2012. március 30., péntek

Schmitt Pál nem mondott le - Bartos Cs még nem nyilatkozott


Schmitt Pál, a csandála gyarmatköztársaság elnöke nem mondott le. Hogyan is mondhatna le egy csandála az 5.korban? A sötétség korában a vezetőink sem makulátlanok, hanem egytől-egyig csandálák. Emberi értelemben nemest, ksatriyát vagy úriembert még lámpással sem
lehet találni közöttük. A lámpavas és a politikus egyre gyakoribb asszociáció a népnyelvben. Nemrégiben is megnyilatkozott egy kiművelt fő a fővárosunkból, hogy " ő márpedig egyáltalán nem foglalkozik politikával"- mondta - "viszont szíves örömest segédkezik, ha eljön az az idő amikor lámpavasra akasztják a politikusokat." Például az ő pártreferenciáját nem is tudtam meghatározni, azt mindenesetre megállapítottam, hogy segítőkész ember, bár nem biztos, hogy a jó irányban. A kolumbiai foci válogatottnak is jobban ment egy ideig, amikor azt a védőt, Escobart lelőtték, mert hibázott. Ha hasonlóan járnának el az egyetemen, ha valaki plágiumot követne el akár egy dolgozatában, vagy puskázás közben lelőhetnék a hallgatót, akkor egészen más lenne a légkör és nem is mennének az egyetem körüli kocsmák sem olyan jól. De nem is akarok én pálcát törni egy ilyen kiváló sportember felett, hiszen az hajítsa rá az első malomkövet, aki nem puskázott az egyetemen, a gimnáziumban vagy nem csalt egy kicsit sem. Tehát azt mondom néked Schmitt Pál, menj és többé ne vétkezzél ! Nagy bűnöd volt az is, hogy Budaházy György kegyelmi kérvényét elutasítottad, akkor még lehettél volna valaki. A kegyelemmel és nem a börtönnel és a törvények vallást súroló, fanatikus tiszteletével válik valaki emberré. A köztársaság elnökéről vallott sérthetetlenség az alaptörvényben pedig patetikus baromság. A köztársaságunk egy nyomortelep, mert az embert a kegyelem teszi emberivé. Aki pedig nem kegyelmez, azzal az élet sem lesz túl kegyes. Ezért mindazok akik a bűnözőket nem a lex talio elv alapján ítélik el, és eme elvbe nem vonják bele a jézusi, tehát a sértetti megbocsájtás korlátlan elvét, addig nem lesz felemelkedés Magyarországon. Addig sem lesz felemelkedés, amíg mészárszékek vannak, amíg a húsevők vannak többségben. Amikor a kegyetlenek száma túl magas arányú egy társadalomban, ott az emberi élet lehetőségei meglehetősen korlátozottak.
Egyébként kinek van joga tiltakozni, talán az LMP-nek, aki Gyöngyöspatán nem a téglával fejbevert áldozatokat védte, hanem az összes "romajogvédőt" mozgósította a cél érdekében, még egy amerikait is bevetett, aztán Csillebércig menekítették a romákat pánikot keltve. Az áldozat védelme egyáltalán nem bőrszínfüggő egy normális jogvédőnél és pártnál sem. Amikor magyart vernek a cigányok, akkor is fel kell emelnie az erőszak ellen a szavát és fordított esetben is ugyanúgy. De az LMP nem volt soha hiteles párt, ha már a kezdet kezdetén elbukott Gyöngyöspatán. Aztán itt van a JOBBIK, amelyik beállt a FIDESZ és Dr Kocsis Máté mögé a hajléktalanok elleni pogromokat támogatva, élenjáróként a kukázás elleni alkotmányellenes büntető rendelet bevezetéséért és az utcán élés és koldulás büntetéséért. A FIDESZ-KDNP pedig a napokban is , továbbra is elveszi a hajléktalanok otthonait. Az MSZP-DK pedig 2006 őszén fejmagasságokban kilőtt gumilövedékekkel kilövette az emberek szemét. Ha ez a magyar kapitalizmus, az ember ellenes rendszer pártkínálata, mit tehet egy magyar nemes? Talán értelmes magyar ember még elmegy szavazni? Én a mai naptól Bartos Cs. Istvánt tekintem a köztársaság elnökének, mondjon le Schmitt, de jelölje ki utódjául a sérthetetlenség elve szerint Bartost, ezt akarja a nép, a nemzet és a világ is ezt várja tőlünk !!!
Utóiratként pedig a személy elleni tiltakozások mindig kétségesebbek, mint a rossz vagy embertelen törvények elleniek. A hajléktalanokért kint voltam a Kossuth téren, de ma azért, hogy részt vegyek egy Schmitt ellen vagy mellett demonstráción senki nem tudna rávenni, még megvesztegetni sem tudna, nemhogy meggyőzni. Nem foglalkoztatnak a csandálák köztársaságának a tisztségviselői és tiszteletben álló bábjai sem. Nem tiltakozok ellene, mert én is bűnös vagyok, akár a többi. Nem állok egyik politikai oldalra sem. Gyűlölöm a liberálisokat, az mszpseket, a kormányt és a jobbikot pedig a hajléktalan ügyben kifejtett tevékenysége miatt csandálának tartom. Paradoxon, de nem csak a köztársasági elnök bukott el, hanem szerencsére a köztársaság is. Örülök a bukásnak. Mert ez innentől fogva pedig nem pártpolitika, hanem rendszerváltásnak kell jönnie, ez szimbolikájában ezt jelenti, még akkor is, ha igyekeznek az erők a "demokratikus keretek"(az elnyomás eszköze) között tartani a tarthatatlant. A hazámhoz, a nemzethez hű leszek, pártokhoz, rendszerekhez, csandála köztársaságokhoz semmiképp.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése