2011. február 21., hétfő

2006 ősze - a fotelből nézve

TV-ostrom
Délmagyarország 2006.szeptember 20. Szerda
Főcím:
A pártok elítélték az MTV ostromát (
megjegyzéseim: "ne ítélj mert megítéltetsz" a pártokat tehát mi elítéljük a karma szent törvénye szerint rendelkezve!)
Panek Sándor: A legsötétebb éjszaka (Mindig is a legsötétebb éjszaka volt a legvilágosabb éjszaka, hiszen a Krisztus megszületett!)
1956 megcsúfolásáról beszél, nem lehet szerinte párhuzamot állítani, mivel akkor az elnyomók gépfegyvereivel és tankjaival néztek szembe: állítja.
"És nem forradalom az, ha egy csoport összecsap egy maroknyi passzívan védekező rendőrrel. Ez azoknak a megcsúfolása, akik 1956-ban az elnyomók gépfegyvereivel és a megszállók tankjaival néztek szembe - nem pedig egy percek alatt szédszedhető vízágyúval."
Ez a fideszes tehát azt merészeli állítani, jó pénzért - mert az a szakmája, hogy érzelmeket és fals információkat keltsen a bizonytalan bégető olvasóban, a hatalom kenyerén élő láncos kutya ugat - mert ugatni kell.
Tehát a forradalom, az ott kezdődik, hogy nem lehet kőbaltával nekitámadni a Grippeneknek. Szerinte ez így működik. Egy vízágyú megrohamozása, az semmi. Makettjáték, matchbox, terepasztal. Szerinte senki nem kockáztatott semmit, nem is értem ezeket az ostoba szavakat, hiszen jogi önkényuralom van, a jog diktatúrája, nem ágyukkal volt tusakodások, hanem igenis komoly paragrafusokba foglalt fasisztoid következményekkel, börtönnel, halállal, ellehetetlenítéssel, nem a nyíltan támadó szovjetorosz tankokkal, hanem a szikárioszként gyilkoló sunyi és mocskos kapitalista törvényekkel szemben, a hátulról puccsoló brutális gyilos Brutusokkal, a komprádor burzsóák által kitermelt árulókkal, a titkosszolgák törvénytelen véres kezével, a wamzerlények, akik körbe hemzsegik az internetet, a lázadókat, mint a dögevők, a wamzerország nyaloncai.
Csak akkor forradalom, a forradalom Panek úr szerint, ha a tömegbe lőnek - és visszalőnek, pedig mindez csak annak a szánalmas tragédiának a része, akik felhalmozott javaikat többre tartják embertársaik életénél is. Pedig ez nem így működik, ebben az esetben a lázadók, ha valóban hozzájutottak volna az mtv üzemeltetéséhez, akkor lett volna a győztes verzió. Mivel nem voltam ott és más magyarok sem, így sajnos több hiba esett, az épületet azonnal körül kellett volna zárni, a hátsó kapun a tolvaj politikusok kicsúsztak a kezükből, pedig jó párnak meg lehetett volna szorongatni a gigáját és később túszként is feltételeket lehetett volna diktálni a hatalom irányába, mivel ez nem történt meg, tképpen tisztább volt a lázadás, az égő locsolókocsiból kimentették a rendőrt is, a büfében fizettek és nem loptak. A hatalom úgy működik, hogy először kis erőket vet be, ha legyőzik ezeket a pöcsfejeket, akkor felfúvódik a gonosz látva közeli vesztét, amit írva vagyon a gonosz lélektana a bibliában. Láthatjuk a hatalom természetét Libyában, Egyiptomban, Tunéziában, Bahreinben, Iránban, Algériában, Jemenben.
És még erősebb csapatokat küld, segítséget kér, sokszor külföldről, és felszereli az agynélküli rendőrségét pszichotréning, agymosás és ölj és gyilkolj, ezek akik robotként végrehajtják a legvéresebb parancsokat is, erre vannak programozva ezért magyarságtudatot kérni egy robottól, csak parancsra utasítva lehet, pecsétes papírokkal talán ezt nevezte volna Hamvas Béla a negatív egzisztencia eklatáns példájának, dehát ez a Kali-korszak, a sötét kor ami mi bennünk is tanyát vert, minden forradalom a dobogó piros szívünkben kezdődik, fel hát magyarok, a forradalomra, ne hallgassunk tovább csak a lelkiismeretünkre és az igazságérzetünkre. Az Mtv székházánál a rendőröket alaposan megalázták, és nem volt belőlük több, mivel félő volt, hogy az istenadta nép is feltámad, és akkor végük. Ezért, mivel sem felszerelésük, sem emberük nem lett volna, várniuk kellett a bosszúra október 23-ig, ez az aikidós magatartás miatt sajnos győztek, noha nem tudatosan tették, hanem kényszerből, ha nyílt erőszakot alkalmaznak szeptemberben, akkor végük van. Addig szívták a fogukat a Gergényi-féle kriptaszökevények, rendőrpalotára lövető gerinctelen Gyurcsányok.
Ez volt a szerencséjük, ha ott szeptemberben a tömegbe lőnek éles fegyverrel, akkor rájuk szakadt volna az égbolt. Így marad a továbbvergődése a történetnek és Magyarország továbbra is gyarmati sorban marad.
Orbán Viktor reakciója mindent elmond. Ő ekkor kitalálta, hogy az önkormányzati
választás népszavazás lesz.
Nagyon nagy stratégiai hiba volt a Ferenciek terén barikádot építeni, bizony Szent Gellért oltalmába kellett volna vonulniuk a lázadóknak, itt a gyáva rendőrség kézitusára lett volna kényszerülve és ha lövettek volna, Dugovics Tituszként hősiesen ránthattuk volna magunkkal a mélybe őket. A fák között, a félig sötétben esélyük sem lett volna, a sziklagörgeteg alól csak a kapitulációba menekülhettek volna a gyáva zsoldosok. Tudjuk tehát, hogy mi a forradalmak lélektana, a nép, ha ezt a halált megvető bátorságot látta volna, akkor a lelkesültség eluralkodik, a hősök így születnek, tudjuk, hogy a virtus mélyálomban van, de fel kell ébreszteni, és csak a hősies cselekedetek azok, a halált megvető bátorság az, ami képes futótüzet gerjeszteni, az igazságos világ felé ilyen könyörtelen út vezet, a szabadságot nem adják oda a fülkékben egy keresztért egy iksz jelért, sok sok fejfa fakereszt és vér és szenvedés és kilőtt szem és tüzes trónus, ez a forradalmak lényege Panek úr, még a fotelből nézve is ez Panek úr. A vesztőhelyek működnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése