2011. augusztus 19., péntek

Ledózerolt kalyibák - kiszorított hajléktalanok Újpalota - Kiserdő

A képen szemléltetésképpen a Pólus Centerben található Western Falu látható.
Ennek a falunak a felépítése nagyon fontos lehetett, akár az M0-ás bevezető szakasza, mindkettő elemi csapás volt az újpalotai kiserdőre. A kiserdő fáit vágták ki hozzá nyersanyagnak meglehetősen nagy területen, teljesen tönkretéve évtizedekre az erdőt és jelenleg is ez zajlik tiltott fakitermelés a köztulajdonban lévő(régi nevén) Páskom parkban. Ez megengedett, de az emberek utolsó menedékül nem használhatják. Majd a népszavazás el fogja dönteni uraim. Kötelesek lesznek visszatelepíteni a hajléktalanokat, mivel inkább hajléktalan telep legyen ott, mint lovarda, az arisztokratákat majmoló újgazdag senkiháziaknak.


- Profit harc az erdő fáiért -
a hajléktalanok ellen
mert az önkormányzat sajnálja tőlük a tűzifát, amit összeszednek


HVG - Ledózerolt kalyibák kiszorítják a kiserdőből a fedél nélkülieket
A cikkből kiderül: hogy a szállásért a máltai patkányoknak, majd fizetniük kell. Nem mindenki tud fizetni érte (nem beszélve arról, mennyivel rosszabb hely lehet a kiserdőnél.
Tehát láthatóak az alternatívák, erről beszéltem, jóval az ultimátum lejárta előtt kipaterolják őket és a kiűzés után rendőri erőkkel tovább baszkurálják a hajléktalanokat, szándékosan ellehetetlenítve őket, egészen az öngyilkosságokig. Ez tehát a nagy humánus fidesz-kdnp liberálpatkánypárt intelligens megoldása a problémára . A kutyákat és macskákat sintértelepekre viszik, egy részük agyának szöveteit veszettség elleni vakcinák gyártásához használják fel, a többiek sorsa is a kálium injekciók lesznek.
Egy kilakoltatott hajléktalan pár máris fedél nélkül maradt és az újpalotai lakótelep szélén húzzák meg magukat, állandóak a rendőri zaklatások, a Családsegítő nevű bürökratikus terrorszervezet persze nem is tud valós megoldásokat, csak akkor ha fel kell jelentenie valakit. Kacag a májam, a Munkaügyi Központtal felveszik a kapcsolatot, miközben 800 000 fölött van a regisztrált és beláthatatlan milliós nagyságrendű a nem regisztrált munkanélküliek száma.
Ja és mi lesz a 9 macskával? A kutyákkal? A másik kérdés, ha szeptember 15-ig ultimátumot kaptak, akkor miért vannak az utcán, a lakótelep szélén, és miért zaklatják őket a rendőrök, hiszen még csak augusztus van.
A
tartarossz blog feljelentést fog tenni a Pilisi Parkerdő rt. és gazdaság és a XV. kerületi önkormányzat ellen, mivel bizonyítékokat találtam a helyszínen, hogy az önkormányzati terület és a kiserdő parlagfűvel erősen szennyezett
. Ezt szemtanúkkal és fényképekkel és növénymintával is tudom igazolni. Tehát büntessék meg az önkormányzatot. A bírság összegét pedig utalják át a blog szerkesztőjének. Azt majd humanitárius célokra fordítjuk. Másrészt a közparkban 1990 óta jogsértő fakitermelés zajlik. Ez kb. olyan, mintha a Városliget fáit vagdosnák ki. A kérdés egyébként összetettebb, hiszen terveznek egy új lakóparkot gazdagéknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése