2011. október 3., hétfő

Sajtó tallózó: folytatólagosan elkövetett hajléktalan vadászat Budán, felszámoltak egy kalyibát a hős közterület-felügyelők

A HAJLÉKTALAN ELLÁTÓ RENDSZER KORSZERŰSÍTÉSE ÉS BŐVÍTÉSE HELYETT
EMBERVADÁSZAT ZAJLIK BUDAPESTEN, A ZAKLATÁSI VÉGCÉL AZ ÖNGYILKOSSÁGBA HAJSZOLÁSA EZEN EMBEREKNEK

Budapest XII. kerületében járunk a Kékgolyó utcai rákgyógyászati központ és a Városmajor utca mögötti és közötti területen. Ez a terület itt egészen az osztrák rezidenciáig egyfajta senkiföldje, garázsokkal és napközben itt a porban ingyen parkoló gépkocsikkal, akik a megfizethetetlen parkolózóna tolvaj kapitalista és elmebeteg árai elől menekültek ide. De nem csak autósok menekülnek erre a területre, amit Gyógyfű utcának neveznek, de még csak utcának sem mondható eldugott terület ez, hanem a hajléktalanok is. A kerületi lap büszke a hajléktalanok elleni küzdelem eme magasztos eredményére. Olyan területen volt ez a kalyiba, amit ők hősiesen felszámoltak, amely területen élő hajléktalan nem sok vizet zavart, ráadásul egy árokban élt a szerencsétlen, szinte a föld alatt, vakondként, és még csak nem is téli szállásnak, csak őszi-nyári menedéknek volt mondható ez. A cikk amire reagáltam emitt található: Hegyvidék - 2011. szeptember 27.
A cél, mint írtam, nem is lehet más ezekkel a zaklatásokkal, minthogy ezen emberek önkezükkel vessenek véget életüknek. A zaklatások java része az utolsó menedékeik ellen irányul, azon önmaguk kialakította védett életterek ellen, ahová a világ elől otthon helyetti otthont, vagy védett fekvőhelyet készítenek. Ezen intézkedések tehát annyira korszerűek, XXI. századiak és emberileg nemes cselekvések, hogy elcsodálkozunk a modern Magyarország, és hivatalnokai és hatósági közegei, hogyan is voltak képesek ilyen magas felvilágosult és filantróp szintre eljutni. Bizonyára sokat tanultak, hogy ezek a hősök, rendőrök, polgármesterek, közterületisek, ennyire példamutatóan élnek, makulátlan és a közjót előtérbe helyező önfeláldozó életükkel. Áldassék a nevük korunk eme nagy hőseinek, akik felszámolták ennek a hajléktalannak a fekhelyét is. Áldassék az önkormányzat.

A paraziták nem tudják, hogy zöld területen 30 000 forintos
bírság jár a sátorozásért. Így volt ez már a honfoglalás idején is,
tehát Magyarország területén tilos a vadkempingzés i.sz. 895 óta.
Hajléktalannak lenni pedig bűncselekménynek számít.

Az önkormányzat minden parazita ellen fellép, ennek a parazitának a kalyibáját is lerombolták.
A delikvenst a Tarlós-halál által felépíttetett külterületi gázkamrák egyikébe hurcolták, itt beszippantotta a cikloon-b -t majd társaival együtt gyorsan Budapest külterületén egy Pintér-halál által felügyelt betonszarkofágba helyezték a tegnapi napon. Áldassék ezért a cselekedetért a szent önkormányzat neve örökkön örökké. Ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése