2010. december 11., szombat

Depresszióipar Prozac-Zoloft-országban

Sokan véletlennek gondolták, a legtöbben akik éltek a lehetőséggel, el sem gondolkoztak, hogy azok az antidepresszáns szerek, amiket bejuttattak a szervezetükbe bizony maradandó és jóvátehetetlen roncsolást hajtottak végre a hipotalamuszban.
A kezelés lényege pedig egyszerű, létezik egy felső tízezert képező emberekből álló pánikhisztéria-alakulat. Ezek általában félnek a világ minden részén. Ezért kitalálták, hogy a legolcsóbb megoldás az, ami megvédi gyerekeiket a potenciális cukros bácsiktól, egy ilyen antidepresszáns gyógyszer piacra dobása. Bárki aki a legapróbb, lelki-mentális eltérést mutatja, annak azonnal be kell szednie, mivel ha utódokat nemzene, azok továbbra is veszélyt jelentenének az un. normális emberekre. Nem mondhatok mást Isten óvjon minket ezektől az emberektől, akik úgy gondolják gyógyítás címén, mások normális élethez és szexuális élethez való jogát csonkítják meg, az un. normálisak nevében, tehát a felső tízezer védelmében. Emlékezzünk csak a véres októberre, Gyurcsány felháborodottan fel s alá mászkált, rángatódzott, hogy az ő lánya, a nemzeti ünnepen, nem tud az Astoriánál nyugodtan sétálni. Mit jelent ez? Fordítsuk le a magyarok nyelvére: fel van háborodva, hogy a csürhe elfoglalja a várost, ami az övé, Feri városa(ki másé lenne, neki épül, hogy jól érezze magát benne minden hozzá hasonló). Mi lett a vége? Gumilövedékes délután barikádokkal!! Ez történik, ha valaki odafent felháborodik, csonkolás, szemkilövés, és emberi életek elcseszése pszichiátriai kezelések címén.

Könyvajánló:
Szendi Gábor:Depresszióipar
Ismert és felderített mellékhatásai a szerotonin szintet manipuláló, a neurotranszmitterek normális működését megzavaró kemikáliáknak, tehát antidepresszánsoknak:
-önmaga ellen irányuló indokolatlan agresszió (maga az egyik gyógyszergyár tulajdonosának lánya is szedte a Prozacot és öngyilkos is lett, számtalan esetről hallottunk már >>>Albert Györgyi)
-kifelé irányuló indokolatlan agresszió (a gyógyszerek szedése előtt ezeknek a kezelteknek családtagjaikkal nem volt problémájuk, a szedés után pár évvel családtagjaikkal szemben félelmetes agresszivitás alakult ki)
- frigiditás
- impotencia
- orgazmusképtelenség
Megjegyzés: Érdekes paradoxon, hogy a pszichiátria úgy igyekezik gyógyítani a depressziót (recurens, ciklikus, mániákus és egyéb fajtáit), hogy a gyógyítandó ember számára a legfőbb örömforrást jelentő és annak alapját képező szexualitást
támadja meg különböző impotenciát és frigiditást okozó vegyületek és kemikáliák útján. Mondjuk ki,
gyógyszeres kasztrálást hajtanak végre, csak azért, hogy a Gyurcsány féle és egyéb
kategorizálhatatlan humanoid zombik, elmebeteg küklopszok, emberevő minotauruszok jól érezzék magukat sérthetetlenségükben több ezer négyzetméteres bekamerázott, műholddal is megfigyelt,rendőrséggel védett, bevehetetlen várrá és atombiztos labirintussá alakított barlangjaikban, amit ők egyszerű lakásnak neveznek.

Felhívás: Jó lenne az is, ha a BTK (Büntető Törvény Könyv),és a bíróságok nem hagynák azt sem figyelmen kívül, hogy bizonyos esetekben az un. bűnelkövető kontrollálatlan vagy agresszív viselkedéséért elsősorban pontosan ezek a kemikáliák a felelősek Így a perköltséget ilyen esetekben a Pfizernek és a Lillynek kellene
megtérítenie. De legalább is a mérlegelés tárgyát kell képezze ez a tény is. Nem tehető 100%-ban felelőssé az a cselekedeteiért, aki valaha is ilyen gyógyszereket szedett, ez közismert és tudományos tény.

A hipotalamusz az emberi agy központja, az emberi idegrendszer irányítóközpontja,
felelős többek között a szexualitásért és az agresszió szabályozásáért is.
Elképzelhetjük, hogy egy ilyen ember-kísérletnek milyen következményei vannak.

Mit tegyünk (együnk :-)), ha szerotonin többlet halmozódott fel az agyunkban, amit a felső tízezer védelmi osztagainak parancsára meg akartak változtatni:
Niacin (B3 vitamin) és a szerotonin alapanyaga egy aminosav a tripofán vagy triptofán. Egyetlen élelmiszerünk nem tartalmazza egyedül ezt az anyagot, a kukorica.
Tehát cukros-bácsik, cukros-nénik előre a végső Armageddonig, ha kényszergyógykezeltek titekek ilyen szarokkal, bizony mondom néktek, annyi kukoricát kell ennetek, hogy még a fületeken is kukorica jöjjön ki.

Konklúzió: Mi vezetett ide. Például az a gyógyítói felfogás, hogyha a páciens majd nem akar szexuális életet élni, abból sokkal kevesebb gond van az államhatalom és haszonélvezői számára, mintha akarna. A pácienssel akkor is kevesebb gond, ha ébrenlét helyett inkább alszik. Ezért napi adagként, egy elefánt 10 000 éves álmához
elegendő altatót és nyugtatót adunk neki, és kap egy kis antidepresszánst is, ha felébredne, nehogy eszébe jusson bárkit is szexuálisan molesztálni.
Lényegtelen, hogy esetleg terápiás úton megoldhatták volna a problémáját, ehelyett megkísérlik kasztrálni vagy frigiddé tenni, mivel minden ilyen viselkedés veszélyt jelent, gyanús,főleg a felső tízezer nyugodt álmára. mert nem tud a lánya nyugodtan sétálni az Astoriánál.
Így az államhatalom, a pszichiáter , és a felső tízezer is nyugodtabban viszi az elit iskolába a gyerekeit. és lőn boldogság és nyugodt álom.
Mert mi van, ha nem csak lelki eredetű vagy élethelyzetből fakadó depressziója van, hanem komplex kórkép. Mindegy mi van, a probléma nagysága is mindegy, aki ilyen problémával ORVoshoz fordul legyen az hangyafasznyi probléma csak , azt orvul lekaszálják a többiekkel együtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése