2012. március 20., kedd

A Patent Egyesületről és más áljogvédőkről

Kalkí az utolsó avatár, aki eltörli a sötét-kort

Fent nevezett egyesület életellenes célokért demonstrál, harcolnak az abortuszért, a halálért is. A napokban azért tiltakoztak, hogy Damu Roland minél több évet kapjon. Ők maguk a hóhérok kezétől való halálokozásokért voltak ott. Igazság a lex talió elv, igaztalan pedig a jelen megtorló, korlátlanul emberkínzó és visszaeső bűnözőket kitermelő hóhér birodalom. Pokol rájuk.
Miközben az ügyben személyesen nem érintettek. Tessék végig nézni Luis Bunuel egy idevonatkozó filmjét, abban benne van minden, nem tudom a címét, a lényeg, hogy a néző végül felmenti a férfit, noha elsőre megbotránkozik. A haza mindig az első és nem én tehetek róla, ha nem vagyok hajlandó egy levegőt szívni és egy gyékényen árulni az un jogvédőkkel (tisztelet a kivételeknek), és azokkal sem akiknek tele van a szája gyűlölettel a nőbántalmazók gyávaságáról és ahogyan a Pannon Front írta, együtt élni egy lapostetűvel? Mitől lenne gyáva a nőbántalmazó? Látható, hogy bizonyítás nélkül 4,5 év börtönt kapott Damu Roland. Ennek a cselekménynek a kockázati viszonyát tekintve a nőbántalmazó, a megtorló törvények miatt most már heroikus magasságokba emelkedik.

Egy ksatryja minden indok nélkül elpusztíthatott egy kaszton kívülit.Ennek a profán materiális világban nincs értelme, de metafizikai jelentősége meghaladhatatlan. Ezért felettem semmiféle csandála köztársaság és annak középkori csandála törvényei és börtönei által nem mondhat ítéletet, és nem kínozhat, ha csak nem saját pusztulását akarja elindítani, ezért sem a Patent féle csőcselék, sem a NANE nem háborodhat fel, nem ajánlatos. Ha száműzetés vár rám, ne gondoljátok, hogy nem hadsereggel jövök ide vissza.

BHAGAVAD-GÍTÁ
IV. Ének
7. Valahányszor az igazság aláhanyatlik, Bhárata, és eluralkodik a törvénytelenség, én megalkotom önmagamat.
8. Az igazak oltalmára, a gonoszok elpusztítására, az igazság uralomra juttatására koronként testet öltök.

És hogy Damu Roland büntetése a Lex talió elv szerint mi lenne Hammurápi után szabadon

„Ha egy polgár kiüti egy polgár fiának a szemét, üssék ki a szemét; ha egy polgár csontját töri, törjék el a csontját"
Szó nincsen itt szabadságvesztésről. Damu megverte a nőjét. Akkor a büntetése az, hogy alaposan megverik, vagy nyilvánosan meghatározott számú korbácsütést szenved el. És ha bebizonyosodik a nemi erőszak ténye, akkor a környék leghúsosabb szakácsnője lesz a párja egy időre. Mivel nem vette el a szabadságát 4,5 évre senkinek, így szabadságától megfosztani bárkit is valljuk be több mint igazságtalanság. Mahatma Gandhi szerint egy ország jelleme megmutatkozik abban, hogy hogyan bánik az állatokkal. Ezt átírva azt mondhatjuk, abban mutatkozik meg leginkább, ahogyan a bűnözőivel és törvényszegőivel bánik. Még a vak is látja, hogy a szabadságvesztés teljes mértékben igazságtalan büntetés és csak a sötét középkor mutatkozik meg benne és az emberek felesleges kínzását eredményezi. A valós emberi jogok védelme ott kezdődik, ha a szabadságvesztés ellen, mint igazságtalan büntetés ellen fellépünk.
Nem abból áll, hogy kiragadunk csoportokat, nőket, gyerekeket, cigányokat, hajléktalanokat és kizárólag azokat védjük.

Linkajánló:
Tüntetés a tisztességes bánásmódért(PATENT EGYESÜLET)
Magyar Katolikus Lexikon - ius talionis

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése