2012. augusztus 28., kedd

Gárdaavatáson kettős ellentüntetőként - Gyorshír: Assange International Group

Marczinka Csaba költővel a Gárdaavatást is meglátogattuk
(fotó:SoDi)
Csabával épp a közeli kocsma irányába indultunk el a csillagösvényen, amikor  a sarkon 30-40 fehér inges rendőr nem szokványosan állított elő és vett őrizetbe egy fiatal, renitenskedő liberális, antifasiszta tüntetőt, aki korábban tettleges becsületsértést követett el egy gárdaavatásra igyekvő szélsőjobboldali fiatallal szemben, majd a sarkon idősebb radikálisokat is feltartóztatott. Az eseményre kettős ellentüntetőként és mint a Börtön Ellenes Társaság alapítójaként a szabaduló pólómat vettem föl, mivel odabent a Gyorskocsiban H. Zsolti  sokakat megkeresztelt, a keresztség során töröknek nevezett el. Így alakultak ki az olyan, már  hírhedetté vált, és a rendőrség által is rettegett bűnöző nevek, mint a Pöröly, a Bika, a Szimbióta, a Csaposkezű, Fater vagy éppenséggel a Török.


Kapcsolódó oldalak és hírek:
- Az értesüléseim szerint Soós József Titán, a Hírháttér Multimédia volt munkatársa  az őt ért sorozatos politikai meghurcoltatások miatt elhagyta Magyarországot. Soós József Titán igazságügyi elmeorvos szakértői vizsgálatát  egy 1988-as, már nem érvényes rendeletre hivatkozva rendelték el, és így nem joghatályos  felszólítást kézbesítettek hozzá a napokban. A Bándy Kata-ügyben folytattak Titánék tényfeltáró oknyomozást Az ezzel kapcsolatos fórumról vagy kitiltottak, ami velem sűrűn előfordul
(lásd Amerikai Népszava az Occupy Mozgalmat védő kommentjeim miatt) vagy megszüntette a facebook, mert elérhetetlen. Időközben kiderült, hogy a csoport adminja a Balatonban lubickolt, ezért átadta az admin jogokat egy bizalmába férkőző megbízhatatlan elmeháborodottnak, aki kitörölt minden bejegyzést. Az alábbi videón egy ismeretlen telefonál Titánék oknyomozó csoportjának, aki állítása szerint látta Péntek Lászlót és Bándy Katát Pécs főterén aznap. 
Az ismeretlen szemtanú YouTube


Gyorshír:
Tüntetés szerveződik a facebookon a Svéd Nagykövetség épülete elé a Hírháttér Multimédia vezetésével Julien Assange védelmében. (Assange International Group)
A legüldözöttebb magyar jogvédők alapították Hírháttér Multimédia
A Minden EGY titkos Ismereteiről Hírháttér Multimédia 
A HAARP világprogramról, Szlovákiából HÍRHÁTTÉR TV

"Az úgynevezett ""rendszerváltással"" a ""nagy ellenség"" eltűnt, de helyette mintha decentralizálódott volna vagy szétszóródott volna a rossz a világban… S nincs sem jövőkép, sem valami halál utáni biztos perspektíva." (részlet a riportból)
Látomás, vízió - Interjú Marczinka Csabával prae.hu
Sebő Ferenc - József Attila : Rejtelmek (Költészet napi bejegyzésem 2012.04.11.) tartarossz.blog

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése