2011. május 3., kedd

Interjúrészlet Ussama Ibn Ladinnal - Amikor a terroristák összecsaptak - Geronimo halott

"Kérdés: Ön egy vallási parancsot, egy fatvát adott ki, miszerint minden muzulmán öljön meg egy amerikait.
Ladin: Allah azt parancsolja, hogy az iszlámföldet tisztítsuk meg a hitetlenektől; ez különösen az Arab-félszigetre vonatkozik, mert ott áll a Kaaba. Nekünk ilyen módszereket kell használni; hogy a muzulmánoktól távolt tartsuk az olyan rosszat, mint amilyenek ti vagytok. Az, hogy hogyan bántok a muzulmánokkal Palesztinában, az egyszerűen szégyenletes. Úgy látszik, Amerikának már semmi szemérmessége nincsen. Az Irak elleni szankciók
egymillió gyermekéletbe kerültek. Mi azt valljuk, hogy az amerikaiak a világon a legnagyobb rablók és terroristák. Nekünk csak akkor van esélyünk, ha mi is ilyen módszerekhez folyamodunk. Nem teszünk különbséget katona és civil között. A fatva szerint mindegyik legitim célpont. A fatva mindenki ellen fordul, aki muzulmánokat gyilkol, aki szent helyeinket meggyalázza, vagy aki a zsidóknak a muzulmánföld megszállásában segít." (részlet: PaNNoN FRoNT 18. Amerika el fog pusztulni...)

A Föld legkeresettebb, első számúnak kikiáltott közellensége és terroristája Oszáma bin Láden 54 évet élt. Nyugodjék békében, Allah paradicsomában.

Gondolatai és tévedései jól szemléltetik, hogy amikor a vallási vagy bármilyen fanatizmus és jogosnak vélt bosszúvágy eluralkodik az elmén, akkor minden ember, de egy állam is a pusztulás prófétájává válik. Azt is jól szemlélteti, hogy amikor két világrend összeütközik, mert a liberálkapitalista és globálisan ezzel terjedő profán fanatizmus, emnacipáció, demagóg álszabadság eszmék és életszerűtlen kisebbség védelem, éppúgy veszélyt jelentenek az emberiségre, mint az ellene harcolók által felhasznált fanatikus és inadekvát módszerek és ideológiák. Természetes, hogy kell harcolni,ki mint teheti szóval, írással, gondolatokkal és minden ellen, amiről úgy gondoljuk, hogy nem szolgálja a jövőt. De az eredményes harc példamutató és heroikus, nem csak a harcoló közösség számára az, tehát példamutató, és hősies, hanem a szemben álló civilek szociokulturális elgondolásait is figyelembe vevő, megnyerő ellenállás. Tehát az eredményes harc, maga a világforradalom, mindkét oldal többségi támogatását el kell, hogy nyerje. A háborúk az emberi tudatban dőlnek el. Osszama bin Láden nem vette figyelembe azt, hogy az egyszeri amerikai, európai vagy magyar mit akar hallani. Nyilvánvalóan nem azt akarja hallani, hogy ő mint outsider civil, akinek semmi köze az egész amerikai-angolszász-cionista világkormány hegemóniához, sem a politikusbűnözéshez, hogy ő maga is legitim célpont.
Az, hogy Geronimo volt Osszama bin Laden titkos neve az akcióban, mindent kifejez
arról, hogy az Amerikai Egyesült Államok holt tart alacsonyrendű politikai eszméiben, a bennszülött kultúrákkal való viszonyában. Geronimóból, az "utolsó apacsból" kiállítási tárgyat, suvenirt csináltak. Osszama bin Laden, az utolsó tálib megúszta azt, hogy kíváncsi fehéreknek és japán turistáknak állatkertekben mutogassák, ezért került a hullámsírba. Mindezt ők maguk a haladásért tett cselekedetnek tekintik és nem annak, hogy a technikai civilizáció fejlődéséért, a metafizikai-morális és az emberiség legfőbb szakrális, tradícionális tudása az ember nemességének a lehetősége szorul háttérbe. Messzemenő következtetésekhez vezethet az, hogy a reál tárgyakban képzett embereket, miért is választja el nagyon is tudatosan a modern állami oktatásügyi szerkezet pl. a bölcsészettudomány tanulmányozásától (erkölcs és morálfilozófia, vallástörténet, irodalomtudomány, történelem). Hát ugye akkor, nem végezné el senki sem pl. az állatkísérleteket, vagy elgondolkodna, hogy felfedezése a nanotechnológiában milyen következményekkel járna.
A felelősségteljes tudós vagy feltaláló zseni esete a gondolkodás teljessége, egy ismerősöm miután felfedezte azt a törvényszerűséget, képletet , amivel bármekkora prímszámot lehetett volna generálni, előállítani, még jóval a számítógépek világa előtt, nos első és felelősségteljes dolga az volt a teljes képletet, levezetését, értekezést lehúzta a klozeton, mivel rájött, hogy ezzel a felfedezésével a rakétatámadások is milliméter pontossággal lesznek kivitelezhetőek.


Linkajánló:
Interjú Osszama bin Ladennel(egy másik, politikailag is más célokat szolgáló lefordított szöveg)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése