2011. május 26., csütörtök

A rombolás ügynökei

A bomlasztás ügynökei.
Soma Mamagésa általában arra hívja fel tanácsaival a könnyen fanatizálható és befolyásolható női figyelmet, hogy egy párkapcsolatban és a házasságban is a nők mindent a saját, legönzőbb Egojuknak rendeljenek alá - mivel, így szól a nirvánába vezető felismerés - egyszer élnek. Aki ezeket a tanácsokat követi, az szerintem nemhogy egyszer, de egyszer sem fog élni. Ennek és a hasonló tanácsoknak ennyi a kockázata csupán. A fő Mamagésa tanítás szerint, még véletlenül se azt nézze a nő, mennyire van rá szüksége valakinek vagy mit adhatna még egy kapcsolatban, házasságban a társa számára, hanem azt, hogy mi az, ami neki kizárólagosan számít és ha már nem kaphatja meg, akkor cserbenhagyásos gázolással a másik embert sorsára hagyatva tovább álljon. A mindenkori Nő, aki ezeket a veszélyes badarságokat még el is hiszi, nos hamar a saját nőiségének és emberségének a karikatúrájává válik. Az ego ilyen mértékű túllihegése általában nem tesz jót senkivel (főként a keleti vallási irányzatok és metafizika alapjain állva), a nők fellázítása folyamatosan és szerintem abszolút tudatosan minden propaganda szinten és tervszerűen zajlik. Ezek a veszélyek általában a népszerű megmondóemberekben és a szintén un. népszerű pszichológiákban rejlenek, kétségtelen tény, hogy minden ilyen cél a felső tízezer védelmét és a világ vezetőinek szolgáló és nem nevezhető felvilágosításnak, elhomályosítás. A "pszichopata" ellenesség gyökerei is innen erednek. Kitalálják és terjesztik, hogy ki a pszichopata, ami egyébként fiktív, hiszen nincs ilyen, maximum túlzottan intelligens ember, aki érzékenyebben reagál esetenként, és természetesen amikor egy szakértő pszichopatákról ír, annak pont az ellenkezője az igaz. Mivel a pszichopata jellem, nem legfőképpen a közvetlen környezetére veszélyes, főként mivel magasabb intelligenciával bír , jóval mint az átlag ember, így azt is tudja, hogy hol keresse az igazi bűnösöket, akik ellene szervezkednek vagy a háttérben krokodilként lapulnak vagy a szenvedését okozzák. Minden az elit védelmét szolgálja, ez a hozzáállás is. A propaganda szerint az un pszichopata a veszélyes, holott pontosan a szaporodásra és a gének változatosságára a leginkább veszélyes tényező a homogenizáló és pszichopata ellenes propaganda, amelyik ugye azokat normákat akarja teremteni, pontosan azon célból, hogy a norma az legyen, hogy a legkisebb viselkedésbeli eltérést is megbélyegezzen, a lázadásra alkalmas géneket pedig lehetőleg elpusztítsák és megöljék már az anyaméhben. Ennek az emberiség vagy társadalom védelméhez semmi köze nincsen, ez pusztán a hatalom féltése, és gyakorlása azoktól és azokkal szemben, akik képesek elsöpörni a hatalmat, és fellázadni az igazságtalanság ellen. Genetikai háború, fals és hazug propagandával.
Egyszerűbb egy nemzetet fogamzásgátló tablettákkal és feminista propagandával elpusztítani már az anyaméhben, mielőtt harcossá válhatna, felszabadítóvá, ez a gondolat az uruguayi írótól Galeanotól származik és igaz, nem Soma Mamagésa hétköznapian és pofátlanul liberális, szellemtelen és profán látásmódja, hanem a jövőért való valós aggodalom és felelős gondolkodás egy kontinensért ez jellemzi és lerántja a leplet az abortuszhívők és életellenes nihilizmust terjesztők valódi céljairól és központjáról is.

1 megjegyzés:

  1. Ez is megérne egy misét, szent őrület. Galeano valóban plasztikusan leírja azt, hogy az USA liberális politikája nyomán Latin-Amerikában még a demográfiát is a kezében tartotta. Amint írta, féltek, nehogy túl sok forradalmár szülessen. Mert ha a nép annak ellenére szaporodik, hogy a gazdasági mutatók erre nem predesztinálják, akkor ott pattanásig feszült helyzet lesz a végeredmény és a forradalmárok megszületése. Ezt mindenáron akadályozzák.

    VálaszTörlés