2012. május 26., szombat

Szegény hírek - Kilakoltatás a II.kerületben

Ha meghallom azt a szót, hogy demokrácia, rögtön a revolveremért nyúlok. A gyilkos rendszer fedőneve: demokrácia.
Kilakoltatás statisztikára és számokra lebontva:
- 1 fő Orbán Viktor  a gerinctelenek rendjéből:  demagóg miniszterelnök
- 2 fő 72 éves kilakoltatásra és hajléktalan létre szánt idős néni és sintértelepre szánt kutyája,
- 1db 20 négyzetméteres lakás a II.kerület Frankel Leó út 21-23 5.emelet,
- 100 fő kivezényelt gerincteleneknek alázkodó rendőr, rebiszesekkel megerősítve a gerinctelenek rendjéből
-  30 fő körül otthonvédők, melynek gerincét és a magyarok gerincét a Koppány Csoport alkotja.
- végeredmény: összetört bútorok, előállított személyek, kilakoltatott néni
Akadnak kivételek a nemzeti oldalon is, akik képesek elszántan szembeszállni a hódítókkal. Mielőtt bárki bármiféle konnotációt fedezne fel az előző mondatban, annak előre leszögezem: a hódítók alatt rómaiakat [ 1.] értek. Rómaiakat pedig egyetlen szempontból könnyen különböztetek meg, hogy a törvény mindenek felett, mint kegyetlen szemléletmód despota tendenciaként uralkodik az agyukban. Mert a törvény nem az emberért van, hanem az ember van a törvényért az ő elveik szerint. Így a törvény a korláttalan megtorlás rendszerében az ember ellen fordul, tehát ember-ellenessé lőn. A törvények tisztelete és betartása a jelen korban és politikai helyzetben nem egyéb mint a legsúlyosabb bűnök egyike, a megalkuvók perverzitása, reménytelen regresszió és atavizmus, az államszolga vagyok és nem gondolkodom tehát vagyok atavizmusa. Mahátma Gandhi már akkor megmondta, hogy egy rossz demokráciánál, még a legutolsó diktatúra is jobb, ha annak a diktatúrának emberileg megfelelő a vezetője. Vagyis meglátása szerint nem -izmusokban dől el, és nem a rendszerek rosszak, hanem a hatalomba kerülő politikus emberanyagról és rétegekről derül ki négyévente és szüntelenül, immár 22 éve, hogy kizárólag bűnözői pszichopatákból áll, és ezért nem alkalmas csak az embertelenségre és embertelen törvények létrehozására. Így a bejegyzésem első mondata sem rendszerkritika, hanem a rendszer propagandájának tekintett legfőbb jó, az un. demokrácia propaganda kritikája. Gandhi azt is megmondta, hogy az embertelen törvényeket nem betartani kell, hanem fel kell lázadni ellene. Azt is mondotta egykoron, hogy abból lehet megítélni egy államot, ahogyan az állataival bánik (ahogy egy Gandhi parafrázisban írtam: ahogyan a bűnözőivel bánik). És a tehéntisztelet Indiában, összekapcsolódik azzal, hogy a tehén, mivel tejét adja a nemzetnek így a tehén a nemzet anyjává is válik jelképes és valódi értelemben is. Ezért a tehén megölése, vágóhídra küldése: anyagyilkosság. Visszatérve tehát az eredeti fonalhoz, timokrácia van, nem demokrácia. Timokrácia jelentése: "A vagyon uralma: olyan állami rendszer, amelyben az anyagi javak arányában részesülnek állampolgári jogokban az emberek."
Ha nincs vagyonod, nincs jogod sem, hiszen kilakoltatnak, kutyádat sintértelepre szállítják és mivel azt az állam teszi ellened, az nem ember- és nem állatkínzás. Nem építhetsz közterületen sem, sem szél, hófuvás, eső ellen és a hajléktalan szállóért is fizetned kell, havi 10 ezertől 30 ezerig. De miből? Ha nincs vagyonod, halálra vagy ítélve és csak idő kérdése, mikor hajtják végre rajtad az ítéletet. És persze zaklatnak az aluljáróban, a járdán, a közterületen a rendőrök, büntetnek és siettetik a halálodat tudatosan az embertelen törvényekkel. Ne csodálkozzanak majd a montesquieu-i elveket is többszörösen megsértő törvényalkotók, amikor az általunk megválasztott népbíróság előtt fognak felelni ezért a kilakoltatásért is.


Kapcsolódó ajánlott oldalak:
Otthonvédő csata minden négyzetméterért jövőnk.info

Ez egy rendkívül hasznos és történelmi jelentőségű oldal, mentsük el, végrehajtók elérhetőségei közvetlenül az internálásuk előtt:

Végrehajtók elérhetőségei

Molnár F. Árpád (Hírháttér Multiméda) az életét kockáztatva jut be a kilakoltatás helyszínére:
───────────────
[1] Fernando Pessoa portugál költő és gondolkodó vélekedése és sokak tévhite szerint is, az európai kultúra három pillére:
-a görög kultúra
-a kereszténység
- római jog (politikai, hatalom)
Az én vélekedésem szerint azonban a római jog (politikai hatalom) nem Európa pillére, hanem átka. A gladiátor harctól kezdve a Római Birodalom minden mocskos maradványa méltó arra, hogy eltapossuk, így elsőként a római jog fullánkját, a római jogra épülő politikai és elnyomó hatalmat és kilakoltató bürökráciát, és a büntető törvénykönyvet kell megsemmisíteni.                                                                                                                                                                            

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése