2011. november 30., szerda

A Magyar Gárda és ami mögötte van - az USA vízummentesség konteo

RAHU (képforrás: harciszerzi.hu)

November 17-től vízumnélkül az USÁ-ba
2007-et írtunk, a Velencei-tóra készültünk Ra-val (Ez is milyen érdekes Gárdony - Agárd - Agárdra). Száz év magány. Párhuzamos univerzum vagy monoverzum. Várjuk a vonatot és egy ismeretlen okból egy nappal később indulunk el. Csatlakozik hozzánk szerencsére Bori és Gábor is. Elkezdődik egy szerelem közöttem Borival, és a Várban ekkor egy nappal mindezek előtt, és után telihold és holdfogyatkozás van. Baljós utójelek, mert Ráhu a démon bizony elnyeli a holdat is, a szómát, az amritát. A halhatatlanságot, de Visnu megakadályozza.Ráhu a felszálló holdcsomópont az ind asztrológiában (a sárkány feje, az ami a napot is elnyeli) és egyben Sani ésGanésa története is kapcsolódik hozzá, nem utolsó sorban a Szaturnusz (Sani akit nem hívtak meg). Keresztény szimbolika szerint Keresztelő Szent János. Mi zajlik a háttérben ? Színészet és színpadiasság? Usztics Mátyás angyalbőrben előtűnik, mint szónok, itt van Bencsik András is, A Molnár F. Árpád által már videón is alaposan kielemzett védelmi és titkosszolgálati miniszter Für Lajos, Wittner Mária az 56-osok nevében, és Pörzse Sándor. 2007. augusztus 25-én és 26-án zajlik mindez. Gárda és a holnap a magánélet, Jobbik és Fidesz koprodukcióban. Mi zajlik? Magyarország első számú fegyvermesterével, aki minden fegyver működési elvét, hatósugarát a Hadtörténeti Múzeumban A-tól Z-ig elmagyaráz. Eközben avatják a Gárdát. Megnézünk egy nyilas egyenruhát, feltűnő a hasonlóság. Ekkor még nem értjük, mi a politikai szándék. Mindenesetre, ha nemzetünknek számos vélt vagy valós oka is lenne ellenségesnek érzületűnek lennie bizonyos hatalmi vagy faji megítélések okán, nem fair play akkor sem a megfélemlítés ilyen módja sem. A Gárda megrekedés, a gárda provokáció. Marginalizálja a magyarságot, lemoshatatlan sztereotípiák alakulnak ki rólunk. Vállalhatatlan irány, még akkor is, ha úgymond a kiszolgáltatott vidék fellélegzik lásd Gyöngyöspata. Az igazi ok pedig megint csak a lista, a legfontosabb a lista volt, hogy legyen egy lista. Aki gárda tag, annak legyen adminisztratív lenyomata, az ne utazhasson az USA-ba. Az egész történet, a vízumról szólt, a terroristáktól való félelemről, prezentáltak hozzá egy Budaházyt is, elismerésért
és USA nyugalomért, később modernizálódtak, mostmár TEK van, és mint régen Nemesmedvesen a kamu határzárást, (határsértő sehol) április 4-én, a részeg, bulizó szovjet tisztek között átvágva, nem az eredeti zárási úton akkor prezentálni kellett,
nos így került összefüggésbe Brad Pitt és a TEK is. Nos, hogy az üzletembereknek ne kelljen várakozniuk a vízumért, az USA-ba. Pontos események és dátumkövetés alapján mondom mindezt, bárkinek is aki meredeknek vagy légbőlkapottnak gondolná a konteomat, megfigyelés és következtetés: nem a levegőbe beszéltem. Egyetemi tanárom tudta, ha én megfelelő és elegendő premisszákhoz jutok, abból félelmetes következtetések következnek. Íme a konkluzióm. Természetesen épp arra gondoltam, hogy 2007. augusztus 25. szombati napra eshetett, mert Sani a Szaturnusz istene, a szombat istene. Természetesen nem véletlen mindez, ha hozzávesszük a másnapi teljes holdfogyatkozást. Teljes holdfogyatkozás 28-án (a Vízöntő csillagképben)
Őrületnek tűnhet mindez, de egy matematikus számára egzakt képletekben fedi fel magát a valóság, egy vallási és mitológiai képzetekkel hobbiból is foglalkozó embernél akaratlanul is vallásmitológiai vagy asztrológiához kapcsolódó jelek hozzáadásával egészül ki a valóság. És utóiratként egy további rejtély a megfejtehetetlen rejtélyek közül. Nem idevaló, de mostmár bejegyzem ezt is. Az LSD-ről van szó.
2012


"Másodszor is megnéztem ezt a kiállítást (a Mexikói Köztársaság 1962-ben, Rómában rendezett, a mexikói indián művészetet bemutató vándorkiállításról ír Passuth), akkor már a római egyetem pszicho-analitikai tanszékének professzorával, Emilio Servadió-val. Ő akkor egyes gombák és az LSD hallucinogén hatását tanulmányozta, gyógyítási célokra. A kísérletez akkor még eléggé az elején állt, s a professzor (orvosi segédlet mellett) önmagán is kipróbálta az eredetileg mexikói gombákból nyert, később szintetikus úton előállított szert, amelyről annyi szó esik. A professzor benyomásait az LSD-kísérlet alatt magnószalagi mondta. Amikor a kiállításnak ahhoz a részéhez értünk, melyben az indián kéziratok fakszimile példányait láthattuk, barátom megdöbbenten állapított meg, hogy ugyanezeket a színes, harcos figurákat látta révületében, mint amilyenek itt sokasodtak a hieroglifákon, anélkül, hogy valaha is foglalkozott volna azték maja írással, prekolumbián emlékekkel. Ugyanezt a benyomást egy másik barátom, Bercel Miklós is megerosítette, aki Kaliforniában nagy tekintélyu ideg és elmeprofesszor. Ő is látta (LSD-önkísérletében) ugyanezeket az azték figurákat, mint római kartársa."
http://adsite.uw.hu/anyag26.htm
Kiegészítésként, mivel én is láttam a pontosítok maya írást, nem azték írást, hanem maya jelképek jelentek meg. Ezt 2012 kapcsán nagyon is fontos megemlíteni.
Ez az LSD-vel kapcsolatos legnagyobb rejtély, nem prekolumbiánus emlékekről van szó, mert ez a definició megtévesztő - kizárólagosan a maya írásról van szó, ami az LSD használójánál vízióként megjelenik. Nem össze és vissza, hanem egy téglalap alakban olvashatóan, hosszú ideig, olvashatóan, világító ábrák vagyis mayabetűkkel írva, fénnyel és bár igaz abban a tudatállapotban nem volt idő. És senki ne próbálja ki. Mert nem sok hiányzott, hogy belehaljak abba a kísérletezésbe, amibe leginkább az önmegismerés és a tudattágítás leggyorsabb útja és a kíváncsiság vitt. Azóta tudom, mindenütt jó, bár pokol, de legjobb otthon, tisztán, tiszta tudattal
tudni már azt, hogy nem gondolhatok bármit, mint ahogyan nem is tehetek bármit. Létem lehatárolt, ha titkokba látok és titkokat látok nem biztos, hogy a tudatom erősebb a titkoknál, a misztériumoknál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése