2012. április 17., kedd

Programajánló: 2012. április 19-én 12 órakor tüntetés lesz a kilakoltatások ellen - Helyszín: XIV.ker. Cházár András u. 13.


E bejegyzés mottója lehetne akár az is, hogy : addig üsd a végrehajtót, amíg mozog. De mivel a lakosság birkatudat-állapota az egyetlen konstans (állandó) a 22 év gengszterváltás óta, így tömeges ellenállásra, végrehajtók kihajtására nem kerül majd sor. Az idő viszont adott, aki forradalmár, annak minden tüntetésen ott kell lennie, nehogy más forradalmárok megelőzzék őt, és előbb beírassanak a történelem vendégkönyvébe, hiszen soha nem tudhatjuk melyik lesz az a szikra, amelyik majd tisztítótűzként fogja lángba borítani a hazánkat. Nem tudhatjuk azt sem, hogy a Dharma fia, a Világkirály, mikor fog visszatérni, mert az idők titokban tartatnak. Csak azt tudjuk, hogy várakozunk, egészen addig amíg ideje van a várakozásnak. Ebben a nagy magyar várakozásban kriminalizálják a hajléktalanokat, lerombolják kunyhóikat és kilakoltatják a még nem hajléktalan embereket is. A folyamat végén, vagy az alagút végén már látható, nem a fény, hanem a sötét, hogy a magyar lakosság ingatlanjai 10 akasztani való ördög kezébe kerülnek az elkövetkező években. A Fehér Kéményseprők összefogott a Koppány Csoporttal és tiltakozás lesz a Végrehajtói Kamara székháza előtt csütörtökön, délben a Cházár András utca 13. szám alatt.

Linkajánló:
Állítsátok le a kilakoltatásokat(Fehér Kéményseprők)
Tüntetés a kilakoltatások ellen(NemzetiInternetfigyelő)

Ez egy érdekes hír, a Magyar Szociális Fórum nem vesz részt a demonstráción. Furcsa dolgok ezek. Annak idején, amikor a hajléktalanokért akartam népszavazást indítani senki sem támogatott. Most lakoltatják ki őket a kunyhóikból és a Magyar Szociális Fórum a füle botját sem mozgatta. Megpróbálok odaérni a demonstrációra és a jelenlévők segítségét kérem a hajléktalanok lakhatási jogának kiharcolásához. Nem érdekel, hogy éppen melyik politikai szélsőség vagy nem szélsőség van jelen. A cél a lényeg és látszik, a MSZF hozzáállásából, hogy mennyire meg is van osztva ez a kis ország.
MSZF nem vesz részt az április 19-i tüntetésen(Magyar Szociális Fórum)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése