2011. augusztus 21., vasárnap

A HAJLÉKTALAN KITELEPÍTÉS A VALÓS KRIMINALIZÁCIÓ

Mottóként: az éhség és az agresszió között fiziológiai is kapcsolat van. Ilyen kapcsolat , összefüggés van a bezártság és a szabad élettér között is. Ezért a szándékosan fenntartott igazságtalan és aránytalan megtorlás intézményeiben a börtönön belüli agresszió - fő vezető halál ok = az élettér szándékos csökkentése a minimálisra. Mihez vezet tehát, mikoruniverzumunkban, ha pár hajléktalant kipaterolnak az erdőből.
Me közterületen nem lehet bódét építeni hajléktalan !!!

1) Elveszítik az életterüket és a szabadságukat is (erdő, jó levegő, madarak, fák - rendőrök sehol és patkány sincs) a kitelepítettek
2) Elkezdődik a vergődésük - az otthontalanság miatt beszűkül az életterük - életben maradási esélyeik vészesen leromlanak
3) Életterük további szűkítésére (az állam kacagva) rendőröket alkalmaz, akik állandóan igazoltatják és baszogatják őket

4) A valósan beszűkült élettér miatt - kilakoltatás
és a virtuálisan beszűkült élettér, amely élettér határai a RENDŐRBAKANCSIG TERJEDNEK
a delikvens örjöngővé fog válni
5) A tyúkeszű lakosság látva a hajléktalan örjöngését, nem foglalkozik az igazságtalan és embertelen előzményekkel (téliesitett fakalyibáik, aggregátoruk felszámolása, rendőri zaklatások, magánlaksértések - mivel agresszivvá válik a hajléktalan, mert nincs létezési tere, elvették tőle mindenét nos ki akar törni a börtönéből, mert a szabadság a legfontosabb emberi vágy ebben a világban, aki volt már börtönben tudja ezt, agressziójával majd önmaga vagy a külvilág ellen fog fordulni - TEHÁT ÖLNI FOG !
6) Igen ölsz hajléktalan, támadsz, látják, támad a hajléktalan - a lakosság önként fogja követelni
a választásokon- még több rendőrt akarunk, még nagyobb terrort, a saját elnyomásukra fognak tehát szavazni, ez a konklúzió, ebből az ördögi körből pedig felvilágosítással ki kell törni, röpiratként fogom terjeszteni a lakosság felvilágosítását !!!




A KITELEPÍTÉS A VALÓS KRIMINALIZÁCIÓ


A televízióból ugye az jön le, hogy Csepelen kérem a hajléktalanok zsaroltak, gyilkoltak és elástak valakit.
A RÉMTETT KITALÁLT TÖRTÉNET TARLÓSI AGYRÉM

Ez mondom, nem valós történet, mivel ok okozati kontinuitás van a hajléktalan ellenes történések (KUKÁZÁSI RENDELET) és az állítólagos csodálatos megmenekülés történetéről. Egy jól megfizetett politikai ügynök van a háttérben (sajnos sok ilyen politikai megélhetési kurva lehet, aki eladta a lelkét az ördögnek), akinek a feladata a hajléktalan közösségek kriminalizálása volt a feladata ezzel a nyugalom megzavarásra is alkalmas hisztériakeltéssel. A kormány szociális tajgetosza és intézkedései hajléktalan és emberiség ellenesek, nem problémamegoldó intézkedések ezek, hanem a hatalommal visszaélő, szociális érzékénységét vesztett, elgazdagodott, genetikailag is kasztjába és hatalmi mámorába és önnön kiválasztottságtudatának csapdájába került és torzult szánalmas politikai gazdasági vezető rétegé. Ugyanazok a tünetek ezek, amelyek már 2006 októberében is a nemzeti forradalom erőszakos vérbefojtásához vezettek. Ma azért nincs annyi tiltakozó az utcákon, ezeken a rendezvényeken, mint 2006-ban, mert ezeket az embereket valójában kiiktatták, névtelenül vergődnek valahol a Minotaurosz (Orbán-Gyurcsány) börtönlabirintusában. vagy állásukat elvesztve tengődnek a semmi közepén a Kárpát-medencében. Visszatérve tehát a kitelepítés a valós kriminalizáció, egy erdei közösségben sokkal kevesebb bűneset történik, mint olyan esetben, amikor a kitelepítés által ezen emberek életterüket veszítik el. Az élettér és főként egy nyugodt tiszta erdei élettér elvesztése agresszióhoz vezet. Volt olyan hajléktalan aki szándékosan élt az erdőben, mert tudta magáról, hogy társadalmilag alkalmatlan a közösségi életre, amely közösségi lét erőltetése is egy rossz fordítás következménye - Arisztotelész szerint az ember "társas lény" - rossz fordítás nem társas, hanem társadalmi. A hajléktalan kitelepítés erdőinkből az ember társadalmi lénye elleni alantas támadás. Mivel erőszakkal közösségi lényt akarnak kreálni belőlük, zsúfolt és fertőzéstől hemzsegő bűzbe kényszerítve őket - amit ők nemes egyszerűséggel hajléktalan szállónak neveznek. A patkányoknak különb élete van a csatornában a fekália között, mint az ilyen államilag kialakított szállókon. vegyük ezt tudomásul és szórjuk átkunkat a rendszerre és azokat akik a hatalommal visszaélve embertelenségbe züllesztették az országunkat nevezzük nevén.

Vegyük lépésenként a történéseket megint ( a rendszer lényege, hogy mindenki csak egy lépést tesz -
1) jobb kéz: a rendőr csak érvényesíti a törvényt,
2) bal kéz: a sintér csak agyonveri a hajléktalan kutyáit,
3) jobb láb: a családsegítő csak bejelent az államfelé,
4) balláb: a közterületis csak beméri a területet és ha közterületen van kezdeményezi a bontást , ezek az emberek tulajdonképpen nem emberek, hanem biorobotok, mivel csak paragrafusok (robottörvények) előírásai szerint lépnek vagy nem lépnek, az emberi tényező ezen alantasoknál nem létezik mivel ők szándékosan fel vannak mentve ezalól, nos mindez a hóhéságra hajaz -
aki hóhérnak áll, az pedig nem más, mint a társadalom szemete - csandála, érinthetetlen
a pap/lelkész, a rendőr, a sintér, a családsegítő, az ügyész, a bíró, az ügyvéd, a politikus a mi csandálánk
(önmaguk és a rendszer kegyetlen voltát összeségében képtelenek meglátni és csodálkoznak amikor a lázadók részéről molotov koktél repül feléjük meg utcakő. Csak parancsot teljesítünk, halhattuk már ezt 2006-ban is, vagy ha háborús bűnök kerültek elő. Az anarchizmus pontosan ezért nem mellőzhető, mert a lényegre mutat rá. - ezért neveztem a családsegítőt terrorszervnek - wamzer szerv pontosabban- jelent le be és föl viszont pont a humánumot nélkülözi, ami a legszükségesebb volna.
Felvázoltuk a gyilkos bal és jobb lábát, bal és jobb kezét és a tajgetoszt irányító központot.
A tradíció szemszögéből nézve tehát, a hatalom, ami fölöttünk erőt gyakorol, CSANDÁLA HATALOM - nos, ha nem ezért, hát pontosan ezért élünk fordított világban.
Tapossuk el ! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése