2011. december 23., péntek

Összefoglaló - Lélek Program, Kocsis Máté, Gaudi Nagy Tamás, Hunhír, demokrácija

Karácsony közeleg, tudjátok a boldog. Igazából nem is tudtam nagyon boldog karácsonyt kívánni senki emberfiának. Gyurcsány Ferenc eljárás alá vont a Kossuth téren két rendőrt és előállította őket, a Gyorskocsi utcában vannak:.
Gyurcsány Ferenc a Kossuth téren előállított két rendőrt
Kő, papír, olló - politikus, rendőr, terrorista
A két rendőr kihallgatása most is folyamatában van, még nem engedték őket szabadon.
Az LMP-sek egy időre megbénították a Kossuth teret. Az ÉLETKÉPEK XV. kerületi újságból megtudhattuk, hogy milyen jól megy sora azoknak a hajléktalanoknak, akiket a FIDESZ rezervátumokba kényszerített kerületünk kiserdőjéből. Azt is megtudhattuk, hogy akárcsak annak idején pl. Ülő Bikán (Sitting Bull) és a lakotákon, szintén ultimátumok, tehát a jog formájában is lassú bosszút állt a hatalom Custer tábornok lovasezredének gyalázatos és örökre megalázó vereségéért Little Big Hornnál. A bölényeknek is ezért kellett többek között kipusztulniuk, mert a sziúkkal a nyílt harc helyett, ilyen gyáva módszereket alkalmaztak, kezdve azzal, hogy a sziúk téli bölényvadászatainak fő vonalain téli átmeneti katonai telepek létrehozásával korlátozták. Végül aztán Ülő Bika a vegzatúra elől kénytelen volt egy időre a vörös kabátosok védelmébe vonulni és indiánjaival átlépték a Kanadai határt.
Ma hasonló történik a XV. kerületben, ahol büszkén emlegetik programjaik között már azt is, hogy sürgősen megteendő feladataik között van a hajléktalanok (kvázi indiánok), kiserdőn túli telepeinek a rendezése is. Közben a Józsefvárosi Önkormányzat lapjában a Kocsis Máté hajléktalanreferens politikai deifikációját olvasom. Azt vallja rövid Mein Kampfjában tévesen, hogy soha nem a szavaink (értsd alatta módszereink) minősítenek minket, hanem a tetteink. Á nem is értem, most akkor nem a szavaink minősítenek minket, hanem a módszereink? Vagy nem a tetteink, hanem a módszereink, vagy? Vagy a végkifejlet. A cél szentesíti az eszközt. Ha hajléktalan kertészből újra kertész lesz, akkor szerinte irreleváns az, hogy ezt milyen módszerrel is értük el. Az, hogy egy időre kriminalizáltuk is, meghurcoltuk 20 rendőrrel és közterületisekkel is vegzáltuk, hogy halálközeli élménye legyen, legyen egy kis szívrohama és öngyilkossági késztetése, de lám a végeredmény a Lélek program volt, az nem is számít, hogy Kocsis intézkedései révén több ezer hajléktalan kényszerült átvándorolni a kanadai határon a nyolcból a kilencbe vagy a hétkerbe, ha nem is úgy , mint Ülő Bika és sziú indiánjai és ha nem is a bölényeket irtották ki, Kocsis Mátéék, hanem a kukákat, betiltották a kukázást, nos ez a kukabölény párhuzam.
Az indiánság és a hajléktalanság meghaladott létformák, ezért elő kell segíteni a pusztulásukat. Ki bölényirtással próbálkozik, mert a nyílt harcnál és gyűlöletnél fontosabb, hogy a látszat megmaradjon, mert azért mégsem irthatóak ki az indiánok csak úgy, megfelelő jogi keret kell hozzá - jogász, ügyvéd, közterületis, bíró és szerződés. Meg kell adni a jogállamiság (mert demokrácia van) keretit, olyan ez mint az indiánnak szerződés előtt és után a békepipa, a 4 égtáj szellemei, a sápadtarcúaknak a post rómaijog. A kegyetleneknek.
Ezért tehát kedves olvasó a legfőbb jó gonosznak látszó és felháborító cselekedetekkel menti meg a kertészeket. A Kálvin téri aluljáróból is azért kell kiüldözni őket, mert hátha nem szállóra mennek onnan, hanem szarrá fagynak és nehogymá nyugodtan aludjál az aluljáróban te hajléktalan, még karácsonykor sincs kegyelem. Én pedig, mint az ország fő nőzaklatója, ilyenkor karácsonykor tűzszünetet kötök. Nem keresem a barátnőmet, igaz itt volt nálam tegnap. Nem csapkodom az ajtójukat, ha nem köszönnek évekig, ha nem mondják meg évekig, mikor ment el és hova, mert karácsony van. Minden illedelmes bűnöző tudja ezt és a bankok kirablója leteszi a géppityut is és bejglit eszik, diósat és mákosat, bár inkább diósat, mert a mákosnak rossz a csengése. A bűnözőknek van ünnepérzékük, de nézzük meg ezeket a szánalmas alakokat, akik az ország parlamentje előtt, a Krisztus megszületése előtti napon dulakodnak kérem valamiféle demokráciát emlegetnek a homokozóban, durcásak, kis műanyag vödrökkel és lapátokkal jönnek, itt van a feri gyerek is, a főcsaló, benéz a gyorskocsiba egy nüansznyi időt, ahol én eónokat töltöttem már le. Aztán jön a hunhír is ezerrel, tolja az antiszemitát és rátámad falkatársára is a Gaudira, mert a liberálisokkal játszik a homokozóban és nem velük és elvette a hunhir kisatóját. Odabent meg a hajléktalan-ellenes koalíció a narancsos és kereszt jelűek és a karácsonyi antihanukijja állítgató konkvisztádorok most megszavazósdit játszanak.
Lassan mindenkinek véres lesz az orra... Az én apukám tűzoltó.
És még valami, egy nem véletlen végkifejlet Gaudi Nagy-Tamás ügyvéd: a nap embere a tartarossz blog szerint (is). Gyurcsány gyors Hamletjének LMP katarzisán bekiabálja: nyolc évig ütöttek-vertek minket, nehogymá higgyenek neki !:-))) És mi a hála, a tömegből valaki (provokátor) lenácizza, a radikálisok pedig liberál kollaboránsnak bélyegzik. Azt a Gaudit, aki például minden tőle telhetőt megtett Budaházy Györgyért is. Uraim döntsék már el, hogy ki melyik oldalon áll ! A döntsék el pedig nem a Gaudira vonatkozik. Ő ebben az ügyben a legtisztább álláspontot képviselte.
Mért is nap embere Gaudi? Mert a Sákjamuni Buddha tudta azt a nagyon fontos hozzáállást, hogy a nagy emberek mindig is szkeptikusak voltak, nem voltak soha hajlandóak elfogadni bármilyen nézetet vagy politikai színjátékot. Mielőtt kardot fogtak volna alapos vizsgálatnak vetették alá azt, hogy hova fognak állni, ha jön a végső ütközet a kuruksetrai csatamezőn. Mert jön.

Crazy Horse készülő monumentális szobra



Linkajánló:
Visszaadják Ülő Bika hajfürtjét(Múlt-kor történelmi portál)
LMP - Lehet menni pecsába ! Gaudi neked is! (HUNHÍR)

Aktuális videó a tüntetésről:
Megbuktatok! A főnököd is.(index.hu)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése