2013. március 25., hétfő

Hírek - Fordulat a Bándy Kata-ügyben: titkos hangfelvétel Péntek László ügyvédjénél - látta a holttestet cipelőt (frissítve)

A Bándy Kata-ügyben még számos kérdőjel van. Nem tudjuk miért nem kért segítséget, miért nem védekezett, sikoltozott az áldozat, hiszen elég hosszúnak tűnik az a feltételezett útvonal akár a Dugonics utca és a Ledina között is? Nem illeszkedik a képbe sem a vád sem az amúgy teljességgel zavaros vádlotti vallomás szempontjából az a telefontanú, aki látta aznap Bándy Katát és Péntek Lászlót dulakodni Pécs főterén, a Széchenyi tér - Király utca sarok felé. A bíróságon bemutatott kamera felvételek csak a főtér másik oldalát mutatták Számomra az is túl kézenfekvő, hogy a rendőrség miért éppen a legközelebbi nyomortelepről ráncigálta elő a gyilkosság gyanúsítottját. További kérdések és kételyek merülnek fel a holttest megtalálásának körülményei felől is. Tudjuk, hogy a Ledina zöld területe egyben népszerű kutyasétáltató hely is, így teljesen kizártnak tűnik az a verzió, hogy csak szerdán találtak volna rá a holttestre. A rendőrség, bármennyire is fura egy ilyen ügyben, de nem alkalmazott nyomkövető kutyákat sem a keresés során, amit egy eltűnés esetében szinte kézenfekvőnek gondolnánk. A meggyilkolt Bándy Kata holttestét megtaláló gyereket vagy gyerekeket egy titokzatos fekete autóból megfenyegették. Őket otthonukban, az új törvények szerint hallgatta meg a bíróság. A  gyilkosság idején egy tanú egy gyanús Audi A3 típusú személygépkocsira lett figyelmes a közeli Vöröskereszt utcában, és egy autóba tuszkolás hangjait is vélte hallani és egy segélykérő női hangot is kivett, "ne csináljátok". Péntek László a bíróságon azt hazudta, hogy a benzinkút után visszament a játszótérre, ahol Bándy Kata várta őt, de a töltőkút kamera felvételei azt bizonyítják, hogy valakit vagy valakiket várt a Shell kútnál, mert hevesen telefonálgatott, hogy "gyertek értem", majd a felvételekből kikövetkeztethetően nem a Ledinához ment vissza, hanem a Magtár utca felé vette az irányt 3 óra 30 perc után. Egy kutyasétáltató tanú teljesen kizártnak tartotta, hogy az ő kutyája ne találta volna meg a holttestet, ha az valójában ott lett volna. A Bama.hu arról számolt be, hogy egy szemtanú látta, hogyan cipelte oda valaki a holttestet és állítása szerint nem Péntek László volt az. Fontos tény az is, hogy az ügyben magánnyomozásba kezdett tényfeltárókat (Dr. Fórizs Eszter, Soós József Titán) folyamatosan életveszélyes fenyegetések érték az interneten keresztül és a rendőrség bagatellizálva a fenyegetéseket nem is indított nyomozást az ügyükben.
Bándy-gyilkosság: Eddig ismeretlen hangfelvételek kerültek elő BAMA
Titkos hangfelvétel van Péntek ügyvédjénél BorsOnline

Anarchisták demonstráltak 2013 március 24-én,  a rendőrség és a bíróságok ellen a budapesti Erzsébet téren. A "Szarjunk bele a rendőrségbe" elnevezésű demonstrációra a facebookon jelzett 44 személy helyett csak 6 fő jelent meg. A szokványos fekete/vörös anarchista zászlókon kívül a transzparenseken a következő feliratok voltak olvashatóak: a bírók=hóhérok, a rendőrök=gyilkosok.
A demonstrálók az Erzsébet térről átvonultak a Szabadság térre, ahol a tiltakozás rendőri rendbontás nélkül befejeződött.

Anarchisták Közössége facebook oldala

A kilakoltatások ellen tiltakozó Koppány Csoport és az Otthonvédelmi Tanács március 21-én megtartotta  a hírekben, híradásokban ismét 100%-ban elhallgatott, immáron negyedik vonulásos autósblokád tüntetését. Ezúttal a Városliget felől érkezve a 28 autóból álló konvoj végállomása a Belügyminisztérium volt. Itt az ECHOTV és a hírTV munkatársai is egy olyan riportot készítettek, amit lehet, hogy soha nem fogunk viszontlátni egyik tévé képernyőjén sem. Köszönjük.
A tüntetés facebook oldala facebook
A Koppány Csoport a Belügyminisztérium előtt Hh Alsóörsi Hírhatár /Domján Tibor/
Negyedik bankellenes autós vonulás YouTube user: 66masodperc /SoDI/
Negyedik autós vonulás az esőben YouTube user: vagatlan /SoDI/ 

Kapcsolódó oldalak és hírek:
Pintér Sándor autókonvojjal járt Clodo bombagyárába Hh Alsóörsi Hírhatár /Molnár F. Árpád/
Az amerikai kormányok szexuális titkaiból - programozott szexrabszolgák Hírháttér Multimédia
Agykontroll - Elmekontroll irányítás Hírháttér Multimédia /Kovács Adrienn Nikoletta/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése