2011. február 23., szerda

Rálőttek Fáber Károlyra


2009-et írunk: lakásától nem messze rálőttek - közölte Fáber Károly, a Kossuth téri tüntetésekről ismert Rendszerváltó Fórum vezetője csütörtökön az MTI-vel.Rálőttek Fáber Károlyra
Fáber Károly Y-tervvel fenyegette meg a Gyurcsány-Orbán-Kuncze-Dávid rezsimet, a terv szerint politikusokat akadályoztak volna meg, hogy bejussanak a parlament épületébe. Faber később -a munkahelyére leginkább be akar jutni -Lendvai Ildikóval tárgyalt és elállt ettől a tervétől, de így is elég nagy riadalmat keltett, hiszen azt ígérte hétfőre megbuktatja Y-tervével a kormányt !
"Arra a kérdésre, hogy egészen pontosan hogyan képzelik a kormány megdöntését, azt válaszolta, hogy kidolgozott elképzelésük van az akció végrehajtására, ez az úgynevezett Y-terv. Később Fáber a hírTV-nek elmondta: az Y-terv nem az erőszakról szól, hanem valamiféle passzív ellenállást foglal magában." (forrás: Hírtv)
A mai napig nem tudjuk ki lőtt rá Fáber Károlyra. A képen balra Fáber Károly és demonstráló társa a Birodalom Visszavág címmel a rendőrpalota elé indul tiltakozni Gergényi Péter ellen. Sokaknak nincs humorérzéke egy ilyen dolgot a nagy magyar ugaron helyén kezelni így tehát gondolom akik rálőttek ugyanazok nyomoznak az ügyében és azok nem vicceltek, de nem tárnak fel semmit,csak betáraznak.
Fáber a wikipédián
Itt kiderül Fáber Károly a Teve utcai rendőrpalotában (gúnynevén: a halálcsillagon) tárgyalást kezdeményezett a rendőrség átállásáról a tüntetők oldalára 2006 őszén !!! A rendőrség nem volt hajlandó cserbenhagyni a hazudozó pszichopata Gyurcsányt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése