2011. december 30., péntek

Összegzés - Ez történt 2011-ben - Gyurcsány és a Hírháttér

A Hírháttér kiáll Gyurcsány Ferenc mellett
"Nagy a forgalom a damaszkuszi úton" írta egykoron Eszterházy Péter író a rendszerváltás idején. Valóban így volt, hiszen pártkönyvek lángoltak a kazánokban, és a proletár vörös krisztust már kakasszó előtt megtagadták, mert jöttek a fehérek, hozták a köztársaságot, a fenevadat uralkodni - a munkanélküliséget, a csökött maradiságot, a kábítószereket, a prostitúciót, Las Vegast, a pornót, a perverziókat, a horror filmeket = a pszichopata kultuszt és az erőszakot és az ember lerombolására mondták ki az áment a demokrácia nevében. Egy pattintásra majd mindenkiből antikommunista lett és a múlt bűneinek csecséből szopta ki magát ellenzékivé serdülve a nyugatról jött táltostejen.
"Félem a görögöt ha ajándékkal is jő"
A szocializmus által megteremtett létfeltételeket, az új ember és az új világ lehetőségét megfojtották. Az ember felemelkedésének útjába a legalantasabb lehúzó erőket és akadályokat állították. Így jött el a rendszerváltás, így jött el az a korszak, ahol az egyenlőség helyett biztosítják a lecsúszást, a zuhanást, a poklokat. Kenetteljesen beszélnek és a törvényekre hivatkoznak, meg a sajtószabadságra és a demokráciára - ők nem mások mint a fenevad felkent papjai. A káli yuga, a legsötétebb kor önkéntes kiszolgálói. Nemzet- ember- és hazaáruló kollaboráns judások, akiknek a szája 21 éve tele van a múlt bűneivel, a kommunisták hibáztatásával, szitkokkal, mint írtam a régi rendszer állandó és propaganda szerű hibáztatásával a jelenlegi rendszer sokkolóan embertelenebb tajgetoszának viszonyait akarják palástolni. Magukat, mint a bűnök elítélőit pedig makulátlan szabadságszerető demokratának állítják be. Ez voltak a fő jellemzői Antall Józsefnak, Boross Péternek, Horn Gyulának, Orbán Viktornak, Medgyessy Péternek, Gyurcsány Ferencnek és Bajnai Gordonnak. A felsorolt személyeket a blog a Hírháttér Gyurcsányt védő közleménye ellenére továbbra is a legutolsó csandáláknak tekinti.
A kapitalizmus bűneinek folytatólagosan elkövetett tagadása miatt ezen személyek kivétel nélkül büntetőjogi felelősséggel fognak felelni a népbíróságon.
Hangsúlyozva tehát az LMP és egyéb pártok akcióját: nem a demokráciát és a köztársaságot kell védeni, az emberi lelkeket kell megvédeni, megóvni az un. demokráciától és a köztársaságról.
Nem is lehet más követelése egy népnek: egyenlőség, szabadság és testvériség. Ebből nem szabad engedni. Ezek a valós baloldali nacionalizmus jelszavai. Az aranykoré.

2011 egy nagyon nehéz korszak volt. 2011 volt az az év, amikor a jobbik elárulta a hajléktalanokat és a fidesz mellé állt a józsefvárosi kukaháborúban. A jobbiknál a jövőnk info portál például sokkal magasabbrendűbb álláspontot képvisel hungarizmusa ellenére is. A jövőnk info portál, minden hibája ellenére a szociálisan kiszolgáltatott embereket nem tekinti tajgetoszra valónak, vagy nem feltétlenül a hajléktalanok büdösségéről fog publikálni, mint teszi azt a nyolcadik kerületi jobbik szavazatok reményében, helyi lapjában, elnyerve annak a 9000 csökött dögszagúan gonosz polgárnak a bizalmát, akik a szegények és a koldusok ellen szavaztak. Megtapasztaltuk, hogy nincs zsinórmérce. Kocsis Máté például a kerületi újságban úgy fejezi ki illetve le magát, hogy a tetteink számítanak, miközben kiderül nem is ezt akarta mondani, hanem a cél szentesíti az eszköz elvét propagálta a hajléktalan kriminalizálásokkal kapcsolatosan.
Csak ez olyan frappáns gondolat volt, hogy be kellett illesztenie. Széttöredezett gondolatmenet jellemzi Kocsist, ez az elv nélküliség, kulturhiány süt a fideszből és a jobbikból is, de az egész magát demokratának tartó kollaboráns bagázsból is árad, számukra bármi leírható, így például a szív és ész címen küldött propaganda irat Kocsis Máté polgármester kritikátlan nyálas nyalizása a szegény ellenes rendelkezés érdekében. A hajléktalan ügyet lerombolt kunyhók, tönkretett életek zuglói, újpalotai és józsefvárosi fidesz terror és jobbikos bólogatás jellemezte, riadócsoportok platóskocsikkal, megfélemlítés rendőrbakancs, előállítás, meghurcoltatás és kriminalizáció. Mindeközben Magyarország társadalmi katasztrófa sújtotta övezet lett. Ezért nagyon problematikus az, hogy a megosztó politikának ennyien bedőlnek, az ellenzékiség nem egyéb, mint látszat. Egy a hatalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése