2011. február 21., hétfő

Echelonok elleni támadás

Molnár F. Árpád tényfeltáró weboldalának működését a FIDESZ hatalom hackerjei önkényesen felfüggesztették. Az Orbáni hatalom tehát nem volt tétlen, kobrakígyóként megmarva, lebénítva a weboldalt, lecsapott a föld egyik legjelentősebb Echelon-tanújára és a Nagy Babilon kényszerinjekcíózó és szenvedtető űrállomására és az adófizetők pénzén fenntartott Minotauruszi falanszteri kínok nevű embergyilkoló gépezet börtönébe vetette őt.
Bizonyára a végső cél Molnár F. Árpád Echelon-tanú kényszergyógykezelése, ami jól ismert módszer tényfeltárók, látnokok, szentek, zsenik és volt titkosszolgák őrültté és a legfontosabb hiteltelenné nyilvánításához. A megrendelésre pszichiátriai stigmakészítő kisiparos gyilok-kormány és hivatalnoki bólogató gépezete tehát megtalálta az állatorvosi lovát a médiatörvény érvényesítéséhez. Persze sokan ellenérvelnek, hogy Molnár F. Árpád tényfeltáró oldala folyamatosan gyalázta Orbán Viktort és ez átlépte a normális tűréshatárt. Így is lehet látni, de az internet szabadsága, (ha ez a fogalom egyáltalán létezik - inkább szabadon feltérképezik a szokásaidat és minden hozzászólásod visszajátszható - és felhasználható ellened)
- ami paradoxon, mivel nem létezik, de az illúziója igen - tehát ezen illúzió szerint
békében kellett volna hagyni, hogy Molnár F. Árpád a vélemény nyilvánítás szabadságával éljen, még akkor is, ha közszereplőinket élesen bírálta, támadta, karikatúrát csinált belőlük, görbe tükröt tartott eléjük, pokolba küldte őket.
Az érvekre, ellenérvekkel kell válaszolni és nem a hatalmaskodás eszközeivel!
Bár tény a végső érv mindig a kard marad, amíg világ a világ. És a karma törvénye szerint, aki kardot ránt, kard által vész! Aki beszüntet, azt beszüntetik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése