2011. október 11., kedd

Szegény Hírek - Két hajléktalant megöltek a Hunyadi téren

Ki ne tartaná elképzelhetetlennek azt a konteot, hogy ezen bűnözői csoportokat az álam (1) - v.ö. Schmitt Pál helyesírási rendelete - pénzeli. Felmerül az emberben a kérdés, hogy miért nem a Rózsadomb vagy a II.kerületben garázdálkodnak ezek. Megbízó levelüket a VIII.kerület polgármesterétől kapták, tehát Kocsis Mátétól. Egyébként azért nem a felső tízezer házai környékén garázdálkodnak, mert ha ott egy cserjét letörnének, vagy egy díszlámpát, azonnal már ott helyben halálbüntetéssel vagy életfogytiglannal sújtanák a delikvenst, egészen véletlenül rendőri intézkedés közben meghalna. A másik ok elég prózai aki gazdag, az a leggazdagabb, így akár fegyverarzenállal is védik területeiket, nekem is van ismerősöm a gazdagok hegyei között és ő speciel számszeríjjal fogadja a hívatlan idegen látogatókat a kertjében, legyenek azok akár ufók egy távoli galaxisból csészealjjal érkezve vagy bűnözői csoportok lada szamarán. A számszeríj egyébiránt az ágya fölött van és a rendszerváltás után Krisztus feszület-keresztjét váltotta föl. Morfológiai egyezés (ti. a kereszt alak megmaradt, a neki tulajdonított mana vagy védőerő is, de nem az ima fegyvere van ott immár és a feszület ereje, hanem fegyver alakjában az új időknek, gengszterváltásoknak megfelelően, az új isten és az új hit - saját elmondása szerint is ő ebben hisz, ezt válaszolta mikor megkérdeztem miért és mikor cserélte le Krisztus feszületét a számszeríjra).
A luxusvillák nem tűrik a betolakodókat, így a bűnözőket vagy ragadozókat az élet könyörtelen szabályai a gyengébb ellenállás felé terelik, a csorda leggyengébbjei ellen támadnak, ezért aztán a vidéken, tanyákon élő védtelen öregek, nyugdíjasok elleni súlyos bűncselekményekről szinte naponta hallunk. Ezen bűnözői rétegek, fiatalok főként a VI.kerületben történtek okán feltételezhetően olyan bűnözői életmódot választó cigányok és lecsúszott haverjaik lumpen magyarok (pestiesen szólva "elcigányosodott") bandákba verődve. Minden sátáni kapitalista városban, nagyvárosban kialakulnak ezek a fiatalokból álló csoportok (nem feltétlenül a származás miatt,), Londontól-New Yorkig és Párizsig, ezek sajnos olyan szimptómák, amelyek már előre jelzik a beteg állapotának rosszabbodását. Mint ahogyan Forintos Gyula vérfarkashun előre jelezte, hogy az amerikai használt Vietnámban is küzdő helikoptereket Orbán az esetleges lázadás leverésére vásárolta és az esetleges gerillák, gerilla csoportok ellen készül bevetni, tehát egyszóval ellenünk.
Az utolsó szó jogán elmondani kívánom a HUNHÍR szándékosan úgy gondolja, hogy a polgármestereket ért támadás az LMP részéről méltatlan liberális támadás, mert csak és kizárólag a cigánybűnözők voltak az elkövetők és hibáztathatóak és őket is hibáztatják kizárólagosan.
A blog álláspontja a következő: A FIDESZ és a JOBBIK és a HUNHÍR portál valamint az összes Országgyűlési Képviselő hibáztatható. A képviselők nem ajánlották föl fizetésük minimális %-át sem arra, hogy a VIII. kerületi hajléktalanok helyzetét javítsák (700 ezer forint az éves költségvetése a nyolcadik kerületnek , ami a hajléktalanokra fordított összeg), ez nem főként az összeg miatt fontos, hanem a képviselői példamutatás miatt. Az LMP tagjai viszont,ha anyagi forrásokkal nem is, de a szavukkal támogatták a hajléktalan ügyet és felemelték szavukat és ülő tiltakozással nyomatékosították felháborodásukat.
Kocsis-halál és Tarlós-halál azonban szándékos emberölésben társtettesként bűnös, a HUNHÍR és a JOBBIK felbújtóként társtettesként bűnös, Kocsis-halál
a hajléktalanok elüldözésével, ellehetetlenítésével Tarlós-halál a közterülettől való távol-tartás (alkotmányba ütköző) szigorítási elvei pedig az újpalotai kolónia (20 telet vészelt át) felszámolásával, kilakoltatásával egyenes út vezetett odáig, hogy ezek a hajléktalanok a Hunyadi téren a bűnözői életmódot választó cigányok bandájának kiszolgáltatott élethelyzetbe kerültek. Ha lett volna egy zárható faházuk az újpalotai kiserdőben, ha nem üldözik el onnan őket, akkor, mint korábbi bejegyzésemben írtam - a felsorolásomban - hogy a faház elsősorban az elsődleges ellenségeitől az "emberek"től (másodlagos ellenségeitől :hidegtől, fagytól, esőtől) védi meg és ezektől kell megvédeni - hiába tiltakoztam itt a kurva anyátokat.

Filmajánló:


A KÉS ÉS A KERESZT - NICKY CRUZ ÉLETTÖRTÉNETE




Könyvajánló:
David Wilkerson - Nicky Cruz: Kés és kereszt / Harc az ezerarcú bűn ellen, Egy bandavezér pálfordulása / (Kiadta : Magyarországi Szabad Keresztyén Gyülekezet)


Linkajánló:

Nicky Cruz - wikipédia.hu
Bűnözőkből álló csoport foszthatta ki a hajléktalanokat (hírszerző)
Mándy Iván: Egyérintő (novella)
Sátorlakók a budai luxusvillákon is túl (Diszpécserportál)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése