2011. december 29., csütörtök

Szegény Hírek - Magyarország társadalmi katasztrófa sújtotta övezet - Ételosztás karácsonykor

A Krisnások ismét ételt oszthattak a Blaha Lujza téren. Ez azért fontos mondat, mert logisztikailag is a város közepe a blaha, és a főváros mértani és számtani közepéről is beszélünk egyben. Épült ide nemrég egy luxus szálloda és egy újabb pláza. Emiatt a hajléktalanokat és a rászorulókat áthajtották a Teleki térre. Azóta csak ott volt lehetséges és ott van ételosztás. A karácsony, az ünnepek csak kivétel.
Az éhezők és nélkülözők sora évről-évre egyre messzebb kígyózik, idén már a "Vas utcáig ért a sor vége" - erősítették meg szomorú sejtéseinket egy-egy facebook hozzászólásból is. Ez 2011-12 úgynevezett demokratikus köztársasági Magyarországa legyetek rá büszkék és okoljátok és szidjátok továbbra is a kommunistákat, mintha a múlt bűneivel is le lehetne mosni a jelen korszak embertelenségét és bűneit...
Egy ideig megy a cirkusz kenyér nélkül is, de meddig?


Alkotmányellenes a guberálás szabálysértéssé minősítése(index.hu)
Dr. Kocsis Máté még nem vonta vissza alkotmányellenes kukázást tiltó rendeletét, pedig a guberálók kártérítési pert is varrhatnának a nyakába. Kaposváron tehát az önkormányzat veszített, megpróbált emberiség ellenes törvényeket és szabályokat hozni és tény, hogy ez a szabályozás csak időlegesen maradhatott érvényben. Bukta. Ezért a blog felhívja Kocsis Máté Józsefváros polgármesterének, hajléktalanügyi referensnek a figyelmét arra, hogy az emberhez méltatlan, szegényeket kriminalizáló rendelkezését azonnali hatállyal vonja vissza. Köszönjük.

Blog- és linkajánló:
A TÁVHŐ árát megint emelik a kapitalisták(hova az anyátokba emelitek még?)
Végtagok nélkül is visszaszázalékolnak(Jövőnk.info)
Hindu szokások és szertartások 2. - A tilakról (Sai hírek)
Kukázást büntető rendelkezést semmisített meg az AB(Diszpécserportál)
Jobbszélről nézve minden szélsőbaloldalinak tűnik(Radikális szociális munkás kommentek)
Ételt az Életért
Boldog Karol Wojtyła Barátságközpont

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése