2011. január 2., vasárnap

Újabb halálos ítélet született

Újabb haláleset. A nagy magyar állam által látszólag csak szabadságvesztésre ítélt ember kapott halálos ítéletet a Váci Fegyház és Börtönben. Vác gyártja a halottakat a köztársaság nevében gyilkolnak. Mindenki, akit akár csak 1 hónapra vagy három hónapra ültetnek előzetes letartóztatásba, de azok is akik jogerősen töltik büntetésüket, mindenki ezen emberek közül közvetlen életveszélyben van a nap minden órájában. Egyetlen megoldás az, hogy külön cellákba zárnak mindenkit, és a közösségi tevékenységeket, sport, séta, munkatevékenységek, szigorúan felügyelik vagy bevezetik a szemet szemért elvet és alkalmazzák, és a szabadságvesztést mint igazságtalan büntetési formát redukálni kezdik a nulla felé, ez lenne a legolcsóbb és a XXI. századi megoldás minden adófizetőnek. India messze előttünk jár ebben a kérdésben is, a nyitott börtön intézményével, ahol érdekesmód 1% a visszaeső!!! Azt is tudjuk régen, hogy ez miért nem érdeke senkinek. Egyrészt ugye ha sok a visszaeső, akkor indokolt a rendőrségi létszám maximális fenntartása. Kell a rendőrség, mert sok a bűncselekmény. Így lehet teljesen szürrreális létszámokat is legitimizálni a karhatalomnak. A tőkéshatalom csak akkor érzi magát elégedettnek, ha megfelelő rendőri erőszakszervezet a védelmét szolgálja. Sokan gondolják tévesen, hogy a BTK szigorítása az állampolgárok javát szolgálja. A BTK nagyon gyorsan tud ellenkező irányban is működni. A BTK szigorítása arra irányul legfpképp, hogy amikor a válság elindul, és az elszegényedés rohamosabb szakaszába ér, majd nyílt erőszakkal lépjenek fel azok ellen, akik ki merik nyitni a szájukat, tüntetnek, lázadnak vagy csak egy vekni kenyeret mernek venni magukhoz. A rendszer alapjában véve tudjuk, hogy rendkívül primitív, és az eszközei is azok. Láttuk ezt a hajléktalanjainkkal szembeni agresszív, törvényi és nem a szociális megoldást előtérbe helyező faszfejektől. De ugyanez zajlott le pár éve, amikor az OPNI-t bezárták. Az OPNI sokaknak bizony szociális intézmény is volt, sokuk került az utcára, kikerült a rendszerből. És ne gondoljuk azt, hogy ez egy teljesen véletlen és nem egy tudatos döntés volt. Ha akkor és ott megbontották a szociális hálónak a szövetét, mi tartaná őket vissza a következő embertelen lépéstől?
A halálthozó játék lényege nagyon egyszerű, ha valaki már nem hozhat profitot az elit számára, akkor az már csak kutyapiszok a rendszerváltók szemében. Így az elmebetegek, hajléktalanok, a rendszerváltás hajótöröttjeivel szemben az állam passzív eutanáziát alkalmaz.
Épp ezért tudni kell, hol kell az ellen-államot felépíteni, ott kell elkezdeni, ahol az embert cserbenhagyják. Ahol Oknosz kötelét megbontják a lunáris erők.
Ha valaki most hajléktalanotthont és rehabilitációs intézetet finanszirozna tőkéjéből, a legnagyobb felháborodást keltené, de akár a nyitott börtön intézményéért küzdene.
Ott kell tehát támadni, megnyerni az embereket az ügynek, ahol az állam már nyíltan erőszakot alkalmazna, vagy nem tudja palástolni fintorgását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése