2012. március 3., szombat

Rövid hírek - Kezdődik a kilakoltatási szezon

Fedéllel vagy fedél nélkül:
Kezdődik a kilakoltatási szezon(Blikk.hu)
Egy utópiában bizonyára fordított híreket kapnánk, például olyat, hogy ismét kezdődik a belakoltatási szezon és nagyobb lakásokba költözhetnek a rokkantnyugdíjasok. Kétszeresére növekszik a rokkant nyugdíjak vásárólértéke. Az alapvető élelmiszerek (tej, kenyér, alkohol) a többkulcsos adó szerint, jövedelem szerinti sávok szerint lesz megvásárolható. Így egy liter tej egy jövedelem nélkülinek 50 forintjába, míg egy magasabb keresettel rendelkezőnek 380 vagy akár 500 forintjába is kerül majd. Így a jövedelem nélküliek egyben tejkereskedelemmel is foglalkozhatnak. Kiszivárgott,hogy februárban a Fidesz által megnyitott új hajléktalan szálláson, ahol Orbán Viktor is járt, februárban hőgutát kapott egy hajléktalan az elektromos hősugárzótól.

Üldözöttek és üldözők:
Elmebeteggé nyilvánították(Hírháttér és Ultimátum Multimédia Bécsből jelenti)
Elmebeteggé nyilvánították(Youtube.com)
Fasizmus(Ultimátum Multimédia)
A riportból kiderül, hogy mégsem utópiában élünk, pedig volt már itt Kóka Pannon Puma is, és most új alkotmány is került ünnepélyes keretek között a levéltárakba, ahol szintén megindultak a leépítések. A közelmúltban a Bajnai féléknek köszönhető meg többek között az is, hogy a riportalany nem tud műlábat venni és Orbánnak köszönhető, hogy a nemzeti tajgetosz lefektetett alapjait most kiszélesítik. Azt is szeretnénk megköszönni a tajgetosz kapitalizmusnak, hogy Budapesten 3 metróvonal van, de lassan egyik sem lesz járható. Ha polgári engedetlenségnek volt is részsikere, akkor most már áruljuk el, hogy első sikerünk, hogy szétblicceltük a BKV-t, ahogy tudtuk. Én speciel a teljes variációs jegykészlettel blicceltem, de a régi aluminium pénzek(forint, fillér) is hasznosíthatóak a BKV elleni harcban, amikor még volt Magyarországon lakhatás és gazdaság is akkor verték őket, és most minket ver a sors keze...
Remélhetőleg a BKV elintézése után a Hőtáv jön, aztán ez ELMÜ-vel is végzünk. Felhívom a magyarok figyelmét a harc szükségességére, és annak osztályharc jellegére is. Nekünk ezekkel van és lesz tusakodásunk.

Rendőrség és házkutatások:
A rendőrség ismét a Hírháttérnél járt házkutatni. Elsődlegesen az érte sokként őket és azt nehezményezték, hogy számos horogkereszt került fel több politikus homloklebenyére. Ezért most bosszúhadjárat van folyamatban. Számos bürökratát mozgósítottak már a végső harchoz. A paragrafusok szerint funkcionáló robotokat.
Házkutatások kronológiája - kordokumentum(Hírháttér Multimédia)

"Tégy jót és tűnj el !":
Bécsi életkezdés(Halálraítélve.hu)
Mivel a PKKB-ot egyáltalán nem zavarja az, hogy a sértett és én továbbra is együtt vagyunk és kiírta a tárgyalást is, amelyen halálra akarnak majd ítélni, és ezt pedig odabent általában a rádioaktív "étellel" érik el, ezért a menekülési útvonalak, menedékjogok böngészése volt a legfőbb és életfontosságú feladatom. A mai magyar börtönviszonyokat tekintve, például előzetes letartóztatásom alatt megtapasztalhattam, hogy az előzetes után kb 6-7 hónap kellett, hogy egészségeset szarjak. Egy általános orvos első kérdései a betegfelméréskor mindig a vizelet és a széklet rendben van-e? Egy másik érdekesség, hogy a Gyorskocsi utcai börtönben egy olyan orvos teljesített szolgálatot, aki idült alkoholizmusa, igen erős nikotinfüggősége, zsíros haja és sertészsírért vásárolt diplomája mellett kizárólag patológus volt. Magyarán a legfontosabb, hogy legyen valaki, aki ha nem is tud gyógyítani, de a halál beálltát szakszerűen megállapítja, mert ha valaki esetleg megszökne, abba belehalnának az ügyészek, politikusok és a többi felkent gnóm is. A rádióaktív mosléktól két darab csomó keletkezett a karomban és feltehetően rákos burjánzásnak indultak el a sejtek. Senki nem vallja azt, hogy a törvényeket nem kell betartani, de azt sem vallom, hogy az embereket börtönökben kellene halálra kínozni. és maximálisan egészségtelen moslékkal kellene etetni. A Lex Talió elv a legköltséghatékonyabb, megspórolja a börtönt, nem épül a korláttalan megtorlásra és teljes mértékben igazságos, másrészt az emberkínzás halálos bűnének terhét is leveszi az állam válláról, amely kínzógépezet és kínzókamrák fenntartása nem mellékesen napi 8 ezer forintjába kerül annak, aki még fizet adót.

Gyorsjelentés a börtönkosztról (forrás: Hírháttér rövid hírek)
És a cikk, amire reagált:
Luxusétteremből kaphatnak kóser ételt a "kiválasztott" rabok(kuruc.info)

"2012-02-11. - Egy értelmiségi politikai fogoly, aki Orbán Viktor és Pintér Sándor bűntettei leleplezése miatt töltött hónapokat előzetes letartóztatásban...

Egy értelmiségi politikai fogoly, aki Orbán Viktor és Pintér Sándor bűntettei leleplezése miatt töltött hónapokat előzetes letartóztatásban, és akit - hatalmas botrányok között - A HÍRHÁTTÉR hozott ki az előzetesből, még mindig a Jobbik szimpatizánsaként és közismert aktivistájaként hozzánk is írt levelében az általunk is ismert kecskeméti pigniczki (disznó nickű) börtönviszonyokról ír, válaszul arra, hogy Szegedi Márton, a Jobbik alelnöke. Idézzük a politikai foglyot:

Levél tárgya: Tanúsítom hogy nagyon gyér volt az étkezés minősége a börtönben, TEJET 9 HÉTIG NEM LÁTTAM! A Jobbik meggárgyult!

Vitamint alig kaptunk, tejet egyáltalán nem, a májkonzervre meg rá se tudok nézni, amióta kijöttem a börtönből. Még a teát is sajnálták, meleg víz nem volt a kávéhoz, zuhanyozni csak hetente 3-szor lehetett, és 2x4 m-en voltunk 5-en, és a zárkában volt a WC, függönnyel elkülönítva a légtér maradék részétől! Ez ma Magyarországon egy előzetesben lévő, el nem ítélt személy benntartási körülménye. És 24 órából 23-at be voltunk ide zárva, könyvtárba 2-szer vittek le 9 hét alatt! EZ IGAZI EMBERKÍNZÁS, ELMONDHATATLAN, MI VAN MAGYARORSZÁGON A BÖRTÖNÖKBEN. MIRŐL BESZÉL EZ A SZERENCSÉTLEN? A KÓSER ÉTKEZÉSHEZ MEG JOGA VAN ANNAK, AKI ZSIDÓ, EZ A TÖRVÉNY. LEHET, HOGY MISKOLCON CSAK A DOLCE VITÁBAN VAN KÓSER ÉTEL. EZT NEM TUDJUK. DE EBBŐL ARRA KÖVETKEZTETNI, HOGY MINDENKI JÓT ESZIK BENN, AZ NEVETSÉGES! EGYÉBKÉNT 2 ÖRÖM FORRÁS VAN A BÖRTÖNBEN: AZ ÉTEL, ÉS A ZUHANYOZÁS. SEMMI MÁS. MINDENKI KINN SZERETNE LENNI, SENKI NEM MARADNA BENN 1 NAPOT SEM , HA TEHETNÉ! Ez a Szegedi Márton még nem ült benn pár hétig! Ajánlanám neki!"

Tóth Gábor fogvatartott tisztázatlan halála:
Új emlékoszlop Tóth Gábornak (Belváros.blogspot.com)
(fotó: tartarossz - a háttérben a rabszállítás)


2012. Duna-part. Közelben a Gyorskocsi utca a pesti oldalról krematóriumra emlékeztető tornyai és kínzókamrái. Sikerül F.E. mobiljával egy olyan fotót készítenem a helyszínen, amikor a háttérben egy rabszállító suhan át egészen véletlenül. A fotó elveszik, az emléke nem. Kézirat nem éghet el. Bulgakov.
Több elítélő kommentet is elolvastam az üggyel kapcsolatban. Ezek általában nehezményezik, hogy hogyan képzeli valaki, hogy a szent város közepén emlékoszlopot állít egy bűnözőnek (Ilyen gondolataim nekem is támadtak jó néhány szobor kapcsán például Antall Józsefről, Ronald Reaganról is). A tények azok, hogy az ember életében az elkövetett bűnök általában csak egy szegmensét képviselik a személyiségének, ezért ez alapján valakit elítélni a Lex talió elven túlmutatóan teljességgel képtelenség. A tiszta lelkiismeret a legfontosabb, ha pedig ezt az embert valaki szerette, ráadásul tisztázatlan a halála, akkor végül ki is merészeli kifogásolni, hogy emlékét egy oszlop őrzi.
Egyfecske.blog(Egy példa, a sok közül, a hazánkban egyre népszerűbb és oly jellemző primitivizmusokból)
Felteszi a kérdést az 1fecskeblog felháborodott szerkesztője, hogy ki és hogyan és mi indokolja, hogy...
Nekem erről egy kiváló és fiatalon elhunyt filozófus szavai jutnak az eszembe, hogy mi az élet értelme kérdésre azt válaszolta, hogy az értelem maga. Tautológiának tűnt, pedig ennek az emlékoszlopnak is hasonlóan az az értelme, hogy van. Az értetlenkedőket pedig börtönbe kell záratni, mert felháborodásukkal az interneten garázdaságot követtek el. Egyébiránt pedig azt is követeljük, hogy a 2007-ben aljas indokból, előre megfontolt szándékkal szitává lőtt Moszkva téri bankrablót nyilvánítsák hősi halottá és emeljenek szobrot neki, a mindenkori magyar kormány pedig emlékezzen meg róla évente és a Széll Kálmán tér ezentúl a bankrabló nevét viselje. pont.

Anonymous üzenete:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése