2011. április 30., szombat

A cigányság származásáról - emancipáció


Bizonyára talán sokan megsértődtek, hamar lincshangulat alakult ki korábbi bejegyzésem miatt, amiben a cigányság származását feszegettem. Azért néhány fontos dolgot érdemes ez alapján tisztázni. A cigányok ősei Indiában társadalmon kívüli társadalmi csoportban
éltek. Nem etnikailag, hanem társadalmilag voltak elválasztva a kaszttársadalomtól. A jelen magyarországi helyzet ebből következően, bármennyire is úgy látszik, nem etnikai, sokkalta inkább társadalmi különbözőség. A magyar nemzet szempontjából, mint azt többen értékelték is, nem az a probléma, hogy a cigányság tisztelve saját létét gyarapodik. Pontosan az a fő probléma, hogy a magyarok nem hajlandóak legalább olyan szinten tisztelni az életet és jövőbe látóan gondoskodni a következő nemzedékekről, mint azt a cigányok teszik. Ez a civilizációs kortünet természetesen szándékosan is gerjesztett, nem csak a kapitalizmus válsága okozza, hanem legfőképpen a magyar nők nemzetietlenedése. Nem akarok újabb konteot gyártani, de leginkább arról van szó, hogy a liberális sajtó, az egoista egyszer élünk felfogást propagálva, karöltve velük a felvilágosult párkapcsolat pszichológusok (Dr Csernus pszichiáter) és hivatalos mamagésák, mind a mai napig George Sandot játszanak és szerintem a nemzet jövőjét hatásosan és nagyon károsan befolyásolják, még ha ezt nem is feltétlenül tudatosan teszik. Gyöngyöspatára visszatérve, egyetlen egy mondat egy objektív hírforrásból ami megütötte a fülemet és nagyon is lényeges:
- mikor kezdődtek a gondok?
- 15-20 éve!
A legfőbb rombolást a liberális kapitalizmus hozta magával, ezért ugrál amerikai barátunk és fanatikus liberális LMP-s szárnysegédjei, hogy a helyzetet teljesen más irányból értelmeztessék médián keresztüli agymosással. A helyzet az, hogy ma a cigányságot érinti leginkább az új világ, rajtuk keresztül pedig a magyarokat is veri a Soros keze. A jövő az, hogy a bűnözők etnikai megoszlása változni fog, mivel az élettér folyamatosan csökken és nő a kizsákmányolás. Utóbbi pedig nem annyira közvetlenül leegyszerűsített keretek között zajlik, hogy munkáltató és alkalmazott állna szemben egymással, hanem az alkalmazottakat legfőképpen a rendkívül irreális közüzemi számlákkal tartják sakkban és zsákmányolják ki. Ez a fő pénzelszívó gépezet lényege. A közvetett kizsákmányolás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése