2011. január 17., hétfő

A 12 nevetségesség amiért leültetnek Magyarországon

A jogrendünk alapvető célirányát (teleológiáját és nem teológiáját) már látjuk körvonalazódni. A cél: mindenkit, akit lehet, azt azonnal statáriális hatállyal börtönbe kell zárni, mert csak úgy érezzük magunkat biztonságban, mi akik nagyon faszfejek és ott ülünk a tűznél... A játék végén, amit kapitalizmusnak neveznek, csak börtönőrök és fogvatartottak lesznek Hamvas Béla szerint. (Meg hullák; ezt Béla bá elfelejtette) Persze mindez nem olyan látványos, de a jogi diktatúra már kiépült, és itt is vannak szócsőcsei, tudod kik azok, akik verik demokrata haladó mellüket és szigorítanak folyamatosan és akik természetesen a lehető legprimitívebb és legrugalmatlanabb álkeresztény dumába és állítólagos konzervativizmusba - vagy ha éppen a látszólagos másik oldal van hatalmon - akkor pozitivista jelszavaikba fulladnak. Holott csak a liberalizmus másik szélsőséges álarcáról van szó. Mi magyarok vagyunk, nekünk egyik sem kell.

Íme a DEMOKRÁCIA
Az antidogma oldala bemutatja DEMOKRÁCIA:
""Tavaly letartóztattak és az iskolából bilincsbe verve elhurcoltak egy ugyancsak 12 éves queensi diáklányt, mert belevéste az iskolapadba, hogy "Lex itt volt. 2010. II. 1.""

Magyarország 2011
Épp kinéztem az ablakon, mert mostanában, amikor csak 4,71 az infláció csak percenként nyitogatják a kukát, valaki most talált egy tál ételt benne, kisebb öröm aurája járja be kísértetként európát, 18 óra van. (nem is értem a híradót, ezt a hírt miért nem hozza le)
azt szürcsöli, próbál menedéket találni, hogy nyugodtan ehessen, de nem jut be sehova, mert "oly hontalan, mint a szükségét végző vadállat".

És ami ma történt: az a szerencsétlen flótás vállalkozó, akit könnyű testi sértéssel vádolnak, de érdekes módon a sajtóban, már csak arról hallani, hogy önbíráskodással!! (Kíváncsi leszek, hogy amikor engem is köröznek, akkor is direkt feszélyezve manipulálják, majd ellenem a közvéleményt, hihetetlen szemétség és igaztalan hozzáállás tudjuk mindannyian, de majd felelni fognak ezért is.) Szóval végre valaki gigán ragadott egy ügyészt és számon kérte, a gyáva szar alak, pedig rögtön rendőrt hívott , ahelyett hogy férfiasan kiállt volna ellene nos és most előzetesbe helyezték a támadót. Pusztán azért, hogy az adófizetők napi 8000 forintot fizessenek a gigantikussá növekvő igazságszolgáltatás biznisznek. Aki ilyet tesz, bíró létére, az minden aljasságra képes. Kérdéses, hogy hol van a határvonal a könnyű testi sértés és a között, hogy nem történt testi sértés? Pl teszem azt , megpöckölöm az ügyész fülét? Az könnyű testi sértés mínősített(sit) esete? Ezeknek minden az.
Január 31-én Szegedre utazok, a terveim szerint, Büntető Törvénykönyvet fogok elégetni nyilvános helyen Zuschlag védelmében, az akcióhoz bárki csatlakozhat. Hozzon magával mindenki egy BTK-t, hogy legyen tábortűz.
Egyébként arról van szó, hogy nem nyilvánosan, de köröznek. Nem kerítenek nagy ügyet belőle és nem is szerepelek nyilvános adatbázisban. Két dolog működik, az egyik az, hogy börtönbe tesznek, a másik az, hogy ne legyen nyoma hol vagyok, fél éve nem képesek hivatalos idézést küldeni és amikor megtaláltak, akkor állítólag idézést akartak átadni (erőszakos rángatódzással és habzó szájjal és nem a lakcímemre küldték, hanem személyesen akarták átadni - a rendőrség lett a Magyar Posta vállalata is :-)
Én viszont idejében megléptem előlük, azóta is hívogatnak be a kapitányságra ürügyként, hogy tanúskodnom kell egy ügyben. Felteszem, az a bajuk, hogy , főként 2006 ősze óta, elég markáns véleményt fogalmazok meg, ami bizonyára sokak pervertált nyugalmát zavarja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése