2012. április 8., vasárnap

Megdöbbentő kilakoltatás és dózerolás zuglóban : a hajléktalanok elmondják ők hogyan élték meg a Papcsák különítmények támadását

"A töltés oldala a vasúté, a MÁV tulajdona, és hat év alatt csináltam egy bungalót. Onnan el tudtam járni dolgozni. Alkalmi munkákba. Éltem normálisan. A bungaló négyszer négy méteres volt, berendeztem szépen: könyvek és tévé. Kis tévé, kis aggregátor, mert az nem került sokba. Ott is főztem. De nem is ez volt baj, hanem amikor az önkormányzat a vasúttal egyetlen napra szerződést kötött. És másnap már jöttek a gépek. Az önkormányzaté. Dózerek jöttek és elpusztították az összes bungalót. A kutyákat, a macskákat, ami frankón a miénk volt, összefogdosták, elpusztították. Volt egy macska. Háromlábú. Egyik lábát levágta a vonat, egyedül azt nem tudták elkapni. A mai napig ott van."
Idézet cikk: Virágvasárnapi nincstelenek(Népszava.hu)

Mit ne mondjak Papcsák úr, ez igazi sintér munka volt ! Lelki szemeimmel már látom is, amint a kirendelt sintérek a háromlábú macskát üldözik, de sikertelenül, mert elszalad és nem sikerül a zsákba tenni, a többi agyonvert jószág közé. Eközben az állatvédőknek nincsenek álmatlan éjszakáik, egyik sem virraszt az áldozatokért, és egyik sem jelenik meg, ha hajléktalan kilakoltatás és kunyhó dózerolás van. Ilyenkor egyébként szerintem emberi minimum és az önkormányzat feladata lenne, hogy biztosítsa azt, hogy a macska és kutya a gazdájának továbbra is a tulajdonában maradhasson.

Blogfigyelő:
A FIDESZ-KDNP és Tarlós István is rendkívül büszke volt arra, hogy ők már tettek valamit, ők foglalkoznak a hajléktalanokkal és a Demszky-féle városvezetés csak hagyta őket feküdni az aluljárókban. Ma nem hagyják feküdni sem, mivel ha fekszik valaki az aluljáróban, akkor riadókocsit küldenek és tíz rendőr ráncigálja föl a hajléktalant a földről, ahol aludt.
Íme a Fidesz hajléktalanpolitikája(magyarinfo.blog)

Szegény hírek:
A Fehér Kéményseprők Szövetsége segítséget kér(jövőnk.info)

„Ne kelljen soha támogatásra szorulnunk. De ha igen, állampolgárként legyen elég kérnünk. Ne kelljen könyörögnünk. Az állam ne kegyet gyakoroljon, hanem törlesszen. Sokkal tartoztok nekünk. Nem bocsájtjuk meg,nem felejtjük el, számíthattok ránk!” Anonymous
Feltörte a Szociális Hivatal honlapját az Anonymous(HÍR24.hu)
Anonymous üzenete a Szociális Hivatal weboldaláról(youtube.com)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése