2011. augusztus 20., szombat

Koppány torony megközelítése - Hírháttér - Komment Komment

Dózsa György az egyik magyar Krisztus


A SZENT JOBB KOPPÁNY VEZÉR LEVÁGOTT JOBBJA.

Miután elérkezett az idő, (a Vajk nevű áruló 1083-as szentté avatásának álünnepe) hogy tiszteletemet tegyem a Magyar Turáni Egyistenhívő Társaság Koppány tornyánál Óbudán. Nos örömmel jelenthetem ki, hogy sikerült megtalálni a tornyot. A III.kerület Jutas utca végén.
Az Óvár utcáról és a Naszád utcán keresztül közelítettem meg. Az ünnep alkalmából valaki egy nemzeti színű szalagot kötött rá. Ezúton is szeretném megköszönni. Remélve azt, hogyha eljön az ideje KOPPÁNY JOBBJÁNAK MÉLTÓ HELYE LESZ A TORONY.

A hírháttér multimédia csapata eltűnt, már egy hete nem tettek fel új videót a youtube-ra. Jó lenne, ha Molnár F. Árpád a Föld bolygó legfőbb echelon-tanúja is támogatná a hajléktalan-ügyben az ügydöntő népszavazást. Remélhetőleg nem a Tolnai utcai rendőrkapitányság vendégszeretetét élvezik megint. Itt a blogon felajánlom, hogy csatlakoznék a STÁBHOZ ha úgy döntenek, hogy az újpalotai Kiserdőben is tényfeltáró riportot készítenek - egyfajta túravezetőként - már amíg az ultimátum lejárta előtt találunk egyáltalán hajléktalant, hiszen menekülnek A SINTÉREK ÉS A RENDŐRÖK ELŐL.

KOMMENT KOMMENT

A legutóbbi kommentre reagálva pedig: nem az ideológiát kell hibáztatni hétköznapi fasizmusként, hanem azt a rendszert, amely egyáltalán lehetővé teszi, hogy ilyen ideológia REFLEXIÓKÉNT teret nyerjen. Vagyis az ideológia, még ha nem is tűnik túl komplexnek, vagy célszerűnek egy természetes immunválasz az adott kor elmaradottságára.
A hajléktalan ügyben szükségeltetnek XXI.századi megoldások, politika felettiek, rendszer felettiek, attól még, hogy a rendszerváltás belesüllyedt a ragadozó létbe, az involúcióba, létezik még emberi nemesség, ennek pedig mind a törvényhozásban, mind a végrehajtó hatalomban meg kellene jelennie. Ha nem jelenik meg, abból tudjuk, hogy nagy a baj, nagyobb mint gondoltuk, ilyen esetekben a civilszféra felőli mozgalmaknak kell elsöpörnie a gonoszul funckiónáló politikai hatalmat. Ez a legnehezebb, hiszen nem csak heroikus példamutatásra van szükség, ami szélmalomharcnak tűnik, hanem összefogást generáló erőkre is egy olyan kultúrában, amely szándékosan szét van töredeztetve azáltal, hogy az általános emberi értékrendet és ezáltal az igazságot is relativizálja. Politikai ideológiailag tehát az igazság relativizálásnak kell véget vetni, a relativizálás hozzáteszem, liberális találmány. Nagy Bandó András felvetette, hogy Kádár is arra hivatkozott, hogy 1956 után szükséges volt a megtorlás, fontos mondat ez, amikor egy olyan királyt tekintünk államalapító szentnek, akinek - Vazul megvakíttatása , Koppány feldarabolása - a működése legalább annyira ambivalens , megosztó, mint Kádáré volt. Az is furcsa számomra, hogy az Egyház körmeneteket szervez a 19.század óta
a Szent Jobb számára, amely Szent Jobb valójában Koppány vezéré és azért mumifikálódott (kísértetiesen ez volt a magyarázat Szent Istvánra vonatkozólag)
mert a test többi részétől külön volt. Koppány feldarabolása az elrettentést szolgálta, a rémuralmat, kegyeleti bűn, a jobb kéz levágása, (Győr várára való kitűzése) evidens, szimbolikus, politikai-hatalmi kegyetlenség, amit a történészek, mint gonosztettet szükséges rosszként eufémizálnak, de mi akiknek a szemét kevés por fedi, mi köszönjük meg a történelemnek, hogy megőrizte KOPPÁNY VEZÉR JOBBJÁT, a valós király,az isten által valójában felkent szakrális vezető még a halála után is megmaradt és üzent nekünk több mint 1000 év elmúltával is. Ezért a következő körmenet jogszerű megzavarására szólítok fel mindenkit, az igazság kimondásával, egy nagy transzparens lesz látható a következő körmenet idejére, 2012-ben ez az ígéretem az áhítatoskodó és megosztó politikusoknak, ájtatoskodó ügynököknek.
A SZENT JOBB KOPPÁNY VEZÉR LEVÁGOTT JOBBJA.

És még valami utóirat gyanánt, írtam már miből tudunk gyarmati létünkre visszavonatkoztatni.
Nézzünk körül az ünnepeinken, nézzünk körül milyen ideológiákat erőltetnek ránk. Olyan példaképek lakosságra erőltetett kultusza zajlik, mint Szent Istváné. Dózsa Györgyöt például nem ünnepeljük, pedig tüzes trónusra ültették és felhevített tüzes koronával megkoronázták,
majd négyfelé vágták elrettentésül, mint Koppányt, Vazul fülébe forró ólmot öntöttek.
Nekünk magyaroknak ők voltak a KRISZTUSAINK, és a mi magyar KRISZTUSAINK helyébe FENEVADAT IMÁDTATNAK A NÉPPEL Szent Istvánt. Gyarmati létünkre abból következtethetünk, hogy még Koppány szent jobbjából is Szent István kultuszt kreáltak, amelynek a mai napig is a kemény kéz politikája, és a cél szentesíti az eszközt az üzenete, meg a behódolásnak és az árulásnak és a kegyetlenségnek, nem kellene ilyen kultuszt erőltetni.
Nekünk vannak magasztosabb példaképeink, Dugovics Titusz, Dózsa György, igazságos Mátyás király ünnepe. A blog célja nem is lesz más, mint küzdeni azért, hogy a Szent István kultuszt felváltsa a Koppányról való megemlékezés. 2012-re tervezem tehát a körmenet elleni tiltakozó megzavarását, ha a Jóisten is úgy akarja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése