz környezettel. Minden kudarc és siker egy szellemi folyamat. Az ember pedig, mint erkölcsi lény, meghatározhatja szellemi harcához az irányvonalakat. Belső ellenségeit,
    - hibák, bűnök, tévedések - szintúgy könyörtelen harcban kell leigáznia - mint a külső sötétség erőit (kapitalisták, elnyomók, embertelen törvények), ezért a harc általánosan elmondható, hogy mindenre kiterjed. A harcmodor is százféle és hierarchikus, példaként a muzulmánoknál csak az utolsó dzsihád a kardé, megelőzi a meggyőzés, a példamutatás és számtalan pont. A kard csak a legvégső érv. Ezt a felépítményt maga Gandhi is követte, még akkor is ha az ahimsza elvét vallotta magáének India függetlenségéért erőszakkal küzdőket is maximálisan megértette és nem ítélte el őket.

    VálaszTörlés
  3. Munka nélkül maradok, mivel a társadalom szemete, pedig már fel lett emelve. Azok vannak 21 éve és most is a politikai hatalomban.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  5. ÉS még valami tisztelt Zsálab ! a vicc szintjén.
    A lázadás kirobbantásának mikéntjét, propagandáját
    és egyszerűnek látszó háttér ideológiáját bízza szakemberre. Ez nem az ön dolga, térjen vissza az életbe és szórakozzon, mi majd elintézzük ezt a rendszert és kirobbantjuk a forradalmat bízza tehát mindezt a problémakört a forradalmárokra.
    Köszönjük !

    VálaszTörlés